- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekiisti
tag
Külső belső 95% ban meg egyezik
erősség munkára stb eget rengető különbség nincs. normál használat mellet nem fogsz különbséget észrevenni szerintem. 420s tudja az usb3 mat pls meg ilyen apróságok de ha kimondottan nem kell
meg HD webcam stb feature akkor 410s is egy fantasztikus kis masina -
brekiisti
tag
a Lenovo oldalán minden fent van
szerk: és a részletes pedig itt
Az hogy a képe milyen teljesen objektív nekem simán jó
mióta az XXXs ek vannak én imádom őket[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
válasz audi100td #43650 üzenetére
De igen. Ilyen: [WD10JPVT]
-
karamblo
tag
Sziasztok. Compact Flash kártyát szeretnék használni vinyó helyett, linuxot használok. Ha van valakinek tapasztalata ebben, örömmel fogadnám a segítséget. MIlyet vegyek, mire kell vigyázni, stb. Thinkpad T 400-s és Z61m-be kellene.Sokat hordom mindkettőt, program kevés van rajtuk, minden letöltött cuccom külső vinyókon van,ezért gondolkozom ezen a konstrukción.
Előre is kösz.
-
soldi3r
veterán
-
Gondwana
addikt
válasz karamblo #43656 üzenetére
Amikor én 16GB Transcend 300x CF-et tettem HDD helyett az X31-be (majd átkerült az X32-be, visszakereshető itt, 2008 novemberében vettem az X31-et - szerk: és kb. annyiért jött a CF Szingapúrból, amennyiért az X32-t vettem), akkor is már a határán volt, hogy megéri-e, vagy kevésbé. SATA gépbe egyenesen hülyeség! Egy 80GB-os X-18M áráért vehetsz 1x 16GB jóféle CF kártyát, ami csak kicsit lassúbb írásban, feleannyit tud olvasásban, meg kb. 10%-át élettartamban.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
karamblo
tag
válasz mitulabattyi #43657 üzenetére
Köszönöm!
-
Shatterstar
aktív tag
Why are you wearing that stupid man suit?
-
audi100td
nagyúr
válasz Shatterstar #43663 üzenetére
Nem mindegyik olyan, de létezik multitouch változat, pl. T4xxs-ből is.
-
félisten
GPU mag köré milyen vastag gap padot rendeljek?
0.5, vagy 1mm? -
félisten
válasz Shatterstar #43663 üzenetére
Figyeltétek ezen a videón, hogy mikor gépel a tag, a billentyűzet a széle felé hogy behajlik?
Te jó ég, ez nem valami bizalomgerjesztő
Mondjuk T40-nél is volt ilyen jelenség, emlékszem, alá tettem egy kis darab szivacsot.
T61p-nél nincs ilyen, most jól megnyomkodtam mindenhol.
A ti gépeiteken? -
audi100td
nagyúr
válasz FoxiestFox #43669 üzenetére
Melyik videón?
-
félisten
-
audi100td
nagyúr
válasz FoxiestFox #43671 üzenetére
T510-esemnél úgy rémlik nem volt ilyen, ami kb ugyanez csak más alaplappal/kijelzővel, viszont a 15,4" T61p-mnél a kurzor gomboknál igen, T410-nél több ponton is. Többféle billentyűzet van, gondolom a gyártásnál is van valamekkora szórás, nem mindenkinél jönnek elő ezek a problémák.
-
félisten
-
Shatterstar
aktív tag
válasz FoxiestFox #43669 üzenetére
Az én T61-em ha megnyomom egy hangyafasznyit hajlik csak be ami szerintem még normális. Ellenben a T420 burkolata cseppet sem bizalomgerjesztő...
Why are you wearing that stupid man suit?
-
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni ThinkPad gép takarításával kapcsolatban?
Milyen módszerrel lehetne alaposan letakarítani? Nem mintha piszkos lenne a gépem, de maximalista vagyok.
Köszönöm előre is! -
soldi3r
veterán
ezeket az ivy procikat is erdemes alulfeszelni? nekem altalaban a p8600 is sok volt
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
wolfnet
tag
Sziasztok!
Ismét a segítségeteket kérem. R61-es lenovo Thinkpadem van. Olyan "általános" hiba lépett fel, hogy az indikátor ledek "kiégtek". Kétségeim vannak. Sok fórumot túrtam fel, de nem tudok biztosra semmit. Van akinél egyszerre égett ki az összes led. Ebben az esetben invertert cserélt, és megoldódott a probléma. Van akinél a VGA kábel ment tönkre.
A jelenségről:
4-5héttel ezelőtt kezdődött. 2-3 naponta kiégett 1-1 led. Szépen sorban. Power, charger, sleep, battery, Capslock, Numlock, Wifi. Most csak a HDD ledem működik. MÉG. Invertert kellene cserélni? De a kép viszont nem halvány, a háttérvilágítás kifogástalan max fényerőn is. VGA kábelt kell cserélni? De csak a ledek nem égnek, a hajtogatástól az a része megtört volna?Fogalmam sincs!!
Várom az ötleteket, köszi.
Privátban érdeklődj! :)
-
Tikakukac
titán
válasz soldi3r #43676 üzenetére
Core2-ig lehet csak szórakozni a dolgokkal legutolsó emlékeim szerint. Szakibá' majd megmondja, de bennem ez az infó maradt meg
wolfnet: Első körben: tuti kiégett? Első körben én kimérném, hogy Mr Feszültség elér-e oda. Ha igen, akkor annak oka van, hogy elkezdtek kipukkanni a ledek, én valami kicsit bonyolultabb dologra gondolnék, mint "elfáradtak". Gyakorlatilag bármi lehet, fórum turkálás lesz a nyerő asszondom.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
CharlieDrop
veterán
válasz Shatterstar #43667 üzenetére
Hogyne létezne?
T61T a neve...Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz CharlieDrop #43682 üzenetére
Tablet csak x van.
-
Tim82
félisten
válasz CharlieDrop #43682 üzenetére
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Fifi
őstag
válasz Shatterstar #43667 üzenetére
Én sem használom, de amikor rendeltem anno nbwn.com-ról a T410s-t csak ilyen volt, ami a többi felszereltség szempontjából megfelelt.Amikor teljesen megfeledkezem róla és a képek nézegetése közben gyermekem hozzáér mindig meglepődök.
-
senior tag
-
CharlieDrop
veterán
válasz mitulabattyi #43683 üzenetére
óvaze, elkellene mennem aludni
ma ez egy ilyen nap, nem tudom, hogy kevertem össze a T-t az X-szel
és még hangoztatom is
sry
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
félisten
Melyik a legerősebb processzor, amit T61p-be lehet tenni?
-
soldi3r
veterán
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #43688 üzenetére
T9500, de egy T9300 jobb választás (az előbbi alig 100 MHz-zel magasabb órajelű, ami nem éri meg az árkülönbséget).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
-
Francia91
veterán
Szemezgetek egy ilyennel, de előtte megkérdezem, hogy megéri-e ennyiért? Mi a véleményetek? Jó ez az 1680x1050, de CAD-nél néha már jól jönne ez is . T60p-t gyártottak ilyen felbontású panellel? (Úgy tudom, hogy nem)
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
senior tag
-
Francia91
veterán
válasz eric.cartman #43695 üzenetére
Ebben tévedsz, mert nekem 16:10-es T60p-m van
Ez a típus van Nékem, tehát nem csak 4:3-as T60 volt, "Sima" T60-asok is vannak wide kijelzővel.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz eric.cartman #43695 üzenetére
15" T60p-ből biztosan volt wide is...
Lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Tehát a kérdésem, miután megvitattuk a Wide/Nonwide témát :
Minden gond nélkül tudok-e ilyet tenni a T60p-mbe. Gondolok itt arra, hogy nem kell modBIOS és csak a kijelzőt cserélem..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest