Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pacorro

    aktív tag

    Sziasztok,

    Van egy öregecske T60-asom, 1400x1050-es IPS panellel. Nagyon szeretem, de egyre jobban érzem a korlátait (T2400-as proci, már érezhetően rosszabb a kijelző maximális fényereje).
    Tuningolhatnám SSD-vel, szereltethetnék bele jobb processzort, cseréltethetnék kijelzőt, de úgy érzem, hogy ezzel csak elhúznám a váltást, aminek szükségszerűen meg kell történnie egyszer.
    Az IPS panel nagyon fontos nekem a színhűség és a betekintési szögek miatt, tehát a következő gépemnek is ilyennek kellene lennie.

    Egészen eddig abban a hitben éltem, hogy a W700-akban és a W500-akban IPS panel van, de a többször belinkelt thinkwikis táblázat ennek ellentmond. Hihetek neki? Milyen panel van a W széria modelljeiben?
    Dell és HP gépekről nincs valamilyen linketek, hogy melyikben milyen panel van (ha nem szentségtörés itt ilyesmit kérdezni :) )?. Ha rajtam múlik, újra ThinkPadet veszek majd, de ha nem találok megfelelő kijelzőset, akkor lehet, hogy ráfanyalodok valami másra.

    [ Szerkesztve ]

    "Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

Új hozzászólás Aktív témák