-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Azért oprendszert nem érdemes emiatt cserélni/telepíteni, úgyhogy keresek holnap valami Vista-kompatibilis és megbízható akkucsekkoló alkalmazást. De előbb alszom, a mai nekem munkanap volt, 12 órával.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
_Petya_
őstag
Sziasztok!
Kapható a ~150k-s kategóriában matt kijelzős Lenovo gép? Mostanában mindenhol a borzalmas csillogó kijelzős gépeket nyomják....
ps: Ne akarjatok meggyőzni, hogy jó a glossy kijelző....
Petya
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
tabrev
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, erre van valakinek ötlete:[link]
Telepítem a hang drivert xp alá és ezt az ablakot kapom az arcomba... természetesen itt megáll a mutatvány hangom meg nincs
Drivert IBM honlapjáról xp-hez szedtem le.[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Én is szenvedtem ma, pedig a megoldás pofonegyszerű volt
Sikerült beüzemelnem a tegnap vett HSDPA modemmel a t-mob mobilinternetet.Itt anyóséknál, a világ végén (Bácsalmás) nem is számítottam ilyen jó vételre:
-
guppy
őstag
Mitől lehet az h "kopog" a billentyüzet az f környékén(ThinkPad R500)? Lehet rosszul raktam össze? Találkozott már valaki ilyennel?
-
TexT-BoY
addikt
13k beszerelve ericsson modem, valakinek?
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
tabrev
aktív tag
válasz rankesz #1856 üzenetére
Köszönöm szépen az infót - segített
Akkor kérdeznék még: [link], mi ez a két kérdőjel vajon? Még egy hangkártyát felismert?
Az ismeretlen eszközt meg nem tudom megfejteni, chip, wifi, hang, billentyű combok mind fenn vannak... Blutooth, ujjlenyomat pedig nincs a gépben.A másik kérdésem: fél évvel ezelőtt kértem a laptophoz recovery lemezeket - ezeket kedves haverom "elhagyta" miután elhozta a boltból - hajlandók e vajon kérésre ismét beszerezni vagy ez ebben a formában már felejtős.
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Shadowfax
addikt
A másik kérdésem: fél évvel ezelőtt kértem a laptophoz recovery lemezeket - ezeket kedves haverom "elhagyta" miután elhozta a boltból - hajlandók e vajon kérésre ismét beszerezni vagy ez ebben a formában már felejtős.
Ha a Központi szerviztől kérted korábban, akkor most kérd mástól, pl. a Delta Services Kft-től: info@delta.hu -ra dobj egy emailt a gép típusszámával és serialszámával, s kérd meg, hogy postázzák el neked. -
Shadowfax
addikt
Na, akkor szép részletesen:
Innen szedd le az Audio és Modem drivert. Innen pedig az UAA High Definition Audio class drivert (Q888111 for Windows XP with Service Pack 2).
Sorrend:
1. Extract the Audio Driver file you downloaded.
2. Extract the Modem Driver file you downloaded.
3. Install the Universal Audio Architecture (UAA).
4. Once finished, it will prompt you saying new hardware is found.
5. Choose option "No, not this time".
6. Choose "Install from a list or specific location (Advanced)".
7. Choose "Search for the best driver in these locations".
8. Uncheck all but "Include this location in the search:".
9. Browse for "c:\drivers\win\audio\smaxwdm\w2k_xp".
10. After installation, it will prompt you for the modem driver.
11. Repeat steps 3-6.
12. Browse for "c:\drivers\hdamodem\win2kxp".
13. Hit finish.Hoppá! Ph! addikt lettem.
[ Szerkesztve ]
-
guppy
őstag
Windows7-hez jók a vistás driverek? Mertén leszedtem őket és telepítettem de nem ismeri fel az eszközt(ultranav, kártyaolvasó) és nem történik semmi.
-
BFeco
aktív tag
válasz marcitp #1805 üzenetére
PQI U339 Pro, Write protect function (read only) [link] 1-8 GB
Én egy 8 GB-os [U339H-t] használok, kb. fél éve, amin szintén van irás védelmi kapcsoló (1-16 GB). A H fontos az írási, olvasási sebesség miatt. A sima U339 lassú!
Fecó20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
Badi82
tag
-
evone
őstag
From the Lenovo Forum in late August 2009...
Ok, This is pretty much as "official" as it's gonna get. Lenovo will post final Win 7 WHQL certified drivers on or about October 22 to coincide with the official Microsoft release date of Windows 7. Lenovo will begin supporting (via the help center) our Windows 7 preload and the Windows 7 upgrades. I am not sure of our support for Windows 7 RTM code, but will send the question up the chain.
Terry
Lenovo Windows 7 Test team
Lenovo Enterprise Systems Expert.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Tim82
félisten
A mai nappal hűséges T41p-m háttérvilágítása úgy döntött, életének utolsó szakaszát 5-10 percenkénti random kikapcsolással akarja színesíteni. Tud valaki valakit, akinek ebbe a típusba való 14.1", SXGA+ (1400*1050) felbontású, hibátlan TFT-je és beszerelést is vállal, lehetőleg nem aranyáron? Vagy ugyanerre olcsó beszerzési lehetőség (és akkor megkockáztatom magam a service manual alapján a beszerelést)?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Köszönöm! A hirdetésben megadott egy emailcímet, máris írok neki. Tuti egyébként, hogy a háttérvilágítás, mert látszik a kép, ha erős fényforrással megvilágítom a TFT-t.
Ha valakinek még van ötlete, ne tartsa magában!
-
Tim82
félisten
Eddig úgy tudtam, ha "csak" inverteres, akkor nem látszana egyáltalán a kép. Mindenesetre az volna a jobb, mert könnyebb és olcsóbb cserélni...
-
Tim82
félisten
válasz Shadowfax #1879 üzenetére
Könnyen lehetséges, én is arra tippelek, hogy féltékeny. Ezek a nők...
-
Tim82
félisten
válasz Shadowfax #1882 üzenetére
Onnan, hogy hímsoviniszta disznó vagyok, hiszen ismersz.
Ha belevilágítok külső fényforrással, akkor halványan látom a képet, úgyhogy remélem, nektek van igazatok. Megnéztem most a laptopinfo nyitvatartását, péntekig ki kell akkor bírnom...
-
McAdam6
aktív tag
Próbálta már valaki a béta "Lenovo smart downloading"-ot ?
Webes driver-frissítő, csak IE-rel megy (activex).
[link] -
McAdam6
aktív tag
Hmmm...
-Csinál egy Lenovo_Driver könyvtárat a Q partíción
-Oda elmentegeti a mglévő drivereket szépen
-Letölti a frissítendőt
-Rákérdez, hogy akarod-e, majd frissítNekem a "ThinkPad UltraNav Pointing Device"-t és a "ThinkPad PM Device"-t lecserélte "Synaptics PS/2 Port Pointing Device"-re
-
zoll_T43
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy T43-at. lenne néhány kérdésem. A topic átolvasása után sem tiszta nekem, hogy vissza lehet-e varázsolni a rescue particiót a gépre valahogyan? Illetve mi a pontos neve és hol lehet beszerezni a CD helyére berakható SATA átalakítót, spec winchester kell-e hozzá? Nekem úgy tünt, hogy ez a Satás téma érdeklődés hiányában elmúlt. OTISZ szerint gond nélkül működik T43-ban. Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
válasz zoll_T43 #1889 üzenetére
Ultrabay II hdd keret a te baratod. Ebbol az eredeti IBM nem lesz jo neked, csak ha levagod a muanyag baszt a vegerol. Az ebayen arult, joval olcsobb kereteken ilyen nincs, azok egybol belemennek. Hozzateszem nekem az ebayrol vasarolt keret nem mukodott, de lehet csak en voltam peches, tobbek allitjak, hogy nekik nem volt gond azokkal sem.
Recovery particio visszaepitheto tipusazonos lemezek segitsegevel. Garancia idon belul ingyen igenyelheto az IBM szervizektol. -
guppy
őstag
Melyik drivert kell felrakni r500 hoz windows 7 alá h menjenek a "görgők" a tapipadon?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest