Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • durrbelebumm

    csendes tag

    Sziasztok!

    Elnézést, hogy így egyből a közepébe vágok, de nagyon kétségbe vagyok esve... Sokat olvasgattam a neten, ezt a fórumot is, amiből sok infót nyertem, és egy Lenovo ThinkPad T500 mellett döntöttem. Meghozta a futár, örültem, mint majom... Nagyon tetszik.

    Most egy hete kaptam meg, tehát 3 napos csere sztorno, szóba se jöhet. A problémáim, amiket csak tegnap vettem észre, a következők:

    1.)A kijelző körüli műanyag, amint láttam, egy fémcsíkhoz van rögzítve körben, Namost az alsó részen nekem ettől picit elválik, majd visszamegy... Le is fotóztam, a vaku jól kiadja, mi is a gondom igazából. Két vége ok, középen pukli. Íme:

    [link]

    2.)Egy zöld stuck pixel bal alul, azt olvastam, hogy 3-tól cserélnek lenovoék, ez nem is érdekelne annyira, mert nem szembetűnő az óra felett. Ilyen bizgerélő progik nem boldogultak vele, nyomkodni nem akartam...

    3.)A bal oldala a billentyűzetnek valahogy instabilabb sokkal, mint a jobb... Ez normális? A TAB csattog kicsit, nem olyan puhán ,,ér földet", mint a többi bill.

    Főként a kijelző bosszant, félek, hogy elválik még jobban, utána meg szervíz, meg waiting for... :(

    A véleményeteket kérném, ha lehet, Ti hogy állnátok a dologhoz, elállnátok a szerződéstől? Elvileg nyolc napig vissza kell indok nélkül adják a pénzt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák