Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Picco

    addikt

    válasz Tikakukac #113446 üzenetére

    nem tervezek erre hagyatkozni, one off.
    evek ota arulom oket, nekem is lenovok vannak, soha nem kellett meg gariztatnom, soha nem tudtam mennyi idobe telhet, ezert garis cuccokat is magam javitottam.
    halott alaplaphoz gari indon belul meg nem volt szerencsetlensegem. kopogjuk le.

    dockommal volt problema, szoftveres eredetu, ott is kuldtek egy masik dockot mielott lvl2 supporttal beszelhettem volna. ugylatszik replacement olcsobb mint az oraberek
    a garanciaztatas menete, "elmenye" is erdekelt, kivancsi voltam hogy kezelik a vevoket, mennyire effektiv a rendszer, mert sok a remtortenet.

    hogyan is zajlik egy thinkpad garanciaztatasa? (UK) (in depot warranty)
    az en elmenyem hogy penteken tette, meg az elso lepest, avagy adtam be a requestet es kovetkezo penteken a kezeme volt a javitott laptop. ez a bottom line.

    Penteken beadtam a service request-et, felhivott kedves noi hang, par egyszeru kerdes es mar jott is az email az infoval mi a teendo.
    masnap jott egy fedex matrica, addigra mar be volt dobozolva en a sok remtortenet utan jol korbe is fenykepeztem csomagolas elott, alapos tisztitas utan. en sem szeretem ha koszosan hozzak ugyfelek a laptopokat.
    Hetfo reggel fedex felveszi a szallitmanyt, kapok par emailt ahogy megerkezik a kozpontjukba, csutortokon email a javitas sikeressegerol.
    Pentek reggel 10kor fedex kezbesitette a laptopot, nem szerzett uj kulso serulest (remtortenetek),

    egesz vegig kovetheto volt a folyamat, nem kerult egy pennybe sem. szallitast es minden mast ok inteztek, sajat koltsegre. az en elmenyem alapjak eleg effektiv, kenyelmes, minimalis interakciot igenylo folyamat ami garanciaztatasnal kifejezetten jo dolog.
    legion laptopomat is 2 eves premium garival vettem es azota kapott meg egy evet, ezalapjan ugy erzem megerte £80-at kicsengetni osszesen a 3 evre, ha neadj isten szuksegem lesz ra a jovoben, lehet kicsit pozitivabban allok majd hozza (es ekkor jon majd az igazi c*po'roller :D )

    **Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

Új hozzászólás Aktív témák