Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz HSM #107617 üzenetére

    Na, akkor utoljára. Nem okoz gondot senkinek az adapter rádugása. Van itthon vagy 30 kilónyi adapterem és vezetékem. Gond rádugni bármit bármire? Nem. Ott lesz velem mindig ez a szatyor? Nem. Van bármi logikus magyarázat, ami miatt kell még ilyenekkel b@szakodni egyébként? Nincs.

    Még szerencse, hogy lehet dVGA-s gépet venni 100-200k felárakkal a hülye konfig kombók miatt, mert valakinek bzdmeg natívan kéne egy kimenet olyan dolgokra, amit amúgy az integrált chip is kifingik magából.

    Érted már mi a gond ezzel az egésszel? 1000 forintos átalakító vagy horror feláras és tök felesleges dokkok meg dVGA-k? Az első azért ciki, mert hát sokadjára írod le: egy ezer forintos átalakító. Vagy egy rohadt drága és fölösleges konfig. 50 éve egy kenyérpirítóval szálltunk le a Holdra. Most pedig ennek a "problémának" a megoldását ügyfeleknek kell megoldaniuk egy rakat pénz után is. Érzed már miért marha ciki az egész?

    A kedvére válogathat rész az mondjuk :B Notis ajánlós topikból átküldöm hozzád néha ezeket a kéréseket. El sem hiszed milyen gyorsan eltűnik a választék :K

    Részemről OFF vége. :R

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák