- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz barnam_ #105449 üzenetére
Sajnos ez ilyen, A chrome -ban külön flag-et átbillentve lehet már a legújabb verziókban engedélyezni a gpu h264 dekódolást linux alatt. (t430 hd4000-réhez a gpu blacklist flaget kellett átkapcsolni)
De a t61 gpuja, legalábbis az inteles, nem támogat h264-et még. Anno azért is tettem bele broadcom crystal HD kártyát. De azt hiszem már a crystal hd sem nagyon támogatott.(#105450) Tim82
Ha jól látom a szálat, akkor itt t61-ről van szó, azon nem segít a h264ify, ha inteles.Ja nem jól láttam, mert t400. Akkor működhet a h264ify. Chrome alatt kell a gpu blacklist kilövés: Override software rendering list a chrome://flags alatt.
Meg Force color profile: sRGB, hogy ne legyen randa mosott a videó.Foxinak volt T61es kommentje.
Múltkorában úgy láttam, hogy linuxon chrome alatt dögletes volt a videó az én T61-esemmel. Ellenben a firefox meglepően jól tolta a youtube-ot. Viszont firefoxszal úgy láttam, hogy a h264-es a procijával sokkal nagyobb falat volt, mint alapon hagyni a vp9-esre. A vp9 alap módban ment a fullhd a T8300as procival, a h264 viszont talán csak 720p-ig volt vállalható. Lehet jobban optimalizált a vp9 cpu dekódere.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz azbest #105451 üzenetére
T400, nem T61.
Intel 4500MHD-nak kell támogatnia a h.264-et, szóval ezen könnyítenie kellene az addonnak.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Tim82 #104820 üzenetére
Érdekességként itt hagyom: már a 4. verziónál tart az 1vyrain. Arról nincs infó, hogy bekerül-e a WWAN-ra is whitelist mentesítés (ez mondjuk nekem jól jönne, örülnék, ha az X230i-be is bele tudnék dobni egy olcsó mini PCI-e LTE modemet, mint anno az X220-ba - sajnos az egy szál MC7710 Lenovo-kompatibilis verziója ha beszerezhető is, mocskosul drága).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
kelna91
senior tag
Lehet valahol L380-hoz magyar billentyűzetet kapni értelmes áron? Nettó 36 ezerre kaptam ajánlatot, amit kicsit sokallok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Graphics #105424 üzenetére
Wow... akkuk különbözőek
Fater T530-asának kiválló állapotú volt a gyári akkuja, aminek 2013-mas dátuma volt.
X230-asom: nem bír egy órát, és a százalékot szarul jelzi ki. Szintén olyasmi évjárat, sőt lehet hogy egy évvel fiatalabb is.És hidd el, nekem is rohadtul fáj 25k-s akkut venni egy 38k-s gépbe.
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
Graphics
Jómunkásember
-
zpkasa
csendes tag
Sziasztok,
X1 Carbon forrasztott 8GB RAM kevés :-(, mit javasoltok?
Z -
milan26
senior tag
Sziasztok!
Ilyennel van valakinek tapasztalata? T430-ba kellene.
-
félisten
válasz FoxiestFox #105278 üzenetére
Roncsvadász alert!
Frankenpad update.
9 cellás Geen Cell akku installálva, egyelőre minden nice. Sanyo cellák vannak benne.
Alacsony fényen olvasgatva, wifin Spotify, 3:30 körül, random netezgetés 2:45 környékén, Youtube másfél óra, ha nem kell max fényerő, több.
Ez csak nőni fog, amint megnézem, mennyire lehet alulfeszelni a CPU-t.
Elégedett vagyok vele, az akku csomagolása is meglepően prémium, és az összerakása is.
Mókás, hogy a gyári 9 cellás lötyög a gépben (ahogy azt sok TP-nél tudjuk, milyen gagyi hatást kelt), ez meg mint a cövek áll benne, akkor is, ha ennél fogva lóbálom a gépet.Vantage-ben be lehetett állítani a töltési küszöböket, miután a PM Drivert manuálisan telepítettem, viszont Gauge reset nincs. Egyelőre nem gond, ha nagyon muszáj lesz, van Win7-es vinyóm.
Megvettem ezt a romot apróról, elsősorban a dokkok, töltők, és az FPR-es palmrest miatt (töltőnek szűkében voltam, több volt a TP a háznál, mint töltő).
Ház a fedlap kivételével 95%-os, a magyar NMB billen (!) nagyon keresni kell a kopást, a gépben volt egy DVD író (kúl, mert nekem DVD olvasó - CDRW kombóim vannak), a kijelzője pedig egy fényerős, patent 1400x1050-es Flexi.
Igaz, amit írt a tulaj, a gépről lerí, hogy élete nagy részét dokkban ülte le.
Tápról nem indult, akkuról igen, kikaptam a deszkát, holnap beleteszem azt, ami az én Frankimból kijött (szintén Radeonos lap).
Zsanérjai feszesek, gyakorlatilag újgép-feszesek, ezt az előbb megkapta az enyém a billzettel és az FPR palmresttel együtt. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz FoxiestFox #105469 üzenetére
A T60 ugyan azt a klavit használja mint a T61?
És így tovább: T61 ugyan azt a klavit használja mint az X201?Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
félisten
válasz Ganz-[HUN] #105470 üzenetére
Egy nagy valag gép használta ugyanazt a billzetet akkoriban.
A vége felé már szitává lyuggatták az alapját (Tx00-aktól). -
Tim82
félisten
válasz Ganz-[HUN] #105470 üzenetére
1. Igen.
2. Nem.T60(p)-T61(p)-T400-T500-W500-R60(e)-R61(e/i)-R400-R500 használja ugyanazokat. Az X220 előtt az X széria kb. saját magával volt kompatibilis billentyűzet-téren (X60(tablet)-X61(tablet); X200(s, tablet)-X201(i, s, tablet)).
-
vicze
félisten
Nos hivatalos az új sorozat.
Az is megvan, hogy lesz az elnevezés a továbbiakban Gen1, Gen2, stb.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
vicze
félisten
válasz FoxiestFox #105477 üzenetére
Az hogy AMD-ről lemarad az RJ45 és az Intelen ott van nem fejlődés kérdése, hanem egy Intel lobbi eredménye.
-
félisten
-
MrPetya19
addikt
válasz FoxiestFox #105477 üzenetére
Már nem minden inteles gépen van TB3.
De legalább már lehet 13"-on is 4K kijelző, meg persze TN is.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
vicze
félisten
Az AMD még minding törpe cég az Intelhez képest pénzügyi erőben. (Hálaég a sors úgy hozta, hogy az Intel arrogáns üzletpolitikája visszanyalt.)
A kérdés inkább, hogy van-e egyáltalán natív LAN controller chip benne, bár tudom, hogy elvileg a dokkoló csatlakozás része, de ki tudja...
Mondjuk ahogy olvasom a T14-ekben 16magos AMD se lesz. De általánosan megnézed a spec-eket, a high end opciók mind hiányoznak az AMD-s gépeknél.
Meg a T15 gen1 nem kapott AMD verziót, hogy véletlen se menjen bele a 45W-s 8magos 4800H, ami a földbe döngölne minden Intelt.Egyszerűen hihetetlen mennyire tökön vagyok lőve az új gépekkel, még jobban mint eddig... Grrr
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Lazán kapcsolódik. Egy T480 került üzembe helyezésre tegnap. Körbenéztem alaposan. Szép kis gép. De... Ez az új dokkoló csatlakozó oldalra, annyira nem tűnik praktikusnak. Továbbra sem értem miért jó, hogy elcsúsztatták a hűtést a régi jó szellős helyről...a sarokból.
A billentyűzet nagyon jó. A gépelési élmény a legjobb amit eddig tapasztaltam. Az FHD IPS kijelző is rendben van. A 4 magos proci és az SSD elég gyorsan pörgetik a rendszert... Majd ha az új kolléga használta kicsit akkor azért lesz több tapasztalat. Amúgy elvileg linux-al lesz használva...
Párszor már pingeltem a T420/T430 csere témát. Itt a topikban is érdeklődtem a P50 felől. Egyéni preferenciák is erősen befolyásolják az irányt, de ez már nem az a korszak amikor 100 alatt megúszható a váltás. 40-50-sorozat abszolút kihagyós. 60-as van melós gépnek. Nem rossz éppen...de nem is egy veszedelem. Kicsit erősebb grafikai rendszer kellene. És most úgy áll, hogy nem Thinkpad lesz a következő hanem asztali gép... De még megy azért a matek.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
félisten
válasz MrSealRD #105484 üzenetére
Én is hasonló következtetésre jutottam.. az erős TP-k elmentek a háztól, asztali gép jött, minden másra ott a
Master..Frankenpad.
A W520-am mondjuk hiányzik, az egy annyira állat gép volt... egyszer fogok venni egyet még, ha már az is nagyon régi lesz, és szerezhetek vele roncsvadász xp-t -
MrSealRD
veterán
válasz FoxiestFox #105485 üzenetére
Nálunk is ilyen az irány. Két asztali gép lesz a TP-k helyett. Meg kilátásba helyeztem egy TP-t ami utazós/szerviz gép lesz. Arra meg kb bármely típus jó...lehet a T430s megmarad ilyen célra.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kelna91
senior tag
-
vicze
félisten
válasz MrSealRD #105484 üzenetére
A lényege az ami már sok sok éve mindennek, súlycsökkentés és vékonyítás. A Lenovo volt az utolsó aki megtartotta, a HP és a Dell már rég átállt.
Korábban kifejtettem, hogy gyakorlatban sokkal jobban szeretem ezt a megoldás pusztán mechanikailag. 1x kell megmutatni és utána mindenki egyből tudja használni, nem úgy mint a régit. Sokkal stabilabb és biztonságosabb kapcsolódás.
A hűtés a dokkoló miatt csúszott lejjebb, és kellett, is mert régebbi sorozatoknál állandó probléma, hogy dokkolón jobban melegszik, mert az lefedi a szellőző egy részét.Gépelési élménnyel kapcsolatban néz meg egy s-es gépet vagy egy X1-et, a sima T-ken egy szinttel rosszabb a bill legalább.
-
HSM
félisten
válasz vicze #105483 üzenetére
Itt azért szvsz nem csak a "pénzügyi erő", ami játszik. Én nem látok a dolgok mögé, de pl. ha az Intel ad olcsón LAN csipet, mindjárt máshogy fognak állni a beépítéséhez...
"Meg a T15 gen1 nem kapott AMD verziót, hogy véletlen se menjen bele a 45W-s 8magos 4800H, ami a földbe döngölne minden Intelt."
Azért itt szerintem a gyártható volumen is igencsak játszik. Gondold el, kiadnának egy ilyen gépet egy ilyen gyakori szériánál, mindenki ezt akarná venni, ugyanakkor vélhetőleg alig lenne hozzá csip, a többi, jobban beszerezhető csipet használó gép meg a raktárakban öregedne meg. Sajnos ami a piros csipek egyik nagy előnye, az a hátránya is, 7nm-en jön minden, és tudtommal ezen gyártókapacitások elég végesek, és ráadásul jelenleg egy évre előre le kell foglalni, ha gyártatni akarsz valamit...Ezek az új gépek amúgy vicc, ami megy. Vettem pár napja egy WQHD 144Hz monitort, hát örülhetek, hogy a T460s dokkolója 60-on tudja hajtani. A még modernebb gépeken meg már ugye a normális táp és dokkoló csatlakozó is luxus volt, és lassan a ramslot is az lesz.... Szval vagy marad a T460s (pedig jól jönne néha a +2 mag), vagy lenyelem a beteges USB-C-t.
(#105490) vicze1: A súlycsökkentés/vékonyítás témát is lehet ésszel és ész nélkül is csinálni. Itt van a T460s-em, de ugyanez a T470s is. Korrekt ház, vékony, könnyű, normális méretű akkuval, és elfért rajta egy normális dokkoló csatlakozó, LAN csatlakozó, cserélhető táp csatlakozó, okés hűtés, kijelző mögötti antenna, és még egy ram-slot is.
Gondolom, nem kell ecsetelni, ehhez képest hogy fest a 480-490 széria...A dokkolós hűtés "lefedés" amúgy sosem okozott nálam gondot, se T420 (ez a legerősebb i7-el), se T430, se most a T460s (szintén i7).
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok,
Egyik ismerősömnek keresek a lehetőségekhez képest megbízható, grafikailag erős és jól hordozható használt laptopot, összeszedtem neki néhány linket, amik közül egy ThinkPad E485-re bökött.
Olvastam itt a topikban, hogy maga a széria összeszerelési minőség és anyaghasználat terén elmarad attól a ThinkPad-minőségtől, amit a régi motorosok megszokhattak, de ettől függetlenül érdekelnének használati tapasztalatok, vélemények, ilyet sajnos nem olvastam még.
Bónusz kérdésként érdekelne, hogy 200k-ig használtan milyen ThinkPad lehet érdemes, ha az E485-öt elengedjük? Jobb választás lehet egy IPS kijelzős T-szériából, ami belefér?
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
"Intel ad olcsón LAN csipet, mindjárt máshogy fognak állni a beépítéséhez"
Ne ilyenbe gondolkodj, hanem hogy ha kicsit hátrányba rakják az AMD gépeket azért, akkor hozzájuk vágnak 200milla kedvezményt... Intelnek ezek filléres tételek."szerintem a gyártható volumen is igencsak játszik"
5-6 hét az előrendelés Inteles gépre, már 2éve kb. Mármint ez CTO nem raktáron álló példány. Intel 10gen is 1-1 régióban van, 3éve készlethiányuk van. AMD-s gépekre még CTO esetében is 1-2hét. Legutóbbi rendelésemkor 2x feljött a hülye cheat ablak, hogy adnak AMD-re extra kedvezményt ha rendelem, Intel nagyon sokára lesz, rendelj már AMD-t...
Most a vírus miatt amúgy se rózsás a gyártási helyzet.
Amúgy TSMC-nál év második felére lesz bőven kapacitás, mert Apple és QC is megy 5nm-re felszabadul nem kevés kapacitás 7nm-en."cserélhető táp csatlakozó"
480/580-nál cserélhető, 9-eseket nem tudom, de esélyes.. Én személy szerint USB-C-t mindenre, híve vagyok és leszek, nagyban egyszerűsíti az életet. Már csak az Alma kell átálljon és vég a töltési hülyeségeknek egy időre."T460s dokkolója 60-on tudja hajtani."
Legjobb tudomásom szerint a laptop se tudja nagyobbon. DP 1.2 FHD felett csak 60-at tud, FHD-n megy a 144.
Na pl. az Intel gép leragadt HDMI 1.4-nél az AMD-s meg 2.0. Helo Vega. De RJ45-öt nem kapsz.Amúgy gondolj bele, hogy a 2magos géped mellet egy 8magos új AMD melyen teljesítmény különbséget mutatna. Szörnyű...
Amúgy a dolgok elhagyása egyértelműen prémiumnak számít a gyártók szempontjából, elég csak az L sorozatot megnézni, ott megvan minden, és még olcsóbb is...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz vicze #105493 üzenetére
A hiány oké a kékeknél is, de nem mindegy, hogy ettől függetlenül mennyit gyártanak le. Lehet, kínálgatták az AMD-s gépet, mert éppen az volt készleten, mert pl. nem vitték a nagyobb cégek. Hát, ha az év második felére lesz kapacitás, abból mire notebook lesz inkább év vége...
A "cserélhető" alatt azt értettem, hogy biztonságosan, drága speciális felszerelés nélkül is könnyen, gyorsan cserélhető. A T460s-en úgy van, csak kihúzod a dugót majd be az újat [link] , az általad linkelt dolognál viszont tartok tőle, hogy az alapszintű forrasztási tudás és otthoni páka is édeskevés lenne kultúráltan megoldani, ha meg már forrasztásos műhely kell milliós gépparkkal, akkor ott a javítás sem lesz már olyan olcsó és egyszerű.
Az USB-C szvsz legalább annyi problémát okozott, mint amennyit megoldott. Telefonoknál oké, egy kis pici csatlakozó mindenre, de notebookokra ráerőltetni az ezerféle "alternatív" módjaival, szerintem nem volt jó ötlet. Nem véletlen ez a dokkolós agyrém sem, TB3, USB-C "többféle", Hibrid, Szoftveresen emulált, minden van már, mellé a beszámolók szerint szoftveres bug hegyek, örülhetsz, ha működik.
Ráadásul így egy csatlakozót koptatsz a dokkolással, külső monitorral és a töltéssel is (ezek a leggyakrabban használt portok), ez a terhelés a korábbi gépeken 3 csatlakozó között oszlott meg, és az USB-C mechanikailag sem olyan hű, de masszív konstrukció, a 3 éves telefonomom csak kb. 2 naponta töltöttem, de már azért van egy nem annyira megnyugtató kotyogása.
Ha ez csak egy opcionális mindenes csatlakozó lett volna és megmaradt volna legalább a masszív és egyszerű táp csatlakozó, mint a Dell 7490-esen, már örültem volna. Így viszont határozottan nem tetszik.A wikipedia szerint még a 165Hz is át kellene menjen WQHD-n az 1.2-es DP-on: [link] . Viszont adtál egy tippet, most nézem, HDMI-n kötöttem az 40A2-es dokkra, és az viszont csak 1.4-es, ha jól látom [link] , amin tényleg nem megy át csak 60Hz. Na, ezt majd lehet még kipróbálom, megcserélni és az asztali gépet kötni HDMI-re, és a notebookot DP-ra, az asztali RX580-nak 2.0-s a HDMI-je is, hátha átmegy a HDMI-n is a Freeesync, sajnos a monitoromnak csak egy DP bemenete van.
Amúgy igen, ez a 4800-as Ryzen sorozat iszonyat durvának ígérkezik, bár elméletileg az ő 15W-juk több, mint amit az Intel ért 15W alatt, de ugye ott is csalnak a notebook gyártók, szóval ez egy izgalmas kör lesz, nagyon kíváncsi leszek az első tesztekre, mind teljesítmény, mind fogyasztás terén.
Amúgy lekopogom, teljesen jól elvagyok a két gyors magommal a T460s-en 20GB ram mellett, annyira nem kevés az sem. Durván néz ki a 8 mag, de azért hordozható kivitelben már szvsz 4 is bőven több, mint amire egy átlagos ultrabook használójának szüksége van.
Érdekes egy dolog, hogy pont a prémium gépeken hagyják le. Én nem tartom prémiumnak, hogy az elterjedt eszközökre nem lehet könnyen rákötni a gépet, hacsak éppen nincs nálad az 5-féle adapterből a megfelelő... Szerintem ez kifejezetten kínos és a munkában hátráltató tényező.
-
milan26
senior tag
válasz KaiotEch #105464 üzenetére
Tényleg ilyesmi, előtte persze formázni kellett lemezkezelővel a HDD-t, addig nem látta. Tökéletesen illik a Thinpadbe. Odd házba nem való a kiszerelt ODD, illetve lehet nem a gyári volt az enyémben. Belemegy, müxik, de csak egy csavarnak van furat, a házon hiába van kettő. Illetve előlapot sem lehet átszerelni rá, mert más, de régi is jó, csak foghíjas. Mondjuk arra, hogy megrohadjon a polcon, arra így is jó, de ha mégis kell, lehet használni
-
MrPetya19
addikt
Azért telefonon is okozott gondot az USB-C analóg audió alternatív mód.
Egyébként ha már a HDMI port egy belső DP átalakítóval van megoldva, akkor igazán lehetne HDMI 2.0-s amit már a versenytársak már használnak.
A Freesync megy HDMI-n ha a monitor támogatja.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
vicze
félisten
válasz szentkuti11 #105492 üzenetére
Csak hogy értsd az E sorozat az a néhai Edge utódja, ami a ThinkPad legalsó kategóriája.
Az változó hogy egy E miben butított, de általánosan elsősorban az anyaghasználat más, pl. 485 esetében T-nél PPC E-nél ABS műanyag, ami kevésbé tartós, WiFi nem Intel, hanem Realtek, más a zsanér valamivel gyengébb, kisebb az aksi, esetleg SHDD van benne, a legjobb IPS kijelző az a T-ben a leggyengébbnek felel meg és még pár apróság(nincs Thunderbolt, 2.0-ás USB-k 3.0 helyett, nincs WWAN). Illetve az E-re minding csak 1év garancia van.Kifejezetten a E485 esetében azt mondanám, hogy ha fontos az üzemidő a 2. generációs Zen még nem jobb választás az Intellel szemben.
"grafikailag erős"
Még dGPU esetében is ami nem Workstation, az nem lesz grafikailag erős, a Vega iGPU csak 10-15%-kal erősebb egy erősebb Intel iGPU-nál, bizonyos képességekben jobb a Vega, de nem erős. A nem workstationokba rakott MX150 vagy MX250 harmat gyengék valójában.
E485 esetében pl: "Max resolution: 1920x1080 (HDMI)@60Hz" Csak hogy felvessem HSM által felhozott problémát.200k-ig szerintem a T480s vállalható gép minden problémájával együtt is, egy abszolút minőségi érzetet keltő még relative jól bővíthető gép. T470s-t azért nem mondom, mert a +2mag sokat jelent azért, teljesítményben.
-
HSM
félisten
válasz MrPetya19 #105496 üzenetére
Bizony. Épp a napokban kaptam egy munkaügyi fontos hívást zajos környezetben, és nagyon jól jött volna egy headset. Barátnő nyújtotta is, és ekkor esett le, hogy nekem csak USB-C van, adapter természetesen otthon, ahogy a BT adapter is. Nagy öröm volt.
Az is nagy öröm, hogy nem tudok tölteni zenehallgatás vagy videózás közben. Úgyhogy csak ezért megtartottam a régi telefonom is (Oneplus 3), azon van rendes jack is az USB-C mellett. Volt idő, amikor ezt még meg tudták oldani egy prémium telefonon is...[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Van nélam egy T410-es, amibe Bt-t kéne vennem. A kérdésem, hogy milyet érdemes bele keresnem, hogy legalább 4.0-ás legyen, melyik típusét? korábban Tim82 írt T400-zal kapcsolatban ötletet, de nem találtam visszakeresve. T430-as dereng, hogy azt írta[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest