Új hozzászólás Aktív témák
-
karantÉN
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #7401 üzenetére
elötte mindenféle képpen le lesz festve ,
az oldala teltejét teljesen lepolirozom majd és utána megy rá a haveromnak a műve
nagyon jól fest6543210
-
shteer
titán
válasz jones965 #7396 üzenetére
minden venti kifelé fúj, radikon keresztűl szívja a levegőt.
ha kell a rajzot is odaadom - ha még nem adtamegy újrafújás ráfér már
most épp hdd-boxon dolgozom, paszív cucc lesz, zajcsillapítással - az áldozat egy cooldrive3
ahogy méregettem, pont belefér a hdd + az ssd is..szerintem jónak tűnik
-
-
shteer
titán
jujujjjj... bele se merek gondolni apránként állt össze + csere, saját cuccok, kis biznisz... csurrant vissza is vmennyi
de mondom a durvább számokat: thermochill tripla radi 25k, Laing D5 21k, enzotech sapphire ~15k, cső 3k/m (2,5m van benne)
a rendszerben van 22 HF csatlakozó
kb össze tudom számolni, de pl a saját tervezésű vga, nb, sb, ram blokkok összesen vannak ~6k-ban
whitehand: mi az ami még belül melegszik? nem nagyon találtam semmit pedig tapogattam
így mutat jól és kevésbé porosodik a belső..szerintem jónak tűnik
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz KillHates #7382 üzenetére
Asus Blizt-hez (is) jár egy ilyen kis panel, kiírkál mindene féle hasznos kis infókat.
Készült egy jobb minőségű kép is.
kavicssli: Igen, lehet vmi felfogatás béli hiba volt. Elég nehézkesen szerelhető ez a hűtő, az én TRU-m sokkal egyszerűbben szerelhető. De most a Gemin helyett már Xigmatek van. Nem ilyen sajnos.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Vmi régebbi 700W-os szerver táp. De elvitte az E8400-et 4,3GHz-en meg a GX2-t húzva becsületére legyen mondva.
Látom megfertőzött a PhysX dolog?!
PhysX-ről jut eszembe végül a teszt amiért kikerült az asztalra az a vas nem jött össze sajnos. Haver 9800GX2-je mellé akartuk betenni a 8800GTS-em fizikázni...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
sNORh
addikt
-
Tomi 16
őstag
1db kép...
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Akinek van legoból háza, megtudná mondani, hogy mennyi lego kell hozzá kb ? -
sNORh
addikt
-
old gray
addikt
Nem a saját gépem, hanem egy svéd haveromé (UT3-ban egy klánban vagyunk...), egyedi és gyönyörű: [link]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
-
syC
addikt
Hát igen, kinnt egy kicsit nagyobbak a lehetőségek
•
-
sly105
aktív tag
sziasztok!!
történt egy kis frissítés a gépemen.a belsejét átfestettem feketére és gyakorlatilag a vinyó és a dvd írón kívül mindent cseréltem.az átépítés képei: [link]
remélem nektek is tetszik. sajnos a vezetékeket nem nagyon tudom jobban elrendezni[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
sNORh
addikt
válasz TazLeacher #7436 üzenetére
fú az első nagyonvad
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
válasz MmDorian #7433 üzenetére
hja mostveszem észre.. "Bepukkan" széttörik, elválik az egyik elem a másiktol stb..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem van itthon LEGO-m, és hidd el! Nem válnak el az elemek olyan könnyen. Történt egyszer, hogy a házikót úgy összeépítettem, hogy fater se szedte szét. Akkor ruháztunk be egy LEGO-szétszedő szerszámra.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sNORh
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7446 üzenetére
LOL..
akkor nemszóltam..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
old gray
addikt
válasz Nyugdíjas #7445 üzenetére
Gondolom nem csak esztétikus hanem a fém-csövek miatt a hatékonysága is jobb.
Jah, még jó, hogy felbukkantál, már tudom milyen ventik kellenek (csak elfelejtettelek), megyek is a bazárodba és leadom a rendelést.
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
zsák
tag
válasz TESCO-Zsömle #7446 üzenetére
Tervezéstől függ, mert ha csak össze vissza rakod a legokat, akkor szétesik könnyen.
De ha okosan csinálod, akkor masszívabb, mint egy fa ház. /Tapasztalat/
Valamikor le akarom mérni a lego olvadáspontját,mert kíváncsi vagyok, hogy bírni fogja-e házam a meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok