Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz Kasza08 #6601 üzenetére
Felesleges tuningolni az 5005-öst mivel nincsen szélzaj és a többi hiba ami az 5000-esben volt itt javítva lett.(mélyláda, hangerőszabályozó, trfó búgás, ...stb.) + picit erősebb lett minden.
Egy 18nm-es szobába szerintem a legjobb választás, egy jó hangkarival gyönyörűen szól.
Én 20e-ért vettem, belegondolva nevetséges. Mit kapsz ma annyiért?[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
imibogyo
veterán
Sziasztok, nem tudom érdekel-e bárkit is?? Vagy, hogy ebbe a fórumba kellene-e írnom, de el kezdtem a saját gépházamat......... Link
Még ugyan messze van a véglegestől, de ahogy haladok rakok még fel képet.....
Ha rossz helyen vagyok, vagy senkit nem érdekel szóljatok és lelépek........Szép méretes darab lesz, mert egyszer ha lesz pénzem vízhűtés is megy majd bele...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv! sok sok gépet láttam itt, szépeket és kevésbé szépeket, érdekeseket stb! (ugye ez relatív) Én úgy vok vele h az egyedi dolgokat szeretem, vagy az átalakítottakat, a gyári cuccok nem tetszenek, !!főleg házban!! Ti hogy vagytok ezzekkel? A rend a gépen belül nagyon szép tud lenni! Ami nem rendezett nem szép! (nekem)! Most enyém se szép, sőt csúnya! A sok villogó kütyű sem szép, legyen benne jó jó, de ne sok!látványos legyen de ne csicsás! Én ma határoztam el h átalakítom a sajátom, sok sok órába fog kerülni és kevés pénzbe! Majd megmutatom nektek ti mit szóltok hozzá! Ilyen tempóba pá hét és nekiállok!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Igaz! Ha jó a design az ember azt is hiheti h jó a gép is! Nem feltétlen van így de javít az egész érzésen! Nekem pl full zárt volt a házam, most meg nagyrészt plexi csavarokkal rögzítve a plexi a fémházhoz, sugározva h erős! Na majd meglátom mit tudok kihozni belőle, csak most még nincs rá időm!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Laraxior
titán
válasz Kolondrum #6617 üzenetére
ez üzemképes?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Brumi˘
addikt
Az ossz eredmenyert megerte megcsinalni, proci polir + huto polir + haz hutes mod = -8 fok load alatt, es teljes csend. A leghangosabb a procin levo zalman venti ami 800-at porog, ill a vinyo, de az be fog kerulni valami boxba, vagy megy a polcra tesztelos vinyonak es veszek valami normalisat.
-
Morris
veterán
válasz TESCO-Zsömle #6622 üzenetére
Sajnos tisztában vagyok vele, hogy egyáltalán nem olcsóbb a házi sufni tuning sem. de a fanatizmus az fanatizmus.
és nekem tetszik
a számítástechinka ugye a legrosszabb befektetés. második az autó[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz TESCO-Zsömle #6622 üzenetére
azon felül. nekem sincs csúcsgépem. igencsak az átlagnak felel meg. vagy még annak se
De ez jutott... -
syckaloz
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #6625 üzenetére
Így van
-
Morris
veterán
válasz TESCO-Zsömle #6625 üzenetére
egyetértek
-
imibogyo
veterán
Volt egy kis update, a belseje már majdnem kész...... Igaz ez még tuti nem a végleges belső elrendezés, és ha végre lesz időm az esztergával is bűvészkedni, biztos, hogy módosítok rajta sok helyen, de már nagyon bele akarok költözni a mostani gépemmel, így egyenlőre marad a szégyenletes kapkodás.........
-
félisten
válasz imibogyo #6634 üzenetére
Grat a géphez, nekem tetszik!
Egy dolgon akadt meg a szemem! A plazmagömböt a gépbe akarod rakni? v a környékére? Én a közelébe se merem vinni! Enyhén van hatása az elektromos cuccokra, digi hőmérőm megőrül tőle a fénycső meg felgyullad (A működési elvéből fakadóan), na meg volt még pár ilyen élményem, azóta nem csak egy villogó gömbnek nézem! Én nem tenném be a gépbe, se a környékére, de te tudod!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Játékos
addikt
Sziasztok! Egy kis változás...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Ragadozó
Ármester
Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
imibogyo
veterán
Üdv.
Elsőször is köszi........ Igyekszem, de azért ma is követtem el csúnya baklövéseket (elmérés, elszabás stb.)..........
Kiderült, hogy az usb tábla, amit a régi házamból akartam átépíteni az újba, elég rövid kábelekkel van megáldva (vagyis inkább az új ház lett marha hatalmas).....
A plazma gömböt nem fogom a gépbe tenni, én is ismerem a "jótékony" hatásait, csak egy álom lenne, mert nagyon szeretem a színeit, meg a villódzását (bár egy mosdding gépbe már lattam plazmagömböt, csak az egy 10 cm-es volt)..........
Egyébként nagyon jól haladok, már csak az oldallap vár rám holnap és akkor a mostani állapot amit el akartam érni, meg is lenne.......
Természetesen ezzel korán sincs kész, de innentől már ráérősebben is tudom csinálni. Igazából már nagyon bele akarom költöztetni a gépet.......
Igen sok minden van még a tervben, de azok közül majd csak akkor lesz valami, ha több időm lesz az esztergával ügyeskedni (még csak most tanulgatom, de jól haladok).......A fém borításon gondolkoztam, nagyon is, de nem lett volna olcsó mulatság ( a mostani pénzmagomhoz viszonyítva ), legalábbis ha megfelelő minőségűre szerettem volna csinálni. Gány anyagot kaptam volna pár ezresért, de én nem tettem volna fel a gépre, ég csiszolással sem. Így maradt a hulladék fa anyag (kimaradt laminált padló, a volt szekrényem és a tesóm volt szekrényének a farostlemez hátulja......
A csavarok sima gipszkarton és lemez csavarok........ a tápegység és a DVD lemez felfogatása pedig réz küszöbsín........ Éljen a recycle....
Pár dolgot már most módosítanék, de egyenlőre sztem nem olyan rossz....... Kritikát bírom, szóval csak bátran......... Tudom, hogy messze van még mind a jótól, mind a széptől, dehát első próbálkozás.........
És azért biztos ami biztos: Link
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz syckaloz #6636 üzenetére
Szia. Nekem is nagyon tetszik így, csak sajnos mostanában nincs sok időm elmenni mélytelepre nézni vaslemezeket....... (bár azért a gép súlyára is próbálok odafigyelni).....
Ahol pedig új anyagot lehet venni, ott pedig a gatyámat is ott hagynám 4 tábla lemezért, vagy vastábláért........
De ha úgy hozza a sors én is rögtön cserélem le a faanyagot a gépről mondjuk szálcsiszolt alumíniumra.....
A két alaplapi tálca amit említettek nekem is megfordult a fejemben, de először is minek, másodszor meg a leendő vízhűtésnek is kell hagyni helyet, amit úgy tervezek hogy ne legyen semmi az alkatrészek közelében, csak az aminek létszükséglet........ Egy esetleges csőtörésnél például ne ázzon el minden (ezt valamiféle válaszfallal gondoltam megoldani).......... Ezért is került magasabbra az alaplapi tálca, hogy ha poéldául áll a víz a gép aljában (ami egyébként már úgy is régen rossz ), akkor minimalizálni tudjam az anyagi káromat........
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz TESCO-Zsömle #6646 üzenetére
Először is köszi...
Üdv már van alatta kerék, ha megnézed a képeken, bár az egy nagy toronyházé volt és nem tudom milyen súlyt képesek elviselni, de erre majd az idő válaszol.......
DEJVID: jogos a felvetés, de akivel egyedül szoktam lanozni, az itt lakik pár házzal arrébb, szóval nekem felesleges a második lap........ Ő meg úgy is a saját gépét használja.... De ha aktuális lesz a dolog megoldom és rakok is fel róla képeket ígérem... Sajnos a szépségbe csak egy dolog rondít bele, hogy elrontottam a tápegység kivágását, így oda egy második takaró lapot is kellett vágnom......
De végül is ez a fal felé lesz, szóval nem fog látszódni. Ha még a rések is ki lesznek késtapaszozva (és mondjuk meg is lesz takarítva a ház a retektől) akkor egész pofás lesz.Már csak azon gondolkodom, hogy lefessem-e, vagy sem...... Ha a késtapaszozás után jól fog mutatni, akkor valószínű nem lesz........
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
válasz imibogyo #6648 üzenetére
ha fiúgyermekkel örvendeztet meg álmaid asszonya akkor kb 8 éves korától remek hasznát lehetne venni egy második tálcának. úgy pedig sokkal különlegesebb lenne mint két külön ház. nemtudom menniyre van tervben gyerkőc de ha most születne 8-10 év múlva piacon lévő közép kategóriás gép hőmérséklete biztos nem jelenthet gondot. mostanában még igen necces lenne.
a festésről: nekem tetszik ez a parketta minta. a csavarok pedig "ipari" hatást keltenek. a kettő együtt szép kontrasztos. nekem így igencsak tetszik . nem akarlak semmire rábeszélni hisz az a fontos hogy neked teccen.
-
imibogyo
veterán
Üdv.
Hát gyermek még nincs tervben, dehát ez nem csak annak a függvénye......
A festést majd attól teszem függővé, hogy a javítgatások, csinosítgatások és végső simítások után mit mutat a cucc..... Az "ipari" hatás nekem is bejön, de fém lemezekkel még iparibb lett volna (és még nehezebb)....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Garanciális be quiet! Pure Power 11 750w Gold
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- ZALMAN GigaMax 80Plus Bronze 750W
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- A tápok csúcsa, kevesebb mint féláron! Super Flower Leadex 2000W Platinum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest