Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Bemutatom saját készítésű ledes (ikeás karácsonyfaégősor ) berakásomat a számítógép házam elején. Noha már 1 éve kész csak most jutott eszembe, hogy feltegyem. Jelen pillanatban 4db ceruza elemről üzemel. Be szeretném kötni a gép vérkeringésébe, de nem tudom hogyan aki ért a témához attól szívesen várok ötleteket!
És akkor a képek:
Katt a képekre!
-
DeadMen
tag
Szép jó estét uraim! Unokatestvéremnél a pincében némi hangszigetelő anyagra bukkantam,és hát kuncsorogtam is tőle....az eredmény
-
-
Tomate
veterán
válasz DeadMen #7611 üzenetére
Kész is! meg csináltam. Pirosra és feketére kötöttem molex csatiba és tökéletesen üzemel. Bekötöttem egy kapcsolót is amit kivezettem a ház elejére így bármikor ki tudom kapcsolni. Köszönöm a segítségeteket! Egy két képet készítettem még a dologról!
Osynho: Milyen módszerre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
DeadMen
tag
Amit én használtam azt kölcsönbe kaptam havertól,de olyan erős,hogy a falra ragasztottam vele valamit,és amikor le akartam venni kiszedett egy jópár négyzetcentis darabot a vakolatból Ezzel a módszerrel egész pontosan 3-4 led köthető sorosan,attól függően,hogy mennyire erősen kell,hogy világítsanak
Tomate: Örülök,hogy segíthettem
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
A tesat passzolom, haver hozta multkor németből, és nem tudom mennyiért vette. Néztem semmi szám nincs rajta. Plexit még előző tulaj csinálta, nem tudom hol vette hozzá a plexit, de ebbe fél cm-es volt. A ház oldalát dekopírral érdemes vágni sűrű fém lappal, de vagy le kell ragasztani körülötte valami gyengébb szigszalaggal, vagy utánna újra fényezni az oldallapot, mert a dekopír szépen össze tudja karcolni.
-
Osynho
addikt
Hát arra gondoltam, h molex csatira sorba kötnék 3-4 ledet, amit a gép belsejébe tennék, És énis erre a kapcsolós mókát szeretném, h ne világítson mindig.
(#7618) Brumi˘
(#7616) DeadMen Tehát 12v az pont jó 3-4 lednek? Ha jól tudom pl a piros más feszen műxik mint a kék. Ha ez a módszer életképes, összedobnám. Maga a led nem nagy összeg
[ Szerkesztve ]
-
Tomate
veterán
Hát ahoz mérten kell a dolgot ledeket pakolni, hogy a pirosra tudd kötni ami 5V vagy kell valami ami lecsökkenti annyira emennyire kell, hogy ne égjenek ki a ledek, de én nem értek hozzá sajnos (este mikor megy a gép lekapcsolom, alvás közbe ne világítson az arcomba vazze )
mod: Készítés során 2x sikerült azonnal kikapcsolnom a gépet 1x rossz helyre kötöttem a vezetéket, másodikra pedig véletlen hozzá ért a házhoz. Dehát minek vesz az ember 15rongyos tápot ha nem azért, hogy ne égjen ki ilyesmitől
[ Szerkesztve ]
-
DeadMen
tag
Igen 12 volt inkább 4nek jó,nehogy túl sok feszt kapjanak...ha túl erős,akkor mehet rá mégegy...de szigorúan SORBA kötve....a molexen a piros az 5 volt,a sárga a 12 volt...
*mod: A legjobb,ha tudsz szerezni zselés ledet...abból 3-4 darab gyönyörűen bevilágítja még az egész szobát is[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz DeadMen #7621 üzenetére
Köszi az infót dehogy akarom bevilágítani a szobát. Csak ha már plexit vágok a gépem oldalába, akkor már beledezem Nézegetem a neten a led szalagoka, csak azok túl sűrűn vannak telenyomva leddel, nekem 3-4 db kellene kb 25 cm-re. Mondjuk nem szeretem a 100 színben villogó übergiccs dolgokat, úgyhogy csak óvatosan cselekszem.
-
syC
addikt
•
-
-
sNORh
addikt
felül is van egy dupla
syc megnéztem az albumod, mien tartály az?[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
nemócsó..
én tőle rendelek, 4k olyan méretben csinál amekkorát akarsz..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Aygor
tag
Én csak ilyen profánul rakom fel a gépemet...
Piros-pontok: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=Aygor&submit=%C2%A0 http://prohardver.hu/temak/keres.php?stext=%22kivel+%C3%A9rdemes+%C3%BCzletelni%22&suser=&sival=
-
AtiGef
senior tag
Hát igen esztétikailag csúnya a molex. De nagyon nem volt kedvem foglalkozni vele, mert úgy is ott van az alaplapon egy molex csati amit rá kell kötni (ami megint csak ronda)
A HD 2900XT meg feszegetések árán fért be ugyanis a hűtő bele lóg a vinyóknak a helyére
Igazi harc egy ilyen kis gépházzal
A tápra meg tettem egy ilyen szivacsot nehogy megöljetek ami alatta lakozik. (holnap cserélve lesz)kételkedem: jajj köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok