Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
-
old gray
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7457 üzenetére
Majd megkérdezem, hogy igazából hogyan is épül fel a komplett gép, annyit tudok, hogy Kristian hobbiként rézből szokott mindenféle dolgot megalkotni, csinált pl. egy bringát is....
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7459 üzenetére
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
old gray
addikt
válasz TESCO-Zsömle #7461 üzenetére
Színesfém-gyűjtők biztos értékelnék....
Nem eladó, saját magának készítette. Meg ha tud is csinálni elutazol érte Svédországba vagy küldje postán?
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Tomi 16 #7468 üzenetére
np,de azért hidd el elkel. mondjuk egy venti is elég lenne. 1.5@2.1V nem piskóta..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz TazLeacher #7472 üzenetére
eddig abban voltak a nyerők..csak az P35 és giga lap volt
-
shteer
titán
válasz Motion_Blur #7474 üzenetére
laza ez a monitor látom olcsó, meg vagy vele elégedve?
..szerintem jónak tűnik
-
Motion_Blur
félisten
Ezt a monitort még akkor vettem, amikor bejöttek a 22-es monitorok elérhető áron (ha jól emlékszem 90k környéke volt jó 1,5 éve). Panel, válaszidő, kontraszt-ügyileg nem egy nagy durranás, tök átlagos, viszont nagyon tetszik a dizájn
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
shteer
titán
válasz Motion_Blur #7476 üzenetére
most 38
megnéztem a specifikációt, designja az erőssége..szerintem jónak tűnik
-
shteer
titán
-
DeadMen
tag
válasz Motion_Blur #7474 üzenetére
X-530...legnagyobb Bánom,hogy eladtam az enyémet
-
Macka
veterán
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
csak ízelítők...Vasárnap itt lesz az Olympus addigra rendet teszek bennt.
-
lbalog01
tag
Szia Macka!
Látom hogy van pár vencsi vezérlőd az előlapi panelen: képes valamelyik lenullázni a ventik fordulatszámát vagy csak csökkentik 6V-ra
A Zalmanban nagyon gondolkodom, de csak akkor van értelme ha le tudja állítani a ventiket, mivel az alaplapi vezérlők is le tudják tolni 6 V-ra a feszkót és így elég jól el lehet halkítani a ketyeréket.
Mostanában jutottam el addig, hogy a 680i-t lecseréljem egy IP-35pro EX-re és igen, a tőled vett Q66 már szépen stabilan megy 3,7-en 1,47V-on, terhelve 60C idle 38C, de eljutott a vinfosig 1,55V-on már 4,1-en is csak víz nélkül kicsit melege volt
A gépet leginkább auto tuning üzemmódban használom, oda meg elég a procihűtő vencsi szellőztetése is /idle:35C full:60C/ DE egy CM 690-es házban 6db vencsivel csücsül, ezért szeretném 1xűen leállítani a vencsiket ha nem kellenek.
egy kép a gépről /sajnos homályos/, a lényeg hogy itt látszik hol szellőzik a ház:
[link]Szóval ha valaki tud olyan frontpanelt ajánlani ami leállítja a vencsiket nem csak lassítja, az ne kíméljen a linkekkel
üdv
L[ Szerkesztve ]
***ROGER***
-
X@b3e
addikt
Nem láttam még külön ilyet, csak rammal együt, FleXXLC néven fut.
lbalog01
A Zalman panel nagyon válogatós ám, nekem csak az S-Flexeket volt hajlandó vezérelni, pedig jópár ventit próbáltam hajtani vele. Leállítani nem tudja de ~600 rpm-ig leszabályoz bármit.... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Laraxior
titán
Pecc: kettő Tőled van
X@b3e: nem is fogsz külön,tényleg csak rammal együtt kapható
shteer: em döglött meg egy sem. Meg kell fizetni az árát,ha valakiéről le akarod szedni
Az egyiket 10k-ért vettem,csak a 2 blokkot, a másikat meg 12k-ért rammal együtt,de a ramot elviszik 6k-ba szóval 16k-ért kaptam egy teljes memóriahűtő szettet.Több mint jó ár
Talán elmondhatom hog teljesen egyedi,láttam neten 4dbot,de azok gyári OCZ-k voltak... itt tökmindegy mit teszek bele,egy vagy kétoldalas ramot is szeret[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok