Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
basszus csodálkozom amikor emberek codegen meg mercury tápokat használnak... egy pár ezres, és már lehet normális tápot venni, később lehet sokkal több ezrest spórol meg vele az ember.
egyébként maga a gépezet rendezett. -
Tothgera30
Ármester
...lassan kész a kecó...
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Krisinto
őstag
egy gyors kérdés:
ha sata kábelt akarok harisnyázni,a kábelharisnyán keresztül mit vegyek még? -
urbanjozsi
senior tag
Átépítem a HTPC-m.
Pár KÉP ízelítőül.
Bár nem hagyományos PC ház, de ötleteket lehet meríteni normál házhoz is belőle. -
Tothgera30
Ármester
70%-os készültségben a P180 mini mod. A csiszolás, takarítás festés kész, inkább aprólékos munkák maradtak hátra. A porért, apró szöszökért és az ujjlenyomatokért elnézést kérek,de össze kellett tapiznom, és nem volt kedvem utána portalanítani. Azért látszik hogy kis manufaktúrában készült (tehát nem CNC-zett mod), illetve minimális költségvetéssel, ami 250 forintba került (pontosabban egy sörbe), illetve egy kis Maestro matt fekete festékbe, ami már volt itthon. Már csak az alsó rész szivacsozása van hátra, mivel oda megy a táp, ventiszabályzó és a vinyó, ami még egy Himuróban terpeszkedhet. Várom véleményeteket, remélem elnyeri a tetszéseteket (hú, most milyen kedves vagyok hogy végre megtudtam azt, hogy több hét várakozás után, hét végére kezemben az új alaplapom).
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz csokad #24066 üzenetére
Remélem is . De még közel sincs a kész stádiumhoz .
...csokad te kissé keversz valamit. Az alaplap hét végére lesz itt, olyan 30k körüli áron. A laptopom tünt el a postán, vagy a tulaj csempészte ki belőle, nem igazán tudom már én sem. Tettem feljelentést, de a posta is beszakszik, mert a pénzem is visszatartják a nyomozás miatt, tehát jó ha őszre megkapom az árát, vagy az eltűnt laptopot...
-
csokad
senior tag
válasz Tothgera30 #24067 üzenetére
ja vagy izé laptop sry azt akartam írni csak még reggel van!
-
motorhead
aktív tag
válasz Probber #24048 üzenetére
Az előlapi kapcsolók és LED-ek vezetékeit is ellehetett volna vinni a tálca alatt, és ott a kis lyukon kibújtatni. Még kevesebb vezeték lenne szem előtt.
Plusz még esetleg az IDE kábelt kicserélheti "cső" alakúra. Nekem van is eladó, priviben megbeszélhetjük.[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
jones965
Modder
válasz urbanjozsi #24062 üzenetére
Gratulálok földim! Hozod az elvárt színvonalat!
-
motorhead
aktív tag
-
Probber
őstag
válasz motorhead #24070 üzenetére
Természetesen úgy szerettem volna én is, de már így is feszültek a kábelek, nem értek oda. Ahhoz, hogy ott átbírjam vezetni, hiányzott még kb. 5-10cm.
Köszönöm az ajánlatot, de nekem nincs szükségem cső IDE kábelre, neki pedig teljesen megfelel így ahogy van.[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Krisinto
őstag
Még egyszer szeretném kérdezni!
Sata kábel harisnyázáshoz jones965 segített!az előlapi csatlakozókhoz kell még valami?
10mm-es (3/8-as) :120cm(sata)
4mm-es ből meg 75cm(előlap)ezek megfelelőek lesznek?
-
Krisinto
őstag
-
-
LW
őstag
Sziasztok.
Délután volt szerencsém megörökíteni a gépezetet a természet fényében: [LINK]
Várom a visszajelzéseket.
Üdv. LW -
Krisinto
őstag
Hát..így sikerült :
[link]sajnos megszaladt a flex...fémet lehet "glettelni"?
[ Szerkesztve ]
-
urbanjozsi
senior tag
válasz Krisinto #24093 üzenetére
Te milyen sűrűn használsz flexet?
Mindenesetre bátor egy mutatvány
Ápol és eltakar -
W.
tag
válasz urbanjozsi #24094 üzenetére
pattanásra is jó?
-
W.
tag
válasz urbanjozsi #24096 üzenetére
Attól lángolna a pofám, mint az AGIPos kutyáé
-
nemethati
senior tag
Ezt ugye festeni is lehet? Porfestés esetleg
-
Krisinto
őstag
Valamikor el kell kezdeni
Használtam már párat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest