Új hozzászólás Aktív témák
-
popecc
csendes tag
Hát sose adtam arra hogy hogy néz ki a gépházam Egy egyszerű fehér gépházam van.
-
tapsika18
csendes tag
Sziasztok!
IBM fekete fekvő házas gépre akarok plexi folsőt!
Ha valaki tudna nkem ebbe segiteni vagy informaciot adni a 0620 401 77 41 es telefonszamon vagy provatban varom tanacsait! Elöre is köszönöm
"Aki nem kapál, az nem zabál"
-
stikyo
tag
válasz popecc #24602 üzenetére
Én is így voltam addig, amíg nem láttam a PC-Style weblapját...
Tessék idefáradni:
---> [link] <---... és elkezdeni a festékek, ventik, ventirácsok, hangszigetelők, csavarok, gumirögzítések, szabályozók, stb. beszerzését!
Vagy ne!
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
törölt tag
végre megjött a szabályzóm. végül scythe kaze master pro lett, mert a zalmant nem szállították, csak később tudták volna... nem is baj. elég jó lett a végeredmény, talán majd valamikor tudok lőni képeket. olyan lett, mint amilyet akartam, csendes és szép.
-
stikyo
tag
Összeszámoltam, és nagyjából 20-25e forintot költöttem összesen (kb. 1 év alatt) arra, hogy fessek, moddingoljak, vinyót elhelyezzek, stb... szóval mire ide jutottam:
és ebben nincs benne az olajhűtéses móka
Ha vennék pl. egy CM 690 Pure Black-et az is ennyi, de abban nincs benne a harisnya, hangszigetelés, miegyéb, és persze a sok álmatlan éjszaka, amikor kitalálom a következő lépéseket. És abba nem lett volna kihívás beletuszkolni a tápkábeleket, stb.
Szóval megérte (asszem...)
Viszont annyira szeretnék egy Fusion 550-es tápot, hogy az már fáj.[ Szerkesztve ]
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
tapsika18
csendes tag
valaki?
"Aki nem kapál, az nem zabál"
-
scream
veterán
Hali!
Esetleg itt a topicban moddolt már CM Sile510et? mennyire alakítható a kis jószág ?
-
ffodi
veterán
válasz D1Rect #24626 üzenetére
Hát matrica összvissz 2 van rajta, 1 kint 1 bent. A krómos figura a tápnál egy ndk-s nagyteljesítményű kompresszorról való, és egy rakétavetővel felszerelt katonát akar ábrázolni, az analóg "óra" pedig egy kazánhőmérő kék leddel.
Egyébként:CptMisi:
Egyébként néztem a PC-Style.hu-n a gépeket, nagyon szépek, minden elismerésem az "alkotóké", viszont azért úgy nem nehéz szép belteret csinálni ha csak 1 vinyó van bennt, meg max 1 optikai meghajtó.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Krisinto
őstag
Még próbálom igazgatni a kábeleket.csak az a gáz,hogy az oldallapja alig megy rá...
Még annyit változtattam,hogy a sata kábeleket átpingáltam feketére,mert ha harisnyázok a sárga nagyon átütne,ezért átfestettem feketére de szerintem az előlapi USB-k nek is ez lesz a sorsuk -
total90
veterán
Ma is haladtam a PC házzal egy kicsit. Megcsináltam az előlapi felső ventilátor tartót. Képekben: [link] uccsó 3 kép a mai munkám. A HDD tartóra szereltem rá egy lemezt, amin kivágtam a ventilátor helyet és a csavarhelyeket. Így kap levegőt az egyébként nem nagyon melegedős hardom és így kap a proci hűtőborda is egy kis levegőt.
Holnap, ha minden igaz, akkor megjön a vágóél, amit rendeltem és ki bírom vágni a ventilátorok előtt lévő rácsot, aztán meg csiszolom majd, amíg normális nem lesz. Holnapra nem tervezek többet, vasárnap lehet festem a házat...Szívesen venném a véleményetek az eddigi munkámról
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
tomic
addikt
-
törölt tag
-
AndrewTdi
addikt
Hát ennek örülök is meg nem is. megtiszteltetés Bár nem szégyen árnyékban maradni, nem lesz melegem.
na most komolyan. Nekem tetszett az első verzió is, ezért vagyok kíváncsi a mostanira, főleg, hogy nem vagyok híve a fényeknek. De a kis mennyiségű jégfehér talán elmegy.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
-
Krisinto
őstag
Mennyire csúnya,ha az optikai meghajtót nem felülre hanem alulra teszem?
-
Stirbi
addikt
válasz Krisinto #24621 üzenetére
nagyon pofás lett, valamelyik nap fogom tisztittani a házat akkor lövök pár képet, multkor nem volt rá időm, itthon dolgom volt
BR4D-izgatottan várjuk a képeket
total90-nagyon megfogott ez a moddod, igen bejön
ffodi-haf 922 áh , 1 hete azon jár az agyam,hogy kéne egy ilyen házat vennem
(#24647) Krisinto-kényelem legyen az első szempont ne az már hogy hogy nézki ha itt vagy ott van a dvd rom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest