Új hozzászólás Aktív témák
-
TopaMo
aktív tag
válasz urbanjozsi #24099 üzenetére
Ismét egy komoly munka van indulóban!
Kiváncsian várom, de már most tetszik, az aluépítkezés. -
TopaMo
aktív tag
válasz urbanjozsi #24104 üzenetére
Nagyon igényesen bánsz a lemezekkel. (fémipari szemmel nézve)
Nagyon igéretes, mivel én is gondolkodom egy építésen így sok ötletet tudok lesni tőled.
(látszik a szakértelmed)Na majd szemmel tartalak.
-
varsam
őstag
Eddig csak passzív szemlélődője voltam a topikban, most azonban megcsináltam én is a gépet, így feltöltöttem pár képet. Itt megtekinthetitek őket.
Várom a véleményeket (a fehér IDE-s DVD-t nem fikázni ) -
TopaMo
aktív tag
válasz varsam #24106 üzenetére
A házikó szabályozópanelje nagyon bejön kár hogy külön nem kapható.
A Vga-n az egy Alpenföhn Heidi?Amúgy elég rendezett szerintem, de biztosan kapsz néhány tippet még.
(ventirácsok kivágása, harisnyázás, szinkavalkád, rejtegetés... )A műszaki tartalmat tekintve randben van szerintem.
-
varsam
őstag
válasz Zodicus #24107 üzenetére
köszi
Ha te mondod, akkor Etsberger, én nem tudom, de szeretem(#24108) TopaMo
Igen, egy Alpenföhn Heidi van a vga-n. Egyelőre most kétlem, hogy bármit is módosítsak még a házon, max venticsere lesz, mert ezek az Aerocoolok még leszabályozva sem halkak...
Köszi a véleményt -
varsam
őstag
már látom, hogy úgy kellett volna fényképezni, hogy azt nem teszem be Igazából tényleg nem tudom, hogy miért van bent, kb évente 1-2szer használom, amikor win-t kell telepíteni, de most már az is egyre ritkábban, hála win7-nek. DVD-t meg laptopon írok (ha kell)
(#24110) Zodicus
tényleg gondolom akkor neked is ilyen van, ha így felismerted...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Megjött a ház, nagy nehezen beköltöztem.
Még nagyon nem 100%-os, de ha érdekel titeket, akkor csinálhatok 1-2 képet róla, hogy milyen most béta változatban. Ezzel még nem nevezek a pc-stlyra, kell még vagy 100 méter kábel, meg harisnya, hogy jól nézzen ki, meg egy fekete táp, de azt lehet hogy moddingolok egyett. Fekete festék powa."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Zodicus #24117 üzenetére
Hát sajnos jobbat nem tudtam fényképezni, mert elég rossz, mert a nap besütött.
Meg nem vagyok nagy fotó szakértő úgy hogy nézzétek el nekem.
A gép adatai meg az adatlapomnál.Hát igen, kell még vennem sata kábelt, mert a 30 centis nem elég, akkor táp kábel hosszabítót, mert így is alig ért el. Meg harisnya kell majd, meg egy fekete táp, de lehet hogy ezt meg moddingolom én haverral, ő úgy is szeret ilyeneket csinálni.
Öltleteket, gondolatokat, megjegyzéseket várom.
És bocs a képekért.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Zodicus #24119 üzenetére
Szívesen. 3 tűs de van hozzá molex csati is. Azt is adtak hozzá. De én 5v-n használom őket... A 14 centisek fordulat számát megtudom számolni, olyan lassan megy.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Zodicus
senior tag
válasz Sub-ZeRo #24122 üzenetére
Igen. Hétfőn rendeltem és, ha minden igaz, akkor ma érkezik...
Alig várom, hogy beleköltözhessek. Nagyon tetszik a ház. Volt az elődje is, és most egy Storm Scout-ot vált.
Szerk.: Scout helyett annak idején azt rendeltem(690-II), de akkor még nem bírták leszállítani és ezt ajánlották helyette.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zodicus #24123 üzenetére
Aham...
Hát szerintem jobb a 690 A2, mint a Scout... Képekből ítélve...
-
varsam
őstag
válasz Stirbi #24113 üzenetére
köszönöm
(#24108) TopaMo
Hasonló a ház szabályzója is, csak azon van a bekapcs és reset gomb, illetve nincs rajta usb.
Ezzel a szábályzóval csak az a baj, hogy 4 pines molex csatijai vannak, és azokra kell kötni a ventiket. Namármost a pl a Coolink SWIF2 ventiknek meg csak 3 pines csatijai vannak, amihez még kellett vennem átalakítót (mert nem akartam gányolni). -
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #24127 üzenetére
Szerinted rakjam lejjebb? Azért hagytam ott, hogy a 2 vinyót egy kicsit hűtse...
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #24129 üzenetére
Majd ha legközelebb szétszedem a házat, akkor átrakom. "Feleslegesen" nem szedem szét.
Köszi az ötletet.Jöhet még.
-
W.
tag
válasz Tothgera30 #24129 üzenetére
huh, az a ház magában is isteni, és még hozzá azok a narancssárga xigmatekek.. mmmm
-
glspeter1
őstag
Na lőttem pár képet a memória hűtővel együtt. A videokártyában cseréltem a pasztát. Az alaplapról is leszedtem a hűtést.... hát a porcicák majdhogynem köszöntek
Rendesen ki is takarítottam + kapott egy kevés pasztát is. A proci hűtőt is megfordítottam, eddig jobbra nézett.
Így azért némileg a táptól és a videokártyától is szívja a meleget, az alsó venti meg nyomja át rajta a frisset.
Szabályoztam minden ventilátort (a kép előtte készült ), mivel a mem. hűtő igen hangos volt 6000-7000RPM-en
A sata kábeleket is rendezgettem egy kicsit.[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
törölt tag
válasz Tothgera30 #24132 üzenetére
alig várom már hogy kész legyen a géped, nagyon kíváncsi vagyok rá.
glspeter: jó lett, első kép nagyon bejövős.
-
Tothgera30
Ármester
válasz #97544192 #24136 üzenetére
Ha egyezer 10-20 év múlva eljutunk oda hogy az alaplapom és a memóriám is rendelhetőek és szállíthatóak lesznek, akkor kész lesz hamar ! Ma szólt a festő hogy kész ház tetejének színterezése, tehát én lealapoztam, ő lefestette, így nagyon ott lesz, bár semmi se fog látszani belőle . Nem baj, legalább a lelkiismeretem megnyugodott, de 2k-t megért .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
TomiLi
addikt
válasz Tothgera30 #24139 üzenetére
Hihetetlen... "Válság" van (még ha mondva csinált is mi isszuk a levét), az árak az egekben, nyár van amikor pangás szokott lenni a hardver piacon, erre konkrét alap hardvereket nem lehet kapni.... Én is így jártam egy alaplappal, ami helyett választottam egy másikat, meg egy vga-val, amit szintén egy hónapja várok....
Szóval kitartás
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Tothgera30
Ármester
válasz TomiLi #24140 üzenetére
Megnyugtatásképpen mondom hogy a forint árfolyama csak tovább fog romlani, szóval, ennél már csak drágábbak lesznek az árak, ha nem történik valami drasztikus változás, mondjuk az euró bevezetése.
Sajnos alapomat nem tudom mikor kapom kézhez, eddig Hévégére volt beígérve, de semmilyen nagykerben sem lehet most beszerezni. A memóriákról nem is beszélve, ráadásul alig van vevő a használt cuccaimra, beszámítás meg félár alatt (régen úgy számoltak be dolgokat, hogy az új ár feléért) megy, de nagyon nyomottan.
-
aero.
veterán
válasz Tothgera30 #24143 üzenetére
milyen alaplap az, hogy ennyire nehéz beszerezni?
-
Tothgera30
Ármester
Beszerezni be lehetne, de olyan helyről nem hozom el ahonnan nem tudok biztos infóval szolgálni arról hogy a garanciáztatás korrekt keretek között történik. Nem úgy mint a Ramiris-ban, hol bedobták egy apapír zacskóba, majd két hét múlva szóltak hogy menjek érte, aláírattak velem egy papírt hogy a javítás megtörtént, de jelzem a zacskóból ugyan úgy került elő a kártya mint ahogy leadtam. Amúgy ez lenne az a lap ami most izgatja a fantáziám, de ha minden jól megy, akkor végre 3 hét várakozás után jövőhéten már a kezemben lesz.
-
W.
tag
válasz Tothgera30 #24145 üzenetére
Hohó, hasonló buzerálja az én fantáziámat is.
Sőt, még házból is hasonló van tervben, csak nagyon meg kell barátkozzak azzal a pár nyílással az előlap fedelén. -
TomiLi
addikt
válasz Tothgera30 #24143 üzenetére
Hát most nem lettem nyugodt De sajnos igazad lehet!
Használt cuccok: ne is mondd! Nekem a csúcs az volt, amikor a 70k-s ram kitemre ajánlottak 30k
Bogyorisz
-
Tothgera30
Ármester
-
W.
tag
válasz Tothgera30 #24148 üzenetére
Hát ha már hasonlóság, akkor kívánom hogy hasonlítson a jövőbeli munkám minősége a tiédhez. Mindent bele pajti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest