Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv szakik!

    Ötleteket szeretnék kérni a következőhöz. Van egy 12V-os (kínai) csörlőm. Nem pont ilyen, de a felépítmény elve ugyanez. 3000 LB (van ráírva), ebből gondolom, hogy legfejlebb 1kW lehet ez is maximum terhelésen, ez 12V-on 80A körüli áramot igényel - jól számolom? Elég vaskos vezetéke van mindenesetre, és azért van is erő a készülékben, mert nálam egy 180 kilós gépet, ami kerekeken gurul, simán felhúz egy utánfutóra, kb 50 centi magasra, kb 1,5 méteres rámpán. Fűnyírótraktor akksiról üzemeltetem.

    Nos, a problémám, hogy kellene valami olyan oldható csatlakozó, ami át tudja vinni ezt a 80 ampert. A gondom, hogy amikor a csörlőt használni akarom, mindig rá kell csavaroznom az akksira a sarukat, majd le, és ezzel sok macera van. A gyári kábelét elvágnám, menne rá egy oldható csatlakozó, az akksin pedig fixen rajta hagynám a sarukat.

    Minden ötletet szívesen fogadok. A csatlakozónak bolondbiztosnak is kellene lennie, hogy ne tudjam véletlenül se felcserélni a polaritást.

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák