Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz nt92 #93159 üzenetére

    Ha kételyeid lennék kérdezd a hifi lumpenproletárját, mert ilyen kicsi összeg a fórum véleményvezéreinek ingerküszöbét nem üti meg. (vagy ha igen akkor fordítva)
    Valaha pma320-at etalon erősítőnek kiáltották ki [link] , jobbnak mint a NAD3020-at. Denonja talán mindenkinek volt, aki jó minőségben akart zenét hallgatni a múlt évezredben, csak ma már cikinek számít... vagy ilyesmi. Az általad megadott 40-50 eFT-ből 20-at költenék erősítőre és 20-25-öt hangfalra - erősen alkudozva, mert túlkínűlat van a használt piacon.
    Ilyen cuccokkal tele a hirdetési felület, nem tekintik hifi-nek, kicsi a kereslet.
    Hangfalak terén a net segít, meghallgatni mindet nem tudod, sok vélemény olvasható a 20-30 éves olcsó hangfalakról, mindog osztani kell 2-vel a tulajdonosi elégedettség miatt. Az összehasonlításoka leghasznosabbak: melyik jobb? és miért?
    Bársonyos mély nem lesz 25K-ért, se csodálkozásra okot adó térérzet, de a jó zenét ezeken is lehet élvezni az átlagosnál jobb minőségben.
    Az erősítőt bátran megvenném 20 eFt-ért (van pár denonom) a hangfalat lehet picit tovább válogatnám. Az elmúlt hetekben sokat hallgattam az olcsó kategóriából hangfalat. Átlag embernek, ha nem hifi vér csörgedez az ereiben, akkor a túlkoros mára elolcsosódott cuccok is tudnak örömöt okozni.

    Tipp: Ha pesti vagy, akkor nézz be a Bródy Sándor 11-be, az ottani tulajtól biztos kapsz jó tanácsokat ebben a kategóriában is.
    Én is kaptam....

Új hozzászólás Aktív témák