- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz fehér_ember #92100 üzenetére
Ennyiert ez ingyen van
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
ktommy91
addikt
válasz #10726912 #92084 üzenetére
Köszi, le is ütöttem, mire vissza írt egy másik hogy 4k-val drágábban nálam lehet egy Pioneer A-301
Megéri azt a +4k-t vagy egyenlőre a 203 jó lesz nekem mert a következő értelmes lépcsőfok kb dupla áron van és amúgy is a hangfalakat kellene cserélni?[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
-
balage25
senior tag
Elac fs 407
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz balage25 #92111 üzenetére
Attol fugg mennyit akartal elkolteni, az eredeti hozzaszolasbol nekem az jott le ,hogy 800K-t egy erositore
Egy 800K-s erolkodo kb egy 1.5 -2M+ -es hangfallal fogja megmutatni igazan mit tud gyakorlatilag kenyszerpalyara tereled vele magad mint ahogy enis jartam.
Felre ne ertsd jo hangfalad van csak nem biztos ,hogy hallani fogod vele miert van elotte egy majd egymillios erosito.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
balage25
senior tag
-
krichd1
addikt
válasz Snoop-y #92112 üzenetére
Azért elég jól meg lehet hallani a különbséget szerintem az 1mFt körüli új integráltak között egy pár 650$-os Magnepan MMG-vel is.
Amúgy nagyon más a CXA80 a nagy Denonhoz képest karakterben is, úgyhogy különbséget szerintem fog hallani, az más kérdés hogy tetszeni fog-e neki. 400-as Elacoknak azért már bőven van felbontása.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Snoop-y
veterán
válasz krichd1 #92114 üzenetére
Nem azt vitatom ,hogy hallod e a kulonbseget ket erosito kozott. Annyit mondtam ,hogy azt ,hogy mit tud egy 800K-s erosito nem feltetlenul fogod megtudni vele. Nem veletlenul ajanljak az 1:2 aranyt sok helyen.
Ehhez kepest a lanc tobbi tagjaval a fenti esetben meg az 1:1-et sem eri el.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz fehér_ember #92090 üzenetére
Megint meg kellene hallgatnod a "dínókkal". Lehet hogy más lenne a véleményed. Az a helyzet hogy nálam a Triangle Antal 202 nem szerette ezt a mikrofonkábelt, mert fakó, döglött, színtelen lett. ProAc teljesen más történet. Most azt hallom, hogy szépen kordában tartja a magasakat, nem döng (mint Triangle-el tette) és az énekhang intonációja is közelebb áll az ízlésemhez. Stratos pl. picivel jobban színez. Nyilvánvalónak gondolom, hogy van nála jobb IC kábel, de hol és mennyiért ? Annyira unom már az örökös keresgélést hogy szinte fáj.. Kéne egy "teljesen" színezetlen hangú kábelgarnitúra hangfalhoz is és IC-ből is, de melyik az a kábel ami megfizethető, ugyanakkor nagyon folyékony, színezetlen hangú? Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában. Tudom Zu Audio...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
törölt tag
válasz dgyuri0123 #92116 üzenetére
CAT6A utp kábel.
-
fehér_ember
addikt
Már rég megszabadultam tőle és ami fontosabb hogy meg vagyok elégedve a kábeleimmel.
Következőleg majd valami jó kis szub kéne mozihoz, kedvező áron, ami alulról súrolja a 20Hz-et. -
őstag
Sziasztok,
NuForce DDA-120 erősítőhöz volt már valakinek szerencséje? Egy Triangle Esprit Comete EZ-hez keresnék erősítőt, kérdés, hogy érdemes volna használtan egy ilyet venni? Karakterét tekintve illenének-e egymáshoz? A Triangle 90db-es érzékenységű így vélhetőleg elég lesz a teljesítménye.
[ Szerkesztve ]
-
balage25
senior tag
válasz dgyuri0123 #92120 üzenetére
Ha jól emlékszem a cxa80-at sem dicsérted, mégis számomra jobb, mint a primare i22.
Amúgy nem arról beszélünk, hogy mennyit ér, hanem az arányokról. Továbbá, az előbb is azt írtam, hogy most is többé kerül, mint 800k, igaz nem sokkal.Az Denon erősítő hangjától sajnos még nem esett szó, de az Elac-öt már temetjük.
Végül megrendeltem a Denon-t, ha ideér megírom a tapasztalatomat.
[ Szerkesztve ]
-
krichd1
addikt
válasz Snoop-y #92115 üzenetére
Konkrétan az MMG előtt elég sok hasonló árkategóriás erősítő is elhasalt már.
Persze értem amit írsz, sokszor igaz is, ha listaárakat nézünk, csak elég sok a kivétel, plusz elég nagy a szórás ár/hangminőség arányban az új dolgoknál.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
DonThomasino
veterán
Adott egy hálózati lejátszó mint forrás és egy erősítő.
Ha van 1 db tápkábelem, jól gondolom, hogy az inkább az erősítőnek dukál ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
migabi24
nagyúr
válasz DonThomasino #92134 üzenetére
Nem feltétlen, nálam pl. ugyanaz a tápkábel a hálózati lejátszóba dugva nagyobb változást hozott
-
krichd1
addikt
válasz vlaca2 #92133 üzenetére
Igen MMG is van, egy Magnestandos "kerettel" és más hangváltóval. Tudtommal csak közvetlenül a gyártótól lehet a legkisebbeket kapni, én használtan vettem. Illetve már talán nem is lehet kapni sajnos MMGi-t, az új LRS van helyette (amit még nem hallottam, de elég vicces a marketingje).
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
krichd1
addikt
Szeretnél még IC kábelt kipróbálni?
Ha a Stratos nálad picit színezős, akkor próbáld ki a Sommer Epilogue IC-t. Ez egy nagyon őszinte hangú kábel, de elég kevés rendszerbe szokott jó lenni, viszont ahová beleillik, ott bitang jó és szép sárga. Na jó, ezzel a jellemzéssel valószínűleg nem hoztam meg a kísérletezési kedved.
Egyébként legtöbb helyen tapasztalataim szerint Sommer IC-ből az Aqua Blue szokott beválni, pedig szerintem az a "legszínezősebb", de jól zenél még világosabb rendszerekben is. A Stratos meg valahol a kettő között van a 3 "csúcs" Sommer közül.
Az Oehlbach XXL® Series 2 is megérne egy próbát, vagy a XXL® BLACK Connection Master, bár ez már kicsit húzós árban, a kék XXL viszont szerintem elég jó ár/értékben is, persze nem a filléres mikrofonkábelekhez képest.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
krichd1
addikt
Helo, nem hallottam a kettőt együtt, viszont külön-külön más rendszerekben is, szerintem inkább egymás hibáit erősítenék, mint jó párost alkotnának. Ha kisebb méretű erősítőt keresel a kis háromszögekhez, akkor inkább ajánlanám hozzájuk a Human Audio A42-t, vagy valami hasonló karakterű erősítőt.
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
kukulec
őstag
válasz Snoop-y #92115 üzenetére
ne haragudj, de mint több Elac egykori/mai tulajdonosa kategorikusan cáfolnom kell a leírtakat. még a kisebb fs 147-esen is kihallani a sokkal drágább erősítők közötti különbséget, nemhogy a 407-esen. meg kell adni neki a megfelelő erőt és kábelezést és iszonyat jól fog szólni.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
válasz dgyuri0123 #92120 üzenetére
pláne, hogy ott már 249.3-at kapni. mindenesetre, ha a kolléga értékesíteni akarja, akkor van egy érdeklődő
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
válasz balage25 #92122 üzenetére
4 Elac-ot hallottam az i22-vel és a cxa80-nal. előbbi picit naturálisabb és nagyobb felbontású, utóbbi kicsit dögösebb, húsosabb. ezért volt egyszerre mind a kettő az erősítőm aztán eladtam a másodrendszerem felújítás miatt; mind a 403, mind a cxa80 nagyon hiányzik.
-
balage25
senior tag
Becsbol hoztam a CXA80-at, lehet elado lesz nemsokara.
-
fehér_ember
addikt
válasz dgyuri0123 #92141 üzenetére
Ha meglátod az árakat nem is lesznek.
Amúgy aki jó áron hirdette azt a már linkelt hangfalkábelt. Annak van még készülék összekötője is.
De szerintem ez se rossz: harmonic technology precision link 10k, igaz hiányzó szorítóval; legfeljebb felhelyezés előtt kicsit össze kell nyomkodni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest