Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Az imént nézegettem a fotókat a dynóim valószínűleg kettővel ezelőtti gazdájánál.
    Ha csak ilyen elhelyezésben próbálta, nem csodálom hogy meghirdette. Nálam már ha 70cm teszem az elejét a mögötte lévő faltól, már akkor is oda a testesség java (pedig olyankor is csak úgy 46cm volt mögötte szabadon). Nála meg a fotók szerint jóval előrébb volt. Szóval nálam igényli a mögötte lévő fal viszonylagos közelségét (oldalfaltól egyébbként ~83cm-re van a középvonala).
    Az áráról ezt találtam: 1900$/pár (~368000Ft) 2005-ben, ami egy új doboz árhoz képest nem igazán számít magasnak (dgyuri0123 proacjai pl. 1,6x ennyibe fájtak volna).
    Amúgy folyamatosan tisztul a hangzás; az viszont még nagyon fura hogy ennyire testes a basszusgitár róla (sőt igazából minden testesebbnek tűnik, remélem nem valami akusztikai anomália áll a háttérben és amit testességnek hiszek az pl. valami torzítás, refis doboz hang ... stb. :) ); nem volt még ilyen hangzásom. Másabb a kapott hang mint pl. fejeseken; az előző dobozaim jobban szinkronba voltak azokkal (az élményt persze nem lehet és lehetett összevetni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák