Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bajnokpityu #23118 üzenetére

    Igen, ezt a magyarázatot és is igaznak gondolom, miszerint adott készülékek között adott kábelre vonatkozólag létezhet optimális kábelhossz, amely optimum nem feltétlenül a legeslegrövidebb hossz. Azt azonban nem akarnám elismerni, hogy van olyan (hosszirányban egynemű) kábel, amely általában véve, azaz elvileg bármely rendszerben gyengébben szólna bizonyos hosszúság alatt. Tehát kiindulópontként bármely (hosszirányban egynemű) kábelre tartanám, hogy minél rövidebb, annál jobb, és ebbe a kiindulópontba szól bele az összekötendő készülékek és a kábel bizonyos elektromos paramétereiből adódó optimális illesztés követelménye, amely illesztési követelményből következik, hogy bizonyos körülmények között esetleg nem a lehető legeslegrövidebb kábelhossz adja a legjobb eredményt.

    És bizony igaz, az audiofil gyártók a tervezés-kivitelezés során törekszenek arra, hogy a saját gyártmányaik együttes alkalmazása szinergiát/többletet hozzon létre. Sokuknak sikerül is ezt megvalósítani, az Audio Note/Kondo tipikusan ilyen.

    (#23119) oszili: Ezek közül én erősen javasolnám a Rotel-ek és a Denon PMA-260 irányában való elgondolkodást, miközben persze a HK 635i is jóféle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák