Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Lotusz #20977 üzenetére

    Saját véleményem:
    Külön választottam a kettőt. Egy Genius 5005ös szett normál szobában bőven jó (normális forrásról, normális kábellel) házimozira (pc-s viszonylatban zenére is).
    Több, drágább szettet hallgattam meg házimozis verzióból, de 200K-s erőlködő 150K-s hangfalszettel sem az igazi. Én nem vagyok audiofil, félre ne érts, de zenére inkább vennék egy összesen 150-200as cuccot, és leszólná. ez persze főleg a házimozi erősítők 'érdeme' szerintem.

    Amúgy meg rohadjanak meg; a legjobb 6 csatornásnak kikiáltott filmek sem kápráztatnak túl sok hanggal hátulról(beleértve lucasarts-osokat is), jellemzően átlag filmekben esőhang meg madárcsicserégs van az egész film alatt oszt ennyi. Egy kis mono zörgésért hátulról nem érdemes nagy áldozatokat hozni.
    Sokcsatornás zenében hasonlóan rosszak a tapasztalataim, nagyon nagyon kevés zene van ami normálisan él a hátsókkal; az viszont nem túl jó hogy a centert is beleveszik a buliba, engem zavarni szokott, letekerem halkabbra kicsit. Plusz, zenénél azt hiszi az ember annyira nem számít a hátsó. Eltekintve azoktól a csodálatos hangoktól ami szeretóáthallás szerű motyogás (pl Nigthwisnél), igenis normális fal kell(ene) hátra is a nagyritkán felhangzó hang ne legyen olyan 'kontrasztos' az elsőhöz képest.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák