Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapalapa

    senior tag

    válasz Dißnäëß #129063 üzenetére

    Az én hálózati konfigom úgy épül fel hogy van a telekom modem a földszinten, onnan wifi az emeletre, access pointba, ami media akárminek van konfigurálva, ami azt jelenti, hogy a modemmel beszélget kizárólag rádión és csak dróton adja tovább az adatot. Van kábel is a modemtől felhozva (árnyékolatlan), de azzal kommersz digit hangot hallok (tudom, tudom...). Az access pointból 1,5m utp megy a streamerbe, szintén árnyékolatlan, elején végén ferrit (tudom, tudom...). Access point analóg tápról megy (t..,t..). Na itt cseréltem ki a kábelt valami vastag merev cat6-ra. (10e HUF)
    Ha próbálgatok és hallgatózom, akkor a változás a tér információn vehető észre legkönnyebben. Van, nincs, 2D, 3D, mennyire stabil stb..
    Nekem ebben az összeállításban a cat6-al egyszerűen megszűnt a térinfó, semmi. Párszor cserélgettem oda-vissza, teljesen egyértelmű eredménnyel. (Csere közben oda kellett néznem sajnos, tehát nem vakteszt ;) ).
    @FJC megjegyzése, miszerint ne használjak árnyékolt kábelt érdekes, kíváncsi lennék, hogy saját tapasztalat, vagy olvasmány? Én is olvastam ilyet, de nem hittem neki..
    Érdekes kérdés ezek után az is, hogy a méreg drága (nemzetközi ürállomáson növesztett egykristály szerkezetű, csoda alapanyagú :DDD ) agyon árnyékolt audio-ra szánt utp kábeleknél hogy is van ez? (t.., t..)
    Switch és router témához nem tudok hozzászólni, mert nem próbáltam. Inyencek (szerintetek idióták..) optikán viszik házon belül az adatot media konverterekkel a végeken. Állítólag más kategória hangban, mint a drót. Nem próbáltam, de ott is analóg táplálnám az mc dobozokat, meg rögzítenék ezt azt belül, valszeg jót tenne neki.
    (Semmilyen érdekes anyagot nem tolok, tudatmódosító szerek hatása alatt nem állok, de ettől még halucinálhatok persze, de nem vagyok teljesen egyedül.. ;) )

    [ Szerkesztve ]

    Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák