Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Ha érdekel valakit (nem tudom van-e itt még más rose hifi használó, vagy ha vásárlás előtt állsz jó ha tudod..) hogy megy a rose hifinél egy sw update.
    Minden rose eszközön android alapú egyedi felületű történet van, nagyjából mindegyiken azonos csak eltérő kijelzővel és funkciókkal. Erre szokott jönni OTA frissítés. Nálam eddig 2 ilyen nagyobb frissítés volt, az elsőnél nem voltak igazán gondok, nade a 2 héttel ezelőtti minden felhasználónál kiverte a biztosítékot - ahogy a rose comm. fórumon látható mindenkinek volt valami hibája. Úgy látszik elfelejtették tesztelésre kiküldeni mielőtt élesítették volna..
    A qobuz-ba frissítés után senki sem tudott belépni, csak aki ios-t használ. Ezen pár nap alatt javítottak kicsit, utána már be lehetett lépni de a legtöbb embert minden nap kidobja és újra be kell jelentkeznie.
    A tidal-nál is hasonló hibkák voltak.
    Ahoz, hogy sok funkciót elérj meg úgy működjön is a rendszer ahogy kell, a telefon, pc, tablet eszködön be kell jelentkezni. No, hát a legtöbb embernél - ahogy nálam sem - tud bejelentkezni ezekre. Kb 13 napig az ipaden legalább még ment - pc-n és androidon nem.. - de most már ipad is kilépett és nem tud visszalépni. Hiába minden eszköre is jött frissítés, egyik sem megy.
    Természetesen magán a rose erősítőn se lehet bejelentkezni...
    A rendszer szerint nem létezik a felhasználónév amit eddig használtam - ha újra regisztrálnám akkor viszont már regisztáltként mutatja...

    A hivatalos fórumot elárasztották a userek elégedetlenségei, 14 nap alatt nem tudta megoldani a gyártó a hibákat - visszafrissítést pedig nem enged.

    Szóval így megy egy tech cégként nyomuló, nem épp olcsó erősítő/streamer gyártónál a frissítés és annak kezelése.

    Persze maga a dolog jó lenne, hogy folyamatosan frissítenek, javítanak, új dolgokat adnak hozzá, csak hát ezeket tesztelőkhöz ki kéne küldeni és alaposan átnézni.

    Kár érte, mert maga az eszköz amúgy nagyszerű mind hangra mind tudásra - már amikor épp működik mindez :/

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák