Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dubplate5

    csendes tag

    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. HDD témában.
    Pár napja windows indításnál lettem elöször figyelmes a problémára ugyanis nem töltődött be rendesen az oprendszer. Egér működött de a windows felülete halott volt. Korábban is tapasztaltam már ilyet - kb 30-40 indításonként - de reset után tökéletesen működött minden. Ezek után win7 újratelepítés után használhatóvá vált de érződött a gépen némi lassulás. Miután felmásoltam mindent amire szükségem van, a sajátgépben való böngészés közben az intéző "Nem válaszol"-t és kb 5-8 percnyi várakozás után megmozdult és szép lassan betöltötte a fájlokat. Ha törölni akarok valamit akkor a 0x8007045D hibaüzenet fogad. A probléma sajátgépben való böngészés közben jelentkezik és a windows is egyre gyakrabban töltődik be hibásan pedig friss telepítésről van szó.
    Konfig: Asrock 970 pro3, AMD fx-6100, 2*4GB 1600mhz kingston, sapphire HD7850 2gb, Western Digital 500Gb blue 7200rpm sata3, corsair 430W. Windows 7 64-bit.
    Egyértelműen a HDD-re gyanakszom, mint a probléma okozója. Utánanéztem, lefuttattam a HD Tune-t ami warning felirattal fogadott és a HDD sentinelt. Registry-t tisztítottam CCleanerrel.
    Screen: http://i.imgur.com/tw5s0iq.jpg
    Garancia 1 hónapja lejárt. Kérdésem, hogy mi a teendő ebben az esetben? Teljesen biztos, hogy a HDD-vel van a baj? Amíg nem tudom biztosra nem veszek újat.
    Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák