Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibizje

    tag

    Üdv mindenki, lenne egy problémám.

    Na szóval tegnapelőtt egyre többször fagyott le Windows és indult újra magától a gép. Mikor újraindult, bootoláskor kaptam egy hibát: http://kepfeltoltes.hu/view/120804/P010812_16.32_www.kepfelt..

    Ha továbbnyomtam, Windows töltése közben kaptam 1 másik képet, ahol 2 választásom volt. Egyik, hogy normál futtatás, másik egy ajánlott(recommended), nem emlékszem a nevére, de valami Setup szó volt benne. Aztán ha az elsőre mentem(az ajánlottra), akkor kaptam ismét a fent linkelt képet. Utána visszakaptam ezt a képet, és rámentem a Star Windows Normallyra. Windows töltéskor megszakadt és ismét a fent linkelt képet kaptam. Ezt eljátszottam kb. 2-3x és elindult a Windows, de elég lassan bootolt be. Na gondoltam újra kellene telepíteni a Windows 7-t, mondjuk 4 hónapja volt felrakva utoljára, hátha megtelt sok szeméttel. Újratelepítettem az egészet, egy 1 napig jó is volt. De ismét ugyanezt kaptam, és rohadt lassan bootolt be, kb 2-3 perc volt, pedig frissen újra lett rakva a Win7.
    Akkor most a HDD-vel lehet gond?
    Egy 6 éves Samsung HD160JJ 160GB SATA 7200RPM 8MB-ról van szó pontosan. HD Sentinel szerint 98% teljesítmény,100% kondíció. Válaszokat előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák