Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    ez a sentineles progi mennyire pontos és hogyan tesztel?Mert kiprobáltam és a teljesitményre 100% a kondiciora 16%-ot irt ki és hogy az önteszt 4880 sectorhibát talált és várhato élettartama 45 nap.Viszont a SMART-nál minden zöld pipa van.

    Végigfuttatam a segate seatools for win nevü progiját az is rendben végigment.Meg az a gyanus hogy eddig ha a win telepitésnél csak az elsö 20GB-ot particionáltam és formáztam attol még a vinbe megjelent az egész winyo csak kiirta hogy a 320-bol 300 még formázatlan és azt bármikor tudtam win alol formázni, de most meg csak 20GB-ot lát és kész nem is mutatja a formázatlan területet.
    Találtam a seagate oldalán egy olyan progit is ami vissza állitaja a gyári adatait a winyonak amolyan low level format szerüség, de többen irtátok hogy azzal többet lehet ártani mint használni.
    Tudnátok ajánlani egy olyan progit ami nagy biztonsággal leteszteli és kijelzi az esetleges hibákat?Mert ha visszaküldöm a boltba ott lefuttatnak egy tesztet és ha nincs baja vagy csak formathibája van akkor az nem garanciás hiba és még a tesztért 2500-at elkérnek és visszakapom ugyan ezt a winyot ami a szállitás miatt lehet hogy ujbol sérülni fog.

    Remélem tudtok segiteni!

Új hozzászólás Aktív témák