Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz stevve #3853 üzenetére

    konkrétan jah, az a film úgy akad a procival hogy leállitani is alig tudom... (nem tudom hogy ezeket konvergáljam át olyanra amit a gépem le tud játszani /1.8@2.7 P4 procival sok órára becsülték/ avagy töltsem le mégegyszer más verzióban.)
    sample jogos, de nekem még ez a videókártya új. Eddig hiába szedtem sample-t nem volt gpu hozzá. Mostmár van, csekkolom is az új dolgokat, de régebbről/ismerőstől vannak olyan filmjeim amik nem DXVA.

    Amit irtál agp hd2600xt ddr3as ramokkal, ha bekapcsol a DXVA akkor prociterhelés (1.8ghz) 5% alatti lesz. Ha meg nem kapcsol be akkor 100% de mind1 mert nézhetetlen. Szóval jelenleg nálam vagy számol a gpu mindent vagy semmit. Lehet olyan öszvér megoldást beállítani hogy segitsen a gpu a procinak?? Ha lehetne akkor 99% minden filmet le tudnák játszani, nem akadna meg, nem csúszna szét a hang és a kép. Van ilyen?

    Közben már én is néztem olyan mkv-t ami 5.1 és volt Dxva. a fenti kis mi a dxva kompatibilis már a gépemen elmentve txt.be hogy meglegyen.

    átkonvertálás: mkv merge gui-t olvastam vhol, le is töltöttem (mkv file darabolásra használom hogy normál dvd méretre vágjam és ki tudjam irni. Ez alkalmas átkodolásra? ha nem akkor micsoda?
    Vki egy print screent avagy egy pár szóban leirni hogy a kodekeket hol és mire állítsam hogy DXVA-s legyen a kimeneti fálj.

    5.1 hangfalat keresek 20e talán 30e lenne rá. alaplapi hangkárta: Realtek ALC655 ehhez tippek? jöhet priviben kinek milyen van illetve ezzel foglalkozó fórum is. ne itt offoljunk.első 100 hozzászólásnál mégh mindig nem olvastam tovább.

    [ Szerkesztve ]

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák