Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz buci68 #81544 üzenetére

    [link] Arcam 390 jo ha kizarolag vegfoknak vagy analog bemeneten hasznalod, a DAC kb filleres kinai szinten gyenge. zajos es a SINADja szornyu.
    [link] AVR10 gyengébb, mint a 390. ennyi pénzért Marantz 40et kapsz (utólagos full multisub Dirac licensszel), és még marad is bőven pénzed.
    [link] AVR850 DAC szinten még mindig egy belépő (!!!) DAC szintjén mozog, bár ez már AVRként elfogadható.
    [link] AV40et valszeg már szintre lehetne EQzni a Diraccal, de ennyi pénzért ez siralmas

    Arcam marketinben erős, és valaha tényleg nagyon jó végfokokat gyártott (ld a 390). jelenleg fórumokon imádják, mert ennyi pénzért biztos jónak kéne lenniük. nézd meg a teszteket, nem jók.

    Btw, ha olyan oldalról tájékozódsz, ahol spéci tápkábelt (pl Nordost) használnak, akkor élj a gyanúperrel, hogy csak le akarnak húzni. ugyanígy, ha felmerül a biztosíték vagy az audiofil RCA kábel, menekülj, mert át akarnak verni.

    alternatívák (és referenciák, hogy tényleg mennyire rosszak az Anthemek):
    [link] Marantz SR8015 tovabbra is egy jo darab. Dirac nincs csak Audyssey, viszont utóbbit is lehet pl a 20 euros appból EQzni.
    [link] Marantz 40 szintén ajánlott
    [link] Denon X3600h szintén ajánlott az áráért (viszont két gennel korábbi már)
    [link] Denon 3700h (még nincs dirac), 4700h picit visszalépés tőle de oké
    [link] Denon X4800h szintén ajánlott
    gyakorlatilag egyébként a Marantz-Denon párosból nyugodtan vedd az olcsóbbat, a feljebb pozicionált Marantz nem mindig jobb (6014 gyengébb a 3600hnál miközben drágább volt).

    gyakorlatban: házimozi erősítőnél végeredményben úgyis EQzni kell (room treatment mellett is), mert objektum alapú formátumoknál bonyolult lesz belőni a setupot. ettől függetlenül elfogadhatót akarsz.

    btw, Dirac: nézz rá milyen licensz jár hozzá és hogyan (második tulajként is), mert a teljes lincensz több szubra 800 euro. ouch

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák