Új hozzászólás Aktív témák

• gab1ka

senior tag

válasz b. #65985 üzenetére

Nekem a Bronze 6 5g szett volt, azaz a korábbi széria, az amit 285-ért látsz.Jambiyya-nak az újabb 6g, ami tavaly jelent meg, azaz így értsd a véleményezést.

Esetemben a centerrel volt probléma, szerintem kritikán aluli amennyire dobozhangú volt.Már az Audyssey teszt csipogás is feltűnően úgy huppogott a többi hangfalhoz képest, mintha szó szerint a papírdobozából szólt volna a center. Ez ennyire azért nem, de teljesen egyértelműen érződött a filmek közben is a férfi hangok esetén. Cavern-t ráeresztve sokat javult, de így is egyszerűen ez a pont legfontosabb láncszem totálisan kilógott a többi elemtől. A frontok nagyon szépen szóltak viszont, ámbár mélyben kicsit szerényebbek, ami mindegy sub megléte esetén, a bi/dipol hátterek fantasztikusak. Nekem pont zenén tetszett igazán a szett, mozin keveselltem a dinamikát, kicsit egysíkú volt az egész, ámbár addigra amire ezek a vélemények kialakultak, lehet hogy a centerrel való rossz élmény megbélyegezte az összképet.

Zensorokról váltottam, nekem azok jobban tetszettek, illetve ott nem volt meg az a kellemetlen érzés hogy akárhogy forgattam be korábban a Bronze-okat, mindig érződött az hogy pontszerűen jobbról balról szólnak.A Dalik kicsit jobban egybemosódtak. Persze lehet hogy épp ez jelenti a hibát, mindenesetre a véleményem ettől még ez.
    A Bronze-okkal nem lősz mellé, tudtommal mindig is nagyon kedvelt széria volt, lehet hogy olyasmit hallottam amit te nem így élnél meg, vagy én túlzom el,viszont én itt már inkább megfontolnám 370ért az Oberont, amit a Zensor fölé pozícionáltak, persze a fentiek fényében ez elfogult tanács.
    Az avx Monitor Audio-s topicját átnyálazva többen is úgy írták le ezt, hogy az MA a Silvertől él igazán, az és a felett totálisan más liga, nekem az viszont már árban is sajnos sok lett volna anno.

Új hozzászólás Aktív témák