Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz jambiyya #62917 üzenetére

    - kb 60% mozi és 40% zene
    - zenében tényleg vegyes, erre nem szűrnék (pop, rock, jazz, metál, elektronikus, klasszikus, népzene)
    - szoba méret 30 m2
    - mennyi pénz: nem biztos, hogy ez jó megközelítés, de ezt direkt nem szeretném fő szempontnak. Igazából 1 milliót is tudnék rászánni egy házimozi rendszerre, de lehet, hogy ugyanannyira "felesleges" ennyit költenem egy rendszerre, mint mondjuk 2 milliót (értsd: ez lesz az első rendszerem, nem biztos, hogy ennyit kell költenem). Ezért próbálnék onnan jönni, hogy mennyibe kerülnének egy közepes/már korrektül használható rendszer komponensei. Egyébként alapből kb. 600-700 körül volt a fejemben a komplett 5.1 rendszerre, amiben lehetne akár használt elemek is. De a pénz nekem is pénz, ár/érték arányban szeretnék elégedett lenni.

    I'am Dony: köszi, körülnézek 3-as Denonok táján (és esetleg 4-es).

    b.: nem akarok se két külön rendszert mozira és zenére, se nem akarom átdugdosni a hangfalakat. Se elhelyezés, se kényelem szempontjából nem tetszene. Akkor már inkább vagy engedek a minőségből vagy költök többet, ahogy majd alakul.

    Teal'C: na ez elég konkrét válasz, köszi. Ezek nem vészes összegek. Tudnál mondani egy tippet a "200-ért új" kategóriára? Kíváncsiságból megnézném, hogy mit tud egy ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák