Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csababarca

    őstag

    Nah írok egy kis szösszenetet magamról.
    Szóval egy éve ilyenkor 96 kiló voltam, aztán elkezdtem a diétát. Nyárra szépen lementem 88 kilóra, aztán volt egy 2 hónapos USA munka, ott nehéz volt diétázni, nem is tettem, viszont futottam,edzettem,így sikerült tartani a súlyomat.
    Ősszel is stagnáltam, de azért télen felrakódott zsírréteg a hasamra megint. Úgyhogy 2-3 hete megint nyomom a diétát, fehérjedúsan amennyire lehet,hogy ne essek össze.
    Persze nem vagyok egy kétajtós szekrény,alkatra sem, meg nem is a testépítés a célom,csak az,hogy jól érezzem magam a bőrömben.
    Szóval 2-3 hétben is jelentős a különbség a hasamon, lapos lett, kockák is befigyelnek végre, viszont kilóban ugyan úgy 86 vagyok,mint mikor elkezdtem a diétát. De ránézésre meg mintha fogytam volna... :D
    Nem tudom,hogy ez jó e, de örülök,mert karban,vállban is láthatóan fejlődöm.

    Nekem az 5-6 étkezés nem megoldható, 3-4et tartom, általában reggelire tojásfehérje, zabkása (saját készítésű), ebédre csirkemell-rizs-zöldség kombó, délután szoktam enni sovány túrót egy kis natúr joghurttal keverve+fahéj, vacsira megint hús. Meg edzés után nyomok egy fehérjeturmixot (iso whey). Lisztes cuccokat elhagytam teljesen, nem is kívánom semennyire.
    Ezt most próbálom tartani,mert láthatóan pucolódik le a zsír onnan,ahonnan szeretném (has).

    edzés: heti kettőt tudok terembe menni,időhiányában, de kettőt szoktam itthon is edzeni, kézisúlyzók, franciarúd,egyenes rúd, stb van itthon...átmozgatásnak jó. Plusz van kétszer 3 óra esténként,mikor 150-200 kilókat húzogatok ki 5-600 métereken,majd pakolok ki-be a kocsiba...ez úgy elég intenzív.:D

    Javaslatokat, kiegészítéseket szívesen fogadok. :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

Új hozzászólás Aktív témák