Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz rwin5 #63630 üzenetére

    Ahogy Wood mondta, azt kell csinálni, amit szeretsz. Én a bicepszezgetéstől meg a vádlizástól, alkarozástól megyek falnak. Húzódzkodj gyűrűn, meglesz egyből a bicepsz meg az alkar, meg ugrókötelezz állóképességi edzésként, az lerendezi a vádlid is. Tudom, tudom, ez mind buziság, élljen a mellbicepsz!

    (#63633) Ijk
    Nekem meg azóta nőtt és erősödött rengeteget a karom, mióta egyáltalán nem csinálok külön kar gyakorlatokat. Kötelet kell mászni, meg alsó fogással szűken húzódzkodni súllyal, az majd lerendezi a bicepszet (is). Tricepszre meg ott a tolódzkodás súllyal, esetleg kézállásban karhajlítás teljes mozgástartományban (szóval a tenyered alatt van valami, hogy a fejed ne érje el a padlót). Persze tudom, ez is ilyen "krosszfites, kálisztenikszes buziság", de hát ez van, tőlem ennyire futja.

    (#63634) syl5
    Tetszik, hogy te úgy alkotsz véleményt, hogy próbáltad. Én azt tapasztalom, hogy nem az izolációs, durrantós gyakorlatok pakolják a tömeget, erőt az emberre, hanem a nehéz alapgyakorlatok. Ektomorf vagy és tolódzkodsz 40-et, mire besavasodsz? Akassz két 20-as tárcsát magadra, mindjárt nem lesz, csak 4 ismétlésed. Ha pedig kis aszimmetriák, aránytalanságok jelentkeznek, azokat érdemes korrigálni izolációs gyakorlatokkal, már akit érdekel. Én mondjuk pont leszarom, hogy dudorodik a csuklyás izmom, vagy a mellizmom belső része (amit nem is tudsz izolálni). Inkább az erőre megyek, az izmosodás csak egy "kellemes melléktermék", nem legfőbb cél.

Új hozzászólás Aktív témák