Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz deniro2 #59081 üzenetére

    Ki van számolva és 1419 kcal edzésnapon, 1168 kcal pihenőnapon. ;)

    A szénhidrát kívánás alatt nemtom mit értetek, engem sosem érdekel, hogy mit kívánok vagy hogy éhes vagyok-e, csak eszek 3 óránként és kész. A kenyér nem azért van ott, mert kívánom, hanem mert így jön ki a kcal meg a ch mennyiség. Amúgy ha kívánnék vmit akkor az nem kenyér lenne, hanem mákos pite. :D

    Éhgyomorra szoktam kardiózni. Ezt váltogatom, vmikor 40-50 perc 125-150 pulzussal lépcsőzés, vmikor 20-25 perc HIIT (lépcsőzés) és mostanában raktam be a tabatát.

    szerk: ez a pörkölt nem olyan, mint egy igazi pörkölt. Ezen a "lé" (ami nem szaft) minimális, és gyakorlatilag csak a húsra ráfőtt/ráragadt fűszerek miatt ehető. :D Szóval nincs kenyérhiányom emiatt (már ha erre céloztatok).

    szerk2: btw én is az anyagcsere lelassulására tippelek, csak nemtom jó-e a tipp, hogy végülis emeljek-e a kajamennyiségen vagy csökkentsek. A kajákat majd én kiválogatom. :B ;) de azért köszi.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák