Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz gergo5991 #46442 üzenetére

    A derekfajast nem csak porckorongserv, hanem bizonyos fejlodesi rendellenessegek is okozhatjak.

    Nekem az van, hogy a porckorongokban a csatorna ahol az idegek futnak, tul szukre nott. Igy ha a csigolyak valamilyen okbol elmozdulnak vizszintes iranyban egymashoz kepest, a csatorna belso ele megnyomja az idegeket, es ez baromi nagy fajdalommal jar. Egy rossz emeles, egy rossz hajolas, rossz mozdulat is okozhatja.

    Eloszor 12 eves korom korul jelent meg a fajdalom, valahonnan leugrottam es bamm, beallt. Utana rendszeresen elojott, neha ugy hogy csak fekudni tudtam, es par nap kellett mire valamennyire megint birtam jarni, es hetek mire elmult. Tobbszor voltam dokinal, senki sem tudta az okat, rontgen nem mutatott semmit, csak pingvineztek.

    Aztan par eve mar itt a lanyomat emeltem meg, magamtol eltartva, na akkor reccsent egyet a derekam, es ott helyben ossze is estem. 3 napig szenvedtem vele, de ugy hogy nem tudtam aludni sem a fajdalomtol, elvergodtem itt egy dokihoz, az azonnal belerakott egy CT-be, es megmutogatta hogy miert van. Nem lehet vele semmit sem csinalni, ez ilyen. Hidegre is erzekeny, kepes megfazni es akkor ugyanaz a fajdalom van, mindig melegen kell tartanom.

    Viszont edzek vele, guggolok, de odafigyelve es koncentralva.

    Terdem detto, huszoneves koromban volt olyan hogy mindketto megdagadt, alig birtam jarni, allandoan fajtak, dokik meg csak rangattak a vallukat.

    Azon meg az segitett, amikor elkezdtem bringaval dolgozni jarni, nehany honap mulva mar nem fajt egyaltalan, azota se.

    [ Szerkesztve ]

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák