- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
övvel csináltad a 60 kg-t is? Bebaxna már bocs ha felnőtt férfi létedre sérvet kapnál 60 kilótól. Esetleg becsípődött valami ha xarul húztad (mondjuk ennyi erővel sérvet is kaphattál)
ja ezt kihagytam: nem lehet hogy az öv nyomott meg?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nightmare
senior tag
Hagyd el, nem olyan fontos az. Én sem csinálom már, nem ér annyit, hogy lesérülj. Rossz a derékfájás. Nem hiányzik senkinek a gerincsérv, vagy bármilyen másik...
(#24052) Woodslave: nem kell sok egy sérvhez. Ismerősnek (45 éves ürge), is volt. A mai napig nem tudja miért. Ha hajlamos vagy rá, akkor baxhatod.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
_NCT
őstag
válasz drogery #24051 üzenetére
Most ezt eleg nehez elmagyaraznom Koldokomtol 3cm jobbra,majd kb 15cm lefele,na ez az a pont ami szuro es ego erzessel jart 60kg-nal. Mar a multkor is ereztem picit 70kg-nal a vege fele. Elegge be vagyok szarva. A serv fajna nem?
80kg vagyok,multkor ov nelkul csinaltam,akkor is volt ilyen erzesem csak kevesbe volt rossz.
Ez az egesz rossz erzes csak gyakorlat kozben volt,most semmi bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #24054 üzenetére
Na, ezért nem is csinálom már. Nagy előnyöm nem származott belőle eddig. Max annyi, hogy a fogásom erősebb lett. Annak idején a 100 kiló kicsúszott a kezem közül, már a 130 is biztosan benne marad. Persze fordított fogással.
(#24055) drogery: tes?
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Dexar007
veterán
Báni is megmondta par napja,hogy fölösleges guggolni,mivel ,,labtoloval es kitöressel,tökeletesen meg lehet edzeni".
Give me your cum,bull!
-
Nightmare
senior tag
válasz drogery #24062 üzenetére
34 évesen érdekes lenne, ha kopasz vóna' Csinálom én is a felhúzást, de valamelyik nap gondolkodtam, hogy nem kéne nagy súllyal keveset, hanem inkább többet kisebbel. Nem akarom kisérteni a sorsot. Ugyan nem volt sérvem, de ne is legyen. Asszem áttérek a 10-es ismétlésre, elég volt a 6 nagy súllyal.
-
Nightmare
senior tag
válasz Radnix #24056 üzenetére
Mosmá' tényleg be fogok rakni egy teljes testes képet, hogy miért nem lábazok. Akkor talán elhiszitek.
#24068) Tamoo: nemááá'. Pedig aktot akartam.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Nightmare #24065 üzenetére
az még kockázatosabb. Felhúzásban nem a súly a probléma, hanem a xar tecnikával húzott súly. 4-5 ismétlésig még fenn tudod tartani a koncentrációt meg a formát, de 10-nél? Romlik a figyelem, romlik a technika. Lehet hamarabb lesérülsz a 10-ik xar ismétlésnél, tök mindegy hogy pl. csak 100 kiló, mintha 130-ba húzol 5 faxát...
én is a múltkor 135-be a 11-iknél húztam meg kicsit a hátam..Szerencsére 2 nap múlva semmi nem volt Én meg ezen tapasztalat alapján fogadtam meg hogy 7 felé biztos nem megyek.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
_NCT
őstag
válasz God Vazzeg #24070 üzenetére
Nincs pukli,megnyomom nem faj,nem kellemetlen,az csak rogton felhuzas utan volt egy picit,felhuzas kozben meg olyan volt mintha a borom becsipodne,jobban nem tudom leirni. Talan ereztem egy kis melegseget is,mintha felforrosodott volna azon a ponton,de csak jobb oldalon. Most nyomkodom semmi,talan egy nagyon picit erzem h volt vele valami.
Lagyek tajekon,ez a jo szo. De mondom majd megmutatom kepen,bejelolom. Erre van valami gyakorlat amivel tudom erositeni,vagy valami krem,gyogyszer stb?
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz wertigo1984 #24031 üzenetére
Szia!
Ez jobb ár/érték arányú szerintem. 1tabletta kb 200mg-al több hatóanyagot tartalmaz, mint amit a kolléga ajánlott.
PM
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Woodslave #24072 üzenetére
Igen, viszont a nagyobb súly értelemszerűen nagyobb erőlködést is von maga után. Nekem már nem az igazi, ráadásul megrekedtem 2 hónapja egy szinten, és nem tudok emelni. ezért is gondoltam magasabb ismétlésre, hátha beindul.
De mint mondtam nem látom akkora hasznát, hogy megérje az esetleges sérülés. Jövő kedden elválik, jobb-e a magasabb ismétlés.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kleroo
veterán
Nem olyan jellegű a fájdalom,ami pl futásnál szokott előjönni?
Ilyen beakadó,szúró érzés nem?
Ilyen nekem is szokott lenni,random futásnál(ha kicsit kevesebb sétával kezdek,és hamarabb futok gyorsan),illetve néha-néha "csak úgy". De ez inkább nagyon alsó has,mint lágyék környéke.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Nightmare
senior tag
válasz drogery #24077 üzenetére
Speciel én azt érzem, hogy a nagyobb súly nekem nem az igazi. Az elejétől fogva fostam, hogy sérvem lesz, ez a mai napig nem változott. Csinálom továbbra is, de nekem nem ér annyit az esetleges sérülés veszély miatt. Inkább kisebb súllyal, ha nem is többet, de ugyanannyit. Azt az energiát inkább a tricepszre teszem, mert azon szeretnék javítani.
(#24078) Woodslave:
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
idetévedő csajoknak egy kis motiváció
-
Nightmare
senior tag
válasz drogery #24083 üzenetére
Igen, valahogy mindig is óckodtam tőle. Ugyan próbálom úgy csinálni, hogy a hasam ne feszüljön annyira, de soha nem lehet tudni. Nem tudom van-e értelme igazán csinálni, vagy elég-e úgy lazán, hogy menjen. Példa rá a csukjám. 4X6, vagy 4X8-at csináltam mindig 1 héten egyszer, aztán nem tűnik úgy mintha el lenne maradva.
(#24084) wertigo1984: a dm-be van még 990 ft-ért kondroitin és glükozamin egyben. 30 db. Asszem saját márkása, fehér kék doboza van. Sztem érdemes megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Ha már feljött a deadlift-téma, hogy érdemesebb végezni a gyakorlatot, hogy "egészségesebb"; minden ismétlés után új fogás, vagy egy minimális pattintással nem megszakítani a mozdulatsort a tervezett ism.szám végéig?
-
Nightmare
senior tag
válasz drogery #24087 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem éri meg teljes erőbedobással csinálni a beszaráshatárig. Pont a sérülésveszély miatt. Itt most nem arra gondoltam, hogyha 100-ba megy 4X6, akkor 40-el nyalókázni. De mondjuk 80-al. remélem érted. Ugyan nem vagyok derékfájós, de ez miatt végképp nem is szeretnék az lenni. Annyit nem ér.
-
brownus
veterán
azt olvastam és mondták többen is, hogy ez: SMR henger nagyon jó az ilyen izom fájdalmakra (is)
viszont azt tanácsolták, hogy felesleges egy embernek egy, hanem felezni kellene. ha tesomékat nem érdekli a másik fele, itt valakit?
-
drogery
tag
-
Ijk
nagyúr
válasz Nightmare #24088 üzenetére
Ahogy érzed. Én nem szeretem a nagyon alacsony sorozatokat, eddig mindig fájtak tőlük az ízületeim. Guggolásnál meg sem próbálnék olyan súllyal dolgozni amibe 3-4 menne. Egyetlen rossz mozdulat és sérülés.
Felhúzás sem egy problémamentes gyakorlat, mondjuk soha nem csináltam még./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Deck
titán
Arra gondoltam a kajálásomat kiegészítem Mutant Mass-el. Használja valaki? Vélemények?
PS5
-
_NCT
őstag
Utána olvasok a témának, elmegyek majd orvoshoz is, a héten pont lesz rá lehetőségem. Mondjuk elég idióta a helyi orvos, lehet elküld mészárszékre kapásból.
Jelenleg nem fáj, nem érzékeny, de nem szeretném, ha sérvet kapnék. Meg azt sem szeretném hallani, hogy könnyen sérvet kaphatok, mert ez az egyik legjobb hát fejlesztő gyakorlat.
A dolog érdekessége, hogy 50kg-val, ami tényleg gyereksúly, nem fájt, nem szúrt.
_Utálom az alsó testem, fogtam 25kg-os tárcsát, gugoltam párat, és érzem hogy fájnak a térdeim is...
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
Amit bejelöltél terület az eléggé sérv gyanús, én mindenképp hanyagolnám ezt a gyakorlatot. Vagy egy ideig kis súllyal, és meglátod. Én is így basztam el a hátam 2 hete, felhúztam, és mondom: megy ez Aztán egy pillanat alatt beállt a derekam. Ésszel kell mozogni, a saját korlátaink erősen befolyásolhatnak, oda kell figyelni!
-
_NCT
őstag
válasz God Vazzeg #24099 üzenetére
Azt nem tudom, hogy lehet-e erősíteni ezt a területet, vagy nem. Kisebb súllyal mondom nem éreztem, nem fájt. Lehet hogy csak meghúztam és majd elmúlik, de eléggé megijesztett ez. Orvoshoz benézek azért majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest