Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz m3ss #186030 üzenetére

    Láttam már pár videót a fickóról, de azt például még nem tudom, mennyit mozog. Én heti 40 km-t kocogok, ami elég katabolikus, de így is elég napi 135-140g. Ha nem kocognék, talán be merném csökkenteni 110g-ra is, de futás mellett inkább legyen meg az a 135-140g. 90-100g protein szerintem a pasas méreteivel maximum akkor elég hosszú távon, ha alig edz, és alig mozog.

    HussarF: Akkor kifejtem jobban: a tervem az, hogy beálljak egy nagyon lassú fejlődésre, a fejlődést pedig leginkább erőben értem, mert ha van erő, van izom is. Egy minimalista edzésterven lébecolgatnék, amit viszont teljesíteni kell ahhoz, hogy ne romoljon a formám. Sokkal egyszerűbb szerintem így. Csak el kell végezni, ami a tervben van, és annyit elérhetek így, hogy mondjuk egy év alatt lemegy 3 kiló zsír, és feljön 1 kiló izom. Hipertrófiával vagy nélküle, nekem mindegy, ha egy év múlva egy picivel erősebb vagyok, és egy picivel jobb a forma.

    aelod: Na igen, az idegrendszerre való odafigyelés viszont nálam is egy fontos szempont. Sokszor toltam már túl a biciklit.

    m3ss: Az a baj, hogy futással akaratlanul is égethetsz izmot, illetve rengeteg stressz is ez a testnek. Áprilisban fogom futni életem első félmaratonját. Inkább túlbiztosítom magam, és a szükségesnél kicsivel több proteint viszek be, legfeljebb ch-t csinál a testem a fölöslegből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák