- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
üdv
creatin szerintetek edzés utáni fehérjével menjen vagy inkább ebéd előtt fél órával?
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz Angel2014 #138109 üzenetére
kreatin: ha nap közben is kell többször inni akkor ezek szerint a napi 5g-ot inkább osszam el a nap több részére?(úgy tudom napi 5g az ajánlott ha valaki nem feltöltés szerüen hanem hosszútávon akarja szedni)
előző posztra reagálva(mert nem láttam hogy válasz jött aztán megtaláltam
én ott még nem tartok ,de remélhetőleg a 3x100 guggolás 15 kilóval nem okoz aranyeret[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #138111 üzenetére
Élet halál között voltam vele úgy begyulladt 41 fokos láz...egyből műtötték.
flash- Hány kiló vagy?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz flash- #138113 üzenetére
Szénhidrátot tartalmazó étkezések előtt kb 10-20 perccel szedd a kreatint.
a testsúlyunkat el kell osztani hárommal, és az eredménynek megfelelő gramm kreatint kell fogyasztani minden nap, pihenőnapokon is. Egy 60 kg-os ember esetében ez 60/3=20, tehát 20 g lesz.
Ezt szétoszthatod 3 étkezés előtt , de edzés után menjen főleg ch val.
Neked olyan 30 gramm kell ez mehet 3x10 vagy 4x7 vagy 4x8 gramm ez az első 2-3 hónap...
utána csökkentheted.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
-
-
whitezo88
nagyúr
-
kicsiogre
tag
válasz Graphics #138123 üzenetére
Én pl 10 grammot szedek edzés előtt 3 hónapig aztán pár szünet és megint kezdem , próbáld ki edzés előtt 5 gramm és utána is 5 gramm , ( mivel nem mindenki birja a nagy dózist a keratinból ) igazából szerintem felesleges a feltöltés úgyis eléred ugyanazt a hatást. Az a fontos szedd 10 -12 hétig.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Angel2014 #138095 üzenetére
egyebkent azzal tisztaban vagy h siman megoldhato mar h egy relativ ecceru applikacioval siman ramontirozhatod a fejed barkire egy videoban, igy ha pl megkered a taxis haverodat h nyomjon neked 200ba 10et es elotte mondja oda h sziasztok en vagyok a Angel a csepeli hős, ti meg ph-s kis gyikok vagytok ehogy kell fekvenyomni-e, akkor azt alig lehet megmondani h csít?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Deck
titán
válasz Graphics #138127 üzenetére
Énis most álltam neki. 5-10 nap feltöltést szoktak csinálni aztán szintentartás. De a feltöltés nem kötelező mehet csak a szintentartó adag is. A lényeg, hogy edzés után mindig jobb mint előtte. 2-3 óra legalább teljen el két szedés között. Kaja előtt 10-20 perccel mehet már aztán rá eszel ami a szénhidrát miatt fontos. Igyál sokat, egyél rendesen, edz, mert ezek nélkül semmit nem ér.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #138132 üzenetére
Gyorsan elmenne a kedved az írogatástól ha csinálnánk egy mellnapot együtt.
-
patex1983
őstag
Én egy hete kezdtem el a Scitec-es Joint-x-et szedni, mert egyre jobban fajták a könyök és váll ízületeim. Azóta jobb. Sokkal jobb. Nem mondom, hogy teljesen elmúlt a fájdalom, de egy hét után nem is vártam.
Szerk.:
(#138136) Angel2014: Ez most már kezd tényleg kurv@ unalmas lenni....[ Szerkesztve ]
X
-
kicsiogre
tag
Nekem a gymbeam articular drink bevált szép nagy adag hatóanyagok vannak bent , nem csodaszer de segit kitolni az időt hogy minnél késöbb keljen protézis - hidrotizált kollagénnel együtt szedem igy elég tüthető az állapotom. Igaz kell min. 1 hónap hogy érezhetö legyen a hatássa sajnos az izületnek nincs vérellátása.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Angel2014 #138140 üzenetére
Jól van, mindenki nyugodjon le a p.csába, azt mi már mind nagyon jól tudjuk, hogy te milyen vagy. Lapozzunk
Azon gondolkozom, hogy 8 v 10 tojásos rántottát egyek. Hétvégente eszek csak rántottát, nem fogok a koleszterinbe belehalni... szóval lehet, hogy rámegyek a 10-re...
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #138142 üzenetére
Most megkövezem magamat Dreadloord is hasonlít rá...elnézést ogre!
-
kicsiogre
tag
válasz makaveli666 #138142 üzenetére
Már megszokta hogy én csesztetem azért volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest