- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz Woodslave #137699 üzenetére
Azt a k*rva. Az úgy nem semmi, tömegelés alatt ilyen alacsony tzs tartással.
Mondjuk a lábakat levágtam volna a képről.Csak, hogy valamibe bele kössek.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
Zola007
veterán
válasz j0k3r! #137705 üzenetére
Úgya'
Jövőre akkreditáljuk az Ijefbb-nél az alábbi kategóriákat:
*fókatest
*aputest
*setest
*soundtest
*rétest[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz j0k3r! #137707 üzenetére
Sajnos az online/fiktív divízióba tartozó alábbi kategóriákat még nem sikerült licenszelnünk az ESPN "Fantasy sports" részlegétől:
• anti-test
• rettene-test
• fűtő-test
• hen-test
• dopping-testMásrészt több csepeli nevezést nem fogadunk el, mert már így is fejenként több mint 200 vip-jegyet igényeltek a gyerekkori barátoknak és nem férnének be az eredményhirdetésre.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aelod #137695 üzenetére
Kimaradt a lábnap?
Amúgy elismerésem , nekem egy élet alatt a fele se jön össze
----
Más, kipróbáltam ma edzés közben a BCAA itókát, alapból totál leverten mentem, mert húzós két napom volt.
Hát meglepődtem ,de elég jól meghozta a kedvem az edzés során, nem tudom mennyire képes felpörgetni, de fáradékonyságot biztos kivette belőlem.
Ha nem is fogok csúcsokat dönteni, de remélem a rendezett kajával, és a többi dologgal sikerül pár kiló izmot szerezni.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #137695 üzenetére
Ez vinyó... Kokszos evvel a Ch val és kalóriával amit te leírtál mostanában ilyen formát hozol?
makaveli666 Baasz ne add fel.. vedd már fel velem a kapcsolatot és edzünk már együtt ha már egy terembe járunk..2-3 hónap..
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
makaveli666
senior tag
válasz Angel2014 #137719 üzenetére
Nem adtam fel azért mert Aelod terminátor Csak spontán mondtam, hogy nekem ez koxxal se menne. A közös edzésnek nem feltétlen látnám értelmét, mert én nem csepel szülöttje vagyok, hanem csak bevándorló, így a közös edzésünk abból állna, hogy fekvenyomásnál a rúdról lepakolunk 240kilót 60 -ra, majd vissza és így tovább. Bevallom töketlen vagyok.
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #137720 üzenetére
Nem a kilók a lényegek...
Írd már le a karedzésed például...Bicepsz ,tricepsz miből áll és mennyi pihenőkkel..
-
makaveli666
senior tag
válasz Angel2014 #137721 üzenetére
Nincs külön kar edzésem. Háttal együtt edzem, de a kar része az így néz ki. (nem tudom a pontos neveket)
Váltott karral bicepsz forgatva, vagy nem tudom, hogy hívják 1x20 1x15 1x12
Kalapács bicepsz: 1x20 1x15 1x12
Van az a gép nem tudom mi a neve, a bejárattól nem messze, ahol a súlyt nem pakolod fel, hanem a gépen "állítod": 3x15
Itt végig kb másfél perces pihenő
Tricepsz:
Fekve váltott kézzel fül mögé engedés: 3x20 pihenő nélkül
Tolódzkodás: 3xmax
Csigás letolás kötéllel: 1x20 1x15 1x12
A súlyok a csökkenő sorozatosnál természetesen növekednek.
Ez szerintem még normálisoknál is töketlennek számít, nemhogy csepelen[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #137722 üzenetére
az igen
Állva bicepsz egyenes rúddal , skottpad francia rúddal..kalapács mehet egybe de lehet váltott karral úgy hogy az egyiket tartod..addig nyújtja a bicepszet..4x12 behúzás...ezt mind 40 mp pihenőkkel max..a súly nem számít mindenből 8-10 és a legvégén amikor durrant a kar formálás kép egy csigás behúzás homlokhoz vagy egy koncetrált bicepsz ülve..de ezt nonnstopp megálás nélkül
Tricepszet nem fülhöz engedéssel kezdjük
Tricepsz fekve homlokhoz engedés . tolozkodás, egyenes ruddal letolás , kötéllel letolás,,,és ha már durrant akkor jön a fekve fülhöz vagy ülve fej mögé..de ezt is nonstopp.
Itt kapott a kar és az izület egy nagy terhelést az elején , kapott minden szögből egy terhelést kisebb súlyal , és a végén kap egy formálást még kisebb súllyal nonnsopp.
tricepszet , csuklyát, és a vádlit , lehet csak nagyobb ismétlésszámmal dolgozni. 16 sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #137724 üzenetére
Franc a pofádat és az anyagcserédet..
Jaa most ezt viccen kívül mondom komoly forma jött is minden de úgy látom van amit hanyagolsz hol a tricepsz...egy kar akkor jó ha nagyobb a triszepsz mint a bicepsz..erre a biszepsz nagyon sokat jött , de a triszepsz szinte semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #137726 üzenetére
Hidd el muszáj bele tenni terhelést az elején.. állva biszepsz és a homlokhoz engedés nagyon hiányzik..a többit utána tenném .
-
makaveli666
senior tag
válasz Angel2014 #137727 üzenetére
Ha a homlokhoz engedést rúddal kezdem, akkor kb. utána haza is mehetek, mert annyira fáj a könyököm, hogy 1 hétig nem kell lemennem az edzőterembe. Ezzel a sorrenddel, ezekkel a gyakorlatokkal, rendesen meg tudom edzeni (nyilván nem úgy mint Te), és még nem is fáj.
-
Angel2014
addikt
válasz makaveli666 #137728 üzenetére
épp ez a lényege hogy megerősödjön a könyék izület és az izom...utána már jó lesz..én is meg tudnám edzeni ahogy te csinálod.be is durranna de fejlődni nem tudnék tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz makaveli666 #137731 üzenetére
Akkor ez olyan,mint a "lapocka alatti izom"...
-
Macka
veterán
válasz Angel2014 #137734 üzenetére
Az ízület nem fog erősödni... Ízület védőt lehet szedni, hogy jobban bírja a terhelést, de nem fog a súlyzós edzéstől erősödni.
Jó a homlokra engedés, én is csinálom, de előtte más gyakorlatokkal előfárasztok, így ahhoz, hogy a tricepszet jól megdolgoztassam, elegendő kisebb súly is.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Macka #137735 üzenetére
Főleg a növekedési hormon fokozza az izűletek erősödését sőt a növekedését...lehet erősíteni terhelni és nagyobb terhelésre hozzászoktatni. hiszen a poverosok 70 kilósan 300 kilókkal nyomkodnak izom sincs rajtuk szinte.
-
Angel2014
addikt
válasz kicsiogre #137743 üzenetére
Rengeteget kell nyújtani és a benne levő folyadékot növelni.
Vannak bizonyos hormonok és növekedési faktorok, melyek a porcképződést segítik elő, ilyen pl. a növekedési hormon, vagy az inzulinszerű növekedési faktor.
Koszolj be szerintem..konzultálj az orvosoddal.
[ Szerkesztve ]
-
kicsiogre
tag
-
Macka
veterán
Nem 56-os, csak 46 hidegen... de ez a jelen forma...
-
bigmasterg
addikt
válasz Angel2014 #137737 üzenetére
A termünkben szokott edzeni több súlyemelő srác, az egyik, egész fiatal most lehet 17-18 éves, de már vagy 2 éve látom ott edzeni.
Elég nagy súlyokkal dolgozott, volt országos junior bajnok is és mostanra elérte, hogy szétment a térde.Csak hogy mennyrie tesznek jót az ízületeknek a nagy súlyok.
szerk.:
(#137748) Macka: Olyan kép nincs, ahol látszik is valami?
Itt annyi látszik, hogy eres a karod.
Padon alátámasztva, erőkifejtés közben, azért nem ad túl reális képet.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest