- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz tibcsi0407 #138300 üzenetére
Egy S-est kérek
-
tibcsi0407
félisten
válasz God Vazzeg #138303 üzenetére
Ha rádmegy, akkor nem koxoltál, ha M-es kell legalább, akkor tuti egy koxos vagy.
utdetailing.hu
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #138244 üzenetére
android root + developer mód + kamu gps input koordináták
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
D3W1L3
tag
válasz Angel2014 #138307 üzenetére
nincs nekem bohóckodni időm, ha akarsz valamit majd eljössz Te.
nekem újat mutatni nem fogsz, ha 300 ba nyomsz azzal sem.(de nem nyomsz még a felével sem )
meg amúgy sem szeretem ha kameráznak.
vannak azok a srácok akik kameráznak másokat , és vannak akiket kameráznak. na találd ki Te melyik vagy annyit segítek nem a második. -
God Vazzeg
veterán
válasz tibcsi0407 #138305 üzenetére
Még lötyög is
-
tibcsi0407
félisten
-
Jim-X
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #138281 üzenetére
Nem hinnem h 38 de pinokkional barmekkora ertek elofordulhat holnaputanra elfelejti es akkor meg 62 eves peldanak hozza fel
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
D3W1L3
tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz patex1983 #138318 üzenetére
„Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
„Trollkodás”: téma- és közösségromboló provokáció.
(#138320) D3W1L3
Én azt hittem, hogy itt is hasonló színvonalú párbeszéd zajlik, mint bárhol máshol a fórumon, de erre csak a baromságot olvasom már tegnap óta.
Aki kezdőként idejön, netán dagadt kockából Lazar Angelov szeretne lenni, az nem sok hasznos információt fog találni, ha nem lapoz vissza párszáz oldalt...[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
D3W1L3
tag
47 ahogy BÁ írta lesz még 62 is
tibcsi0407: vannak itt azért akik mondanak okosat
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz D3W1L3 #138322 üzenetére
[link]
2013-ban volt 39 éves, akkor most 44. Igaz, hogy 40 kilóval könnyebb, mint a kolléga írta, de mi az pár kiló külünbség.Mondanak, persze, de a baromságból túl sok van. 9 éve edzek lassan, de mindig nyitott vagyok új dolgokra, azért is jöttem ide.
Volt egy fél éves kihagyásom és rohadtul behíztam, szóval most diéta van és könnyebb motivációt nyerni úgy, ha van egy kis "szakmai" beszélgetés a dolgokról, de eddig csak a f@szságot láttam itt.utdetailing.hu
-
D3W1L3
tag
válasz tibcsi0407 #138324 üzenetére
én már akkor írtam ,hogy nem annyi . ha 9 éve edzel ne itt motiválódj
zahir khudayarov ezen lehet motiválódni[ Szerkesztve ]
-
kicsiogre
tag
válasz tibcsi0407 #138324 üzenetére
Megkérdezhettem a kihagyás okát ? És menyit hiztál ? Hogy néz ki a diétád ? Csak kíváncsiságból kérdem
-
tibcsi0407
félisten
válasz kicsiogre #138328 üzenetére
Főállás mellett indítottam egy vállalkozást, meg vettem egy családi házat is, amit folyamatosan pofozgatunk, így kb a napi 24-ből 4-5 órát aludtam. Nem sok értelme van olyankor edzeni, mert annak sérülés lenne a vége, szóval nem edzettem, zabáltam, dolgoztam és híztam (cserébe az izmokat nem vesztettem el). 120 kg lett év végére az eredménye. Bár azt hozzá kell tenni, hogy egy nem rossz naturál izomtömeggel és a kb 184 cm magasságommal együtt. De már így is zavaróan hájas lettem.
Év elején lettem főállású vállalkozó, azóta heti 5 napot edzek, minden nap egy izomcsoport+ 45-50 perc aerob edzés (4-5 km séta futópadon változtatva a lejtést és az intenzitást).
A kaját nem mérem, nem számolom, alapvetően egy protein szelettel, vagy egy szelet szénhidrátcsökkentett szendviccsel indítom a napot, ebédre csirke + édesburgonya, vagy kevés rizs, néha sali van, vacsira pedig megint valami könnyed cucc, betolok egy pomelo-t, vagy egy protein-szeletet. Van még a napi fehérjeturmixom 1 darab banánnal, glutaminnal, és BCAA-val megturbózva.
Zsírégetőnek Grenade thermo detonator-t szedek napi 2x2 szemet, ebéd előtt egy Olimp Chitosan+ Chromium kapszulát tolok.
Ezek mellé jönnek a szokásos vitaminok, omega 3, etc.De én a kaját nem szeretem számolni. Érzi az ember, hogy miből mennyire van szüksége ahhoz, hogy határon mozogjon. A tükör pedig úgy is árulkodik, ha valamit szarul csinálsz.
Mérlegre még nem álltam ebben a hónapban, mert az nem igazán érdekel.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
kicsiogre
tag
válasz tibcsi0407 #138329 üzenetére
Értem , hát akkor nem olyan vészes a helyzet ( persze én magamhoz viszonyítok ) , szerintem rövidesen meglesz a régi formád
-
tibcsi0407
félisten
válasz kicsiogre #138330 üzenetére
Hát szerintem kb 3-4 hónap, ha nem szól megint közbe valami. Őszintén szólva remélem, hogy nem, mert egy idő után a derekam és a jobb bicepszem is szokott fájni, ha csak melózok.
De ne add fel, ha eddig látod a haladást. Mindig az előrehaladás ad motivációt, ha egy helyben toporog az ember, az elveszi a kedvét.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
kicsiogre
tag
válasz tibcsi0407 #138331 üzenetére
Én nem adom fel haladok , csak hát bizony kell másfél év a célhoz., meg remélem a lábam is birja még jó pár évig aztán jön a protézis
-
kicsiogre
tag
válasz tibcsi0407 #138333 üzenetére
De most komolyan azért ez a blikkben vagy valami női magazinban milyen siker lenne , szépen levédetni előadni tudományosan hogy ez miért jó és dőlne a pénz
-
Zola007
veterán
válasz D3W1L3 #138325 üzenetére
A topik többségének elég szerintem Khudarayovné' is motiválódni.
Legalábbis nekem mindig az jut eszembe mikor Zahirt látom, hogy bőven elég olyan izmosnak lenni mint a felesége[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Macka
veterán
Megtaláltam: amerikai kúra
-
kk831228
addikt
-
addikt
-
Jim-X
őstag
-
bigmasterg
addikt
válasz tibcsi0407 #138329 üzenetére
Ilyen magassághoz és tömeghez nagyon kevésnek tűnik a kaja.
Inkább koplalásnak néz ki, mint rendes diétának.
Gyakorlatilag 1 normál étkezésed van. Érdemes lenne beiktatni tartalmasabb reggelit és vacsorát. (zab-fehérje, túró, tojást stb...)(#138337) Zola007:
Onnan lehet tippelni a nemére, hogy rózsaszín bikini van rajta.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz bigmasterg #138344 üzenetére
Van zab is néha, túrót is szoktam enni, de van, hogy elfelejtem és megromlik a hűtőben, így azt inkább kerülöm.
Érzem, ha szükségem van kajára, egy idő után már ismeri a szervezetét annyira az ember, hogy tudja mikor mi kell.
Nem bírnám az aerob-ot, ha ki lennék nagyon éhezve, az egy hónap alatt már érezhetővé vált volna.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Zola007
veterán
válasz bigmasterg #138344 üzenetére
Egyébként egész aranyos némelyik powerlifter csaj, mikor interview van
Szóval nem tartom elképzelhetetlennek - a külsőtől eltekintve - hogy jobb társaság a hétköznapokban, mint némelyik agyonsztárolt magyar fitnessp!csa.
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Hallottatok már olyanról, hogy edzés után fáj az ember foga? Előző héten több hónapos kihagyás után elkezdett fájni a fogam/fogaim, jobb felső sor végig és valamikor az alsó fogaknál is érzem. Érzékenyek is a hidegre. Ez lehet a megerőltetéstől, vagy esetleg valamilyen arcüreggyulladás okozhatja?
Üdv,
z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest