Hirdetés

Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz macikos #49693 üzenetére

    kb. 4-5 éve ismerem a srácot, aki egy jóbarátom munkatársa. Picit hajlamos a túlzásokra csak sajnos megfelelő IQ nincs mögötte.
    Szóval miután megismerkedtünk és párszor már találkoztunk jöttek a 16-17-18 éves időszakból a megfelelően összeválogatott és körítéssel előadott történetek.
    De, hogy ne húzzam soká a történetet, így nem fűzöm hozzá a saját véleményemet, de ezt a pár sort előzménynek mindenképp le kellett írnom.

    Na hát akkor, ahogy egyre többször találkoztunk és vettem magamnak otthonra egy fekpadot jött elő a történet, hogy Ő versenyszerűen nyomta, de egy gerincprobléma miatt abba kellett hagynia. Aztán mivel Ő vagy teljes odaadással csinálja vagy sehogy, így onnantól kezdve maradt neki a sehogy. (egyébként majdnem az Ő fekpadját vettem meg, de olyan árat kért érte, hogy fele árában megvettem inkább ismeretlentől)

    Ezzel a hozzáállással nincs is semmi gond, mivel eléggé maximalistának ismertem meg, persze ez erősen párosul a már fentebb említett szellemi szinttel. De amúgy jó fej srác (már persze a maga tekintetében)

    Aztán történt egy esemény, ami a sztori lényege: kapott ajándékba egy terembérletet. Persze megörült ennek, mert azért aki hosszabb ideig edzegetett már, annak bizony egy idő után lesz egy kis hiányérzete. Sajnos a már többször emlegetett szellemi dolog vegyülve egy kis virtuskodással hozta meg a sztori lényegét.

    Elviekben versenyszerű testépítéssel és pár év kihagyással a háta mögött lement a régi edzőterembe és az első alkalommal meg kívánta mutatni, hogy ki is a legény a gáton. Nekiállt karozni, aminek a vége az lett, hogy úgy bedurrantotta magát bicepszezéssel, hogy a kezét nem bírta kinyújtani utána. Jött is két hónap táppénz egyből.

    Mikor haverok elmesélték gondolhatod nem fordultam le a székről :)

    Most már óvatosabb azért, de mikor felugrott hozzám és meglátott nálam két vödör fehérjét egymás mellett meg egy még felbontatlan creatin-t szerintem elkapta az epcó az arcát. A fehérjéről még csak-csak hallott, de a creatin már betett neki. Mindenesetre megjegyezte a nevét és hétvégén kezdett utánaolvasgatni a neten. Ekkor akadt bele az általam érdeklődött createston-ba. Jött is egyből a telefon, hogy talált valamit, aminek utána kellene nézni/kérdezni

    read-only mode on the forum

Aktív témák