-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
Na, ma én is rendeltem. Vredestein Quatrack lett a nyertes. Sokat tököltem, hogy inkább a Michelin CC2 lenne a jobb, ami tényleg jobb, de amilyen hülye vagyok, az ár/érték arányt néztem. Majd' 40% a CC2 felára, annyival szerintem nem jobb. Ha mégis, így jártam...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
belaazallat
addikt
Én pont 1 hónapja cseréltem le a sima CC gumikat Quatrack-ra 195/55 R15 méretben. Eddig városi használatban, szakadó esőben, reggeli hidegben jól vizsgázott. Többnyire párom használja, de még neki is feltűnt a különbség a Vredi javára, igaz a CC már 6 éves volt.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
herdsman12
őstag
Defekttűrő guminál van jelentősége az erősített oldalfalnak (XL)?
(E60, 225/50 R17, két személy, extra terhelés nélkül)[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz herdsman12 #49407 üzenetére
Csak ha az a gyari eloiras
-
Biqci
aktív tag
válasz belaazallat #49406 üzenetére
Bíztató akkor a dolog. És a hanggal mi a helyzet? Mert őszintén, egyedül ettől tartok, hogy hangosabb lesz, mint a Turanza, ami most fent van. Bár ez csak autópályán szempont, viszont ott is csak nagyobb sebességnél és bizonyos burkolaton. Ám ahogy alakulnak a dolgok, ez sem lesz szempont, mert erősen tervezik bevezetni a 130-as limitet, akkor meg úgyis mindegy
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
belaazallat
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #49409 üzenetére
Egyszerubb/olcsobb 1 felet gyartaniuk, azert van a komolyabb meretekbol csak xl-es.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
erx470
csendes tag
Sziasztok!
Gyárilag 16 colos felnijeim gumi mérete 205/60. Ha e helyett 205/55-ös gumikat (jelenesetben már téli gumikat) rakatok fel az működhet? Rosszabbul járok esetleg, mint a 205/60-as gyári gumi mérettel?
Köszi. -
erx470
csendes tag
válasz F_Zolee #49417 üzenetére
Köszi . Csak mert nézegettem és a 205/55 R16 gyakoribb méret és valamivel árban is kedvezőbb. Ill. ha jól olvastam kb 20mm -rel kisebb a teljes gumi átmérője a 205/60-hoz képest, ergó kicsit lentebb ülnék. De akkor a felnire rámegy és a kerékjáratban is elfér a 205/55.
-
ath
senior tag
válasz erx470 #49418 üzenetére
és mi a helyzet akkor, ha az ajtón lévő táblán 2015 fiesta esetén csak 195/55/R15 van, viszont goodyear oldalán [link] felszereltségtől függően van 195/60/R15 is, illetve ford oldalán [link] is szerepel.
bölcsijáratnak lett véve, autópálya/autót nélkül, évi talán 4e km mehet bele, így goodyear vector 4-et szeretnék rá tenni. 55-ös méretben gen2 van, 60-as méretben viszont van gen3 is.vagy ne érdekeljen a gen3, pont ugyan olyan jó lesz a gen2 is?
-
GumisPeter
senior tag
Jó estét!
Mennek még a gumik?
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
tboldi
nagyúr
válasz GumisPeter #49423 üzenetére
Ááhh, visszatértünk a fakerékhez, megbízhatóbb technikának bizonyult.
-
Qru
MODERÁTOR
-
TommyY2
tag
Én majd csak akkor fogok áttérni, ha a 8db minőségi gumi értéke megközelíti a gépkocsim értéket (a 20 éves Scenic gépkocsim esetében tavasszal tértem at Quatrac-ra). Ez lesz az első tele, majd kiderül, hogy teljesít (most lesz viszonyítási alapom az S-Cross-ra vett Alpin 6-hoz képest).
TommyY
-
alázógyík
addikt
válasz GumisPeter #49423 üzenetére
Persze.
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!Tudnátok ajánlani olyan doksit vagy oldalt, ahol a kerékcsavar/kerékanya meghúzási nyomatékot megtalálnám különféle gépkocsimárkákhoz illetve acél/alufelnikhez? Amúgy olyan kérdésem lehetne még, hogy ha a két első gumi mindkét oldala kopottabb mint a közepe, akkor az kerék összetartás miatt lehet vagy lehet azért, mert előtte megnéztem olyan 1.9 körül volt a nyomás csak bennük, pedig aránylag gyakran szoktam nézni.
-
-
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FireFox1996 #49434 üzenetére
Ha olyan az auto akkor igen. Eros autora pl nem vennek 4S-t. Mar a premium kozepkategoriasra valtas is erezheto visszalepes volt (Continental -> Hankook).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz FireFox1996 #49436 üzenetére
2wd eseten mondjuk a Skodank 190 lo 400 Nm volt, az mar “rendes” gumit kivan.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kenguru99
senior tag
-
2ozzmexy
senior tag
Na na, csak a magad nevében...
Majd ha vén majom leszek és nem tudok már kereket cserélni évente kétszer...
Amúgy részemről ajánlott marad a 4S (pl Quatrac vagy CC2, akár ASC) de áttérni nem fogok, nekem ez hobbi és kikapcsolódás, hogy évente kétszer aládobom az emelőt és nyers maszkulinizmusból nyomatékkulcs nélkül mint a mosdatlan és tudatlan állatok lecserélem a kerekeket. A gumisok 70%-a részemről nyugodtan elmehet kapálni, úgysem értenek hozzá..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Elemental
addikt
válasz herdsman12 #49448 üzenetére
Kátyú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6