- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Hi
2018 őszén vettem egy Continental TS860-at méret:175/65 r14 (román gyártás ha ez számít)
DOT18-as
(a korábbi TS800-as nagy megelégedettségre való tekintettel -francia gyártás-)
Mikor megjött már akkor nem éreztem túl puhának, majdnem hogy a régi 8 éves szintjén volt(már akkor megbántam hogy megvettem).Tavaly már úgy voltam vele, hogy eldobom g-be, hóban elkapar, csúszik, kész életveszély.
Látszik, hogy a lamellák eltömődnek, nem szórja ki a havat.
kb 5000km van benne, 3 éves és mint a beton pedig még nincs mínusz fok.(garázsban tárolva)
Ha nagyon nyomkodom, akkor mozog a lamella, de kb mint a nyári gumim szint.
(tuti hogy a román gyár valami gumi visszadarálékból gyártotta)
ehhez képest a tescós Riken kirakott gumik mint a vajpuha.Tapasztalt már valaki hasonlót?
Létezik valami puhító anyag? -
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #49453 üzenetére
Jó esetben aszfalthoz keverik és út lesz belőle...
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
-
2ozzmexy
senior tag
Igazából ha az oldalfalat kened, akkor a futófelület is rugalmasabb lesz valamennyivel, revitalizálja vagy nem tudom, legalábbis a tapasztalat ezt mutatja, a flakon oldalára meg rá van írva hogy ne kenje a futófelületre, így gondoltam egyértelmű a dolog. Aszem idéznem kell önmagamat:
"de ha ennyire elégedetlen vagy vele akkor a kuka irányába indulnék velük... Csodát azok sem tesznek vele. "
Mellesleg elég furán hangzik számomra az egész, hogy egy ca. 3 éves abroncs olyan betonkemény lenne... mégha román gyártás is, egy prémium abroncstól ez szokatlan. Gyártási hiba? Még azt sem zárnám ki hogy valami öregedésgátló adalék kimaradt...De való igaz, leírhattam volna egyértelműbben is hogy NE A FUTÓFELÜLETRE KEND, bár ennyi önállóságot feltételeztem... mea culpa...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Veron
addikt
225/45 R17 méretben keresek biztonságos és halk 4S gumit, Corolla TS 1.2T-re.
60% Bp, 40% autóút, -pálya kombinációban használom évi 12-13e km-t.
Pirelli SF2 és Michelin CC2-t néztem ki. Melyiket ajánljátok ill. az én szokásaimnak van inkább megfelelő?
Köszi!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
kösz!
~8-9k Ft-tal drágább darabja, megéri az SF2-höz képest? viszonylag halknak minősül? mert a tesztek mutatnak mindenfélét.
van esetleg alternatíva ezen a kettőn kívül?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
esetleg Goodyear Vector 4Season?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Kickass
őstag
Legyen itt az utókornak kereshető formában egy vélemény.
Gumiwebshop.hu
Gyorsak voltak és olcsóak, rendelés másnapján már jelentkeztek, mivel a felnire szerelést meg akartam oldani egy füst alatt a rendelést követő 2. napon már a felnin voltak a gumik. Viszonylag friss abroncsokat is kaptam, már ha ez számit valakinek.
Felszerelés is rendben, egyszer majd az autóra is felkerül. Addig meg leszek potenciális tömeggyilkos a nyáriakkal.
Ja, ami bevált ne változtass rajta alapon megint BFGoodrich G-Force Winter 2 lett.
-
erx470
csendes tag
Sziasztok!
Maradok a gyári méretnél: 205/60 R16.
Lehet, hogy leszoljatok de a DEBICA Frigo HP 2 96 H XL-t néztem ki ebben a méretben. Ez úgy árban is még még belefér.
Szal ezzel nagyon mellé nyúlhatok?
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
Használt téli gumit FB Marketen kívül hol érdemes meghirdetni?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Köszi, feldobtam jófogásra.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
spiky03
veterán
Nem néz ki olyan sz@rul ez a 195/65os 4 évszakos gumi a felnin, mint azt gondoltam.
linkMasszívabbnak hat mint a 185/65os.
@Dorian
Én is a jofogásra raktam fel.
De nyáron a kutya se kereste
Remélem most majd lesz legalább érdeklődő a 9 gumira meg a felnikre.[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Valaki ismeri az automax üzletet ?
Lassan 2 hete rendeltem meg 8 gumit, de már a második időpont jött hogy mikor szállítják A honlapjukon meg az szerepel a 2 tìpusú gumiròl hogy több darab is raktáron van még mindég.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
rbalint88
addikt
válasz Directors #49484 üzenetére
Igen, tobbszor rendeltem es mindig gyorsak voltak. Eleg nagy sajat keszletuk is van, ugyhogy vagy logisztikai problemara tippelnek (rosszul leltaroztak vagy szallitas kozben serult) vagy tevesen kommunikalt nagyker keszletre. Valami ritkabb meretu gumirol van szo? Ott elofordulhat olyan, hogy egy szett van a nagykerben es mas webshopon is lerendelik, aztan aki elobb kuldi be a rendelest a nagykerbe, aze lesz… sajnos mi is sokszor belefutunk ilyenbe utolso darabos termekeknel IT retail oldalon.
-
herdsman12
őstag
Tele a net 225/50 R17 négyévszakos, defekttűrőnek jelzett Michelin CrossClimate+ és CrossClimate 2 gumival, de a Michelin honlapján nem találni defekttűrő infót.
Látott már valaki ZP jelölésű CC-t? -
Directors
senior tag
válasz rbalint88 #49486 üzenetére
Nem hiszem hogy különleges méret lenne. 185/65 r15 Vredestein Wintrac.
A másik pedig 155/70 r13 Barum polaris 5.Hát kíváncsi vagyok mikor lesz belőle valami.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #49487 üzenetére
Nem meg mem lattam en sem. Ha a gyarto hazai honlapja nem tud rola az mondjuk erdekes, lehet erre a piacra nem szallitjak…
#nincsbennetarcsi
-
2ozzmexy
senior tag
Sziasztok!
A flottakezelő ma felkeresett azzal, hogy mi lenne ha lecserélnék a gumikat az összes kocsin Kumho Solus 4S HA32-re, mert most ultra olcsón be tudnák szerezni és nagyon akciósan el tudnánk intézni, mert van valami akció a nagykerben rá...Vélemény? 1,4TFSI octavia kombik és ugye az i30 1,6 crdi lennének az áldozatok, de nem mertem rá semmit sem mondani, mert számomra ismeretlen az abroncs...
Ti talán többet tudtok mondani róla...
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
veterán
Úgy néz ki találtam a meglévő 1 pár
2018 31.heti gyártású egy szezont futott TS830P Wintercontact
gumim mellé egy pár
2018 33.heti TS850P-t 7mm profilmélységgel, 22 ezres darabáron.
Tekintve, hogy ezek a gumik újonnan alulról súrolják az 50 ezret ebben a méretben (205/50 R17) ez megéri?
Az a baj, hogy ha nem akkor nagyon nyomott áron kell eladnom és venni mást.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
TommyY2
tag
válasz rasotamas #49492 üzenetére
Mostanában hallottam a rádióban valamit, csak nem figyeltem oda annyira.
Mintha arról lett volna szó, hogy már csak mind a 4 keréken egyforma gumik lehetnek az autón. Tehát, az se megengedett, hogy hátul pl. négy évszakos, elől meg mindig az évszaknak megfelelő van.Nem tudom, hogy jól értelmeztem-e, majd a szakértők kijavítanak.
TommyY
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok!
Automaxtòl rendeltem 4db Vredestein wintrac abroncsot. Ìrták, hogy az abroncsok garantáltan friss gyártásùak. Dot 3820. Szerintetek ez belefér még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest