- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Locutus #13399 üzenetére
A SimCity nem DX11-es, ráadásul marhára körülményes az online rendszere, amire rákényszerít minket. A Far Cry 3-ban a HDAO még mindig hibásan fut NV-n. Nem tudunk mit csinálni, mert a megjelenítés ugyan javult a driverekkel, így csak néha van grafikai hiba, de rengeteget levesz a GeForce-ok teljesítményéből, ami meggyőződésünk, hogy programhiba. Az AMD is rágja a fülünket, hogy teszteljük, de nem szeretnénk olyan problémákat, mint a Shogun 2 esetében.
Crysis 3 lesz.
Az új játékokat figyeljük. Már a Bioshock Infinite-et is elemezzük, és majd bekerül.
A Luxmark Luxrender alkalmazásnak a benchmarkja. Mivel sokan vesznek ray-tracingre kártyát, így érdekli őket ez az eredmény. Ha téged nem érdekel, akkor hagyd figyelmen kívül. Az összesítésben ez úgy sincs benne.Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Taposo #13400 üzenetére
A DX9-től már évek óta elhatárolódunk. Egyszerűen van a piacon egy csomó sokkal korszerűbb grafikai futószalagot használó játék. A programválasztásnál nem csak arra figyelünk, hogy a játék legyen jó, hanem vagy használjon valami innovatív dolgot, amit még soha senki, vagy olyan motorra épüljön, ami sokak által licencelt lesz. Esetleg mindkettő. Mindegyik játék ami a tesztben van besorolható az egyik elvárásba.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Lenne egy gondom.
Néha a Heaven DX11 Benchmark 3.0 kidob valamilyen DX11 error hibával.
A kép elsötétedik Beachmark közben utána az asztalt bedobja,és az erroros kis üzenetet.
Nem tudom a tuning miatt van e
A másik.
Az MSI Afterurner-ban van egy opció azt érdemes 1300MGH GPU óra jelnél a Power Limitet 100% feltornászni amit enged maximum 112%-ra
Ha igen nem káros a kártyára nézve illetve a teszt mikor elsötétült 100% volt,és a Core Clock (MHz)+100 volt ami a kártyám mérték egységében 1280MGH GPU.
Segítségeket előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #13404 üzenetére
Ezzel nullára redukálódik a lag a pálya betöltése után...a pálya betöltésekor jellemzően marad egy lag...aztán sima...ám most valami frissítést láttam,mintha töltött volna valamit a steam.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Most játszottam egy fél órát a Bioshockkal...gyönyörűen sima... mint a vaj...ultran stabil 120 fps.. a kártyák 70-90% közötti terhelést kaptak...öröm é' bottá'
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Locutus #13407 üzenetére
Úgy meg mi értelme ... pont az AO ebben a játékban az egyik kulcseffekt. Igazából a hibás megjelenítés ellenére mérhető bekapcsolva, csak az új patch-ekkel rengeteget levesz a GeForce-okon. Berakhatjuk így is, de te leszel az első, aki kritizálni fogja, hogy a GTX 680 mit keres a grafikon alsó felében.
Egyébként pontosan tudjuk, hogy ezt a játékot az AMD miért akarja a tesztekben látni. Az jelenleg a cégnek az a legnagyobb előny, ha egy cikkben leírják, hogy a Far Cry 3 max. grafon hibásan fut a GeForce-okon. És, ha berakjuk a játékot, akkor le kell írni, függetlenül attól, hogy szerintünk nem az NV sara ez, legalábbis abból ítélve, hogy az új patch-ek előtt jó volt.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Locutus
veterán
Kulcseffekt az AMD számára, ja
Szerintem egyszerűen kapcsold ki, akkor fair összehasonlítás és kész.És igen, írd csak le, hogy az AMD.re optimalizált feature hibásan fut NV-n. Hozzá tartozik az igazsághoz, tudjon csak róla a nép
Btw, olvastad az Inquirer féle cikket, mely szerint az AMD úgy érzi, hogy sem az OpenCL sem a CUDA nem jött be annyira a játékfejlesztőknél, hogy a jövőben erre építsen bárki? Ha ez igaz, akkor minimum érdekes, hogy az OpenCL helyett milyen irányba mennek majd...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
haddent
addikt
válasz Locutus #13409 üzenetére
Én ilyet nem találok bárhogy keresem, csak olyat, hogy a Linuxos támogatásukat kell gatyába rázni. Egyébként mostmár a PS4 és az Xbox720 hardvere ki van választva, biztos gyártják is már, már nincs visszaút, az pedig AMD, és erre van kihegyezve. Jó 5 évig biztosan ez lesz az irányvonal.
Abból meg neked mi is a hasznod, hogy ha leírják, hogy nVidia -n hibás az AMD feature? Ez nem az AMD hibája..
Kikapcsolva meg semmit nem ér, most írták le 2x kb. minimum..Abu! Nem lehetne a következő teszt esetleg DX7 -es játékokkal? (Ha van olyan, akkor PhysX only játékkal!) Úgy igazán fair lenne
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz haddent #13410 üzenetére
Ami a nextgen kvarcjátékokat illeti: Mikor is jelennek meg? Év végén. Az nv következő generációja, ami szintén ilyesmi architektúrára épül? Szintén. Problem?
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Locutus #13409 üzenetére
A HDAO minőségben messze a többi AO megvalósítás fölött áll a Far Cry 3-ban. [link] - pont vannak erről az AO tudástárban képek.
És miért kapcsoljuk ki? Minket egy játék nem fog szívatni ebből a szempontból. Ha nem működik jól a GeForce-on, akkor kimarad a tesztből. Nem először veszünk ki programot emiatt. A Shogun 2-nek is a Keplerrel való kezdetleges, de hónapokig tartó problémái okozzák a vesztét.
Ezt már régóta mondják, hogy a CUDA és az OpenCL túl low-level, hogy a fejlesztők többségének valós alternatívát jelentsen. De már elérhető a fejlesztőknek a Bolt. Igazából nem mennek más irányba, mert az OpenCL-t támogatni fogják, de a Bolt egy STL kompatibilis szabványos C++ sablonkönyvtár. Ez sokkal egyszerűbb a fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Locutus #13411 üzenetére
Na hát a következő generációs AMD - nVidia -ról még ne vitatkozzunk, ha kérhetem. Lehet, hogy a zöld lesz 100x jobb, lehet, hogy a piros. Majd meglátjuk. De az, hogy hasonló lesz az nVidia, azaz rágyúr a compute -ra, nem éppen azt támasztaj alá, amit épp itt hírdetsz és linkeltél, nem?
Majd nyilván a programozók szépen úgy írnak programot, amilyen hardver van.. Nehogymár hardvert csináljunk a szoftverhez és nem fordítva -
haddent
addikt
válasz haddent #13413 üzenetére
Elnézést a dupláért, de csak most olvastam végig a cikket. Lehet, hogy én értem félre, de nekem az jön le, hogy általánosságban nem gondolják, hogy elterjedne a CUDA vagy az OpenCL. A játékokról konkrétan nem esik szó szerintem... (Tehát pl.: tömörítés -nél nem fogják használni... vagy valami ilyesmi jön le nekem belőle..)
-
imotep03
tag
hali, mit javasoltok:
gigabyte gtx 660 ti vagy gigabyte gtx670?
Megérné a 670 azt a 20.e ft pluszt? -
mcwolf79
veterán
Üdv all!
Ha SLI-be kötött VGA-k közül az egyik PCIx 4x slotban van az nagy teljesítményveszteséggel jár?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bull1
aktív tag
Úristen Tirexi, mi történt ?
Schmitt Pál szolgálati készüléke: Sony Experia SP ókostellefon - Bip
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Gigabyte GTX 680 SOC 2gb-os kártyát. A gyártó honlapján 650W-os tápegységet írnak hozzá. Nekem egy Corsair GS600 80p tápegységem van. Van valakinek tapasztalata, hogy elég lehet-e vagy válasszak egy sima OC-t (ahhoz csak 550-es tápot írnak)esetleg egy GTX 670-et? Egyébként a gépem core i5/2500k@4,5ghz pár hdd és 2 ssd Corsair H100 vízhűtés.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
boogie84
veterán
-
Htibimor
senior tag
válasz boogie84 #13441 üzenetére
Igen erre gondoltam. Hát én is kíváncsi vagyok annak az 5 kicsi ventilátor hangjára. A windforce-okban nem csalódtam eddig, remélem ez sem lesz kivétel.
[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Htibimor
senior tag
Van egyébként valakinek tapasztalata a hangjával kapcsolatban? A külföldi tesztekben vegyesen nyilatkoznak róla. Én szeretem, ha csendes egy kártya.
-
-
Htibimor
senior tag
válasz ricshard444 #13447 üzenetére
Akkor marad egy OC Windforce3-al. Az jó lehet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest