- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz TechN7ne #31999 üzenetére
Hat nekem pl. nincs problemam meg a vram-al.
Mondjuk en nem jatszok GTA V-el se. Assassin's Creed is meg allt nalam a revelations-nel. :d
Egyetlen helyen kellett levennem ultrarol high-ra a texturat az a shadow of mordor :dNem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
weri
senior tag
válasz TechN7ne #32002 üzenetére
Olyan szokott lenni Nekem ez a phantom hutes pl. nagyon bejott :d nem venti hangja van hanem csak szelet hallok ha felporogne :d Ugyan ilyen a proci hutom is, annak is csak szel hangja van.
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
TechN7ne
nagyúr
-
KAMELOT
titán
válasz TechN7ne #32005 üzenetére
Akkor kéremszépen! 5820k + 770 nincs tuning
GTA 5 .....1440p minden HIGH, FXAA MSAA off, AA 8x....60-90fps közöttt mozog és még így is nagyon szép a graf.(#32007) kovy29: Én nem látok semmiféle konzolos textúrát. Lehet neked FHD-n látni nekem 1440p nem!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Bjørgersson
félisten
válasz KAMELOT #32006 üzenetére
Persze, az az előtted lévő 20-30 méter nagyon szép, ami befér a 2 GB memóriába, onnantól viszont ocsmány konzolos textúrák vannak mindenhol.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz KAMELOT #32006 üzenetére
Az már a te bajod, ha nem látod!
TechN7ne a texture qualityt nyugodtan told fel very highra.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KAMELOT
titán
válasz TechN7ne #32008 üzenetére
Ja hát azt automatikusan normal-ra teszi a game. Nagyobbat nem is tudsz állítani!
(#32009) kovy29: 1440p kicsit mások a textúrák.
1080p--- 2 073 600 pixel
1440p--- 3 686 400 pixel
Majdnem 2x több a pixel.A játék nem engedi átttenni csak NORMAL lehet mert annyi a memória.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Bjørgersson
félisten
válasz KAMELOT #32010 üzenetére
Azt pedig erősen kétlem, hogy a konzolos textúrák kevésbé lennének ocsmányak nagyobb felbontáson. Max neked nem tűnik fel.
-
KAMELOT
titán
válasz Bjørgersson #32012 üzenetére
Ja úgy igen ha on-ra teszed a ignore-t.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ittakary
nagyúr
770nel én még mindig a 358.91-es driveren ragadtam meg, ami november 9-i
Volt aki frissített azóta? Érdemes? vagy ennek a kártyának már hótmindegy?
-
ittakary
nagyúr
válasz SybenX #32015 üzenetére
Igazad lett
GTA V benchmark kétszeri futtatását átlagoltam és átlagosan 2,33%-kal gyorsult a játék
az 1-5 számozott részek a Benchmark különböző szakaszait, az 1. és 2. oszlop a két futtatás, a 3. oszlop pedig az átlagokat tartalmazza; a 3. oszlop utolsó sora pedig az átlagok átlaga, tehát a driver összesített FPS száma
Szóval, bőven megéri frissíteni
[ Szerkesztve ]
-
Bubu0074
csendes tag
Sziasztok nagy gondban vagyok vásároltam az apron egy Asus gtx770 oc és mielőtt beleraktam volna a gépbe megszagoltam a hűtés felől és elég égett szaga van ez normális ennél a karinál. Teszteken átmegy FurMark, Valley bench, Heaven bench, 3dMarc Vantage mindegyiken lefuttatva és nem hibázott nem kapcsolt le. Teljes terhelésen 81 fokig melegszik nem cicereg nem fúja a füstöt valaki tapasztalt már hasonlót van okom idegeskednem??. Válaszokat előre is köszönöm.
-
NFree
addikt
válasz TechN7ne #32025 üzenetére
Gratt a karihoz üdv a klubban remélem jól kijöttök majd egymással én is vettem egyet kb 3 hete , de még nem volt szerencsém hozzá, unokaöcsémnél van , majd elhozom egyszer . majd egy asic quality -t nézhetnél nekem kiváncsiságból utánna esetleg egy alapfeszes tuningot. kiváncsi vagyok mennyire van közel a nagytesóhoz de majd kiderül.
Még egy 660 hawk ra vadászom remélem lessz majd hozzá szerencsém.[ Szerkesztve ]
vga
-
őstag
-
weri
senior tag
válasz kicsipapucs #32028 üzenetére
760-bol van :d
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
TechN7ne
nagyúr
-
Pala
veterán
válasz TechN7ne #32025 üzenetére
Használd egészséggel!
NFree: ezek a Hawkok már gyárilag is a tűréshatár közelében járnak, nemigen lehet őket húzni, vagy legalábbis nem kell csodát várni tőle (ezt többektől hallottam és olvastam, ill. személyes tapasztalat is). Van rajta mondjuk egy második OC-BIOS ha jól emlékszem, de azt sosem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Lehet elvileg van benne valami amit mondassz, hawk karim még nem volt , de lightning ,giga soc volt egy pár darab s ahoz képest , hogy gyárilag tuningolt verziók voltak, elég sokat ki lehetett még belőllük facsarni.
Pl a 770 lig 1241 re boostol gyárilag, 1300 on vígan elmenne 24/7 re is , s eddig 1390-ig jutottam vele. persze 1100 on használom, az asicq ja pedig 81% szóval nem tudom, én azért reménykedem .
van egy 560 ti-m igaz giga de veszetül megy az is , persze teszem azt hozzá csak ha jól lehűtöm. Ugyan ilyen a 460 soc om is . sajna a 480 ,580 már nem reagál jól a tuningra de nem gond . meg még van pár darb vgavga
-
Pala
veterán
Hű, hát én ennyire már nem vagyok képben, az utóbbi másfél évben leszoktam a tuningról. Ezt a Hawkot is anno azért vettem, hogy az MSI elintézze helyettem az OC-t, szépen gyárilag be van lőve a magasabb órajelre + jobb minőségű alkatrészek + hátlap, én meg csak berakom a gépbe és menjen, ha kell, akkor évekig. Ennek reményében adtam ki anno érte több pénzt egy "átlag" 760-hoz képest.
(Azelőtt nekem is voltak tuningos kártyáim, 1300 felett járatott referencia 7970, meg hasonló nyalánkságok )
[ Szerkesztve ]
-
weri
senior tag
Nekem a phantom 770 -em 82.1%-os. Alap feszen 1254/8ghz-et birja :d
-
NFree
addikt
Szia az rendben van , maxot nem néztél még vele? , egy ismerősömnek volt phantom 770-e de neki sajnos nem nagyon akart menni . mennyi az alapfesz? a lightningnak 1.17v
És még bírná 24/7 re de nem bántom nem ér annyit min fps be hozna kb 3 at , ugye a max az más, kakkaó akkor kell amikor kevés ott meg nem sokat dob.
ezért nem tuningolok 24/7 re[ Szerkesztve ]
vga
-
weri
senior tag
[link]
Nekem ennyit bir eddig :dNem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
gV
őstag
válasz TechN7ne #32039 üzenetére
persze nem rosszak, de attől még sajna az van, hogy ezek az memók még nem tudtak annyit mint a későbbiek amik pl. a 770-re kerültek. mint ahogy a régi driverek sem gpu kihasználtságot tekintve. visszakerestem egy 2012-es hszem és bizony jól emlékeztem, akkor 1280-at mentek a magok auto ventin, most már csak 1228-at.
-
TechN7ne
nagyúr
Nem lehet belőni a mag órajelet fix-re?
Állandóan ugrál-ingadozik elég instabil olykor.....
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz TechN7ne #32047 üzenetére
Ha nincs fagyás akadozás akkor , teljesen normális , így kell üzemeljen. régebbi karinál volt gondom , hogy váltásoknál dobálta a feketeképernyőt és meg meg akadt egy pillanatra, de ez általába driver probléma azzal orvosolható. azt hittem hasonló problémád volt .
Szerintem , meg jó megoldás mert így mennek a vörösek is , egyébként ha nem csinálsz semmit és akkor is ugrál az órajel összevissza akkor valami buzerálja a gpu-t .
Sajnos én nem tudom melyik progival lehet megnézni, hogy épp mi használja a gpu-t a többiek hátha tudják.
Nekem általába a böngészőm pörgeti összevissza , de nem érdekel.vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások