Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz spanyoll #3013 üzenetére

    ha esetleg a mall.hu nem szimpatikus, esetleg budapesti vagy, akkor a rufusznál is az alacsonyabb végén van az árazás [link]. Szerk, most látom a mallnál is van postaköltség, akkor lehet a rufusz olcsóbb.

    Külföldről rendelés kapcsán:
    - kínából vagy kétes helyről nem érdemes rendelni, mert vannak olyan utánzatok, aminek semmi köze a chromecasthoz, csak a kinézetét másolták le. Egyébként meg miracast protokollosok.
    - európában az amazon.de jöhetne még szóba, de az amazon és a google acsarkodik egymással, ezért nem árulják egymás cuccait. Kínai hamisítványokat dob fel a keresőjük.

    Nameg a külföldinél lehet, hogy uk adaptert adnak hozzá, amihez még átalakító kellhet, vagy saját tápot lehet használni (de emagosnál is olyan volt).

    Egyébként állítólag lehet valami békülés az amazon és a google között, mert nem állapot, hogy bojkottálják egymás szolgáltatásait. (acsarkodás: amazon cuccon letiltják a youtubeot, amazon nem árul google cuccot, amazon appból nem lehet castolni cc-re... hülyeségek, amivel a felhasználót szivatják)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák