- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Verzió: 39.0.2171.13 beta-m (64-bit)
alatt ha az ffmpegsumo.dll kitörlöm youtube összeomlik -
trialboj
őstag
Üdv,
Feltelepítettem a 64 bittes chrome-ot, (habár nekem az első indulás ugyan olyan lassú, azt leszámítva pedig eddig sem volt vele gondom) de a lényeg az hogy erre már nem találtam a store-ban yahoo mail notifiert.
A régin az x-notifier használtam ami remek volt, mindent be lehetett állítani, most valami kínai szutykot vagyok kénytelen használni amin semmit nem lehet állítani, és rendkívül ideegesítő hogy minden frissítésnél csipog amg meg nem nézem a leveleimet.
Nem tud valaki bármilyen más lehetőségről, hogy miképp tudnék értesülni a yahoos leveleim érkezéséről x64 es chrome alatt?
Előre is köszönöm.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Ma sikerült frissíteni (nekem is) a Chrome-ot. Használok egy Chromium Wheel Smooth Scroller nevű bővítményt, ami folyamatossá teszi a görgetést. Eddig nem volt semmi gond, viszont frissítés után, a görgetés közben elkezd csíkokban hullámosodni kevésbé/erősebben a görgetett tartalom. Más, hasonló tudású célú bővítményt is kipróbáltam, a helyzet ugyanaz, a smooth görgetés mellett előjön a hullámosodás, egyébként nem. Valakinek van ötlete, hogy pontosan mitől lehet (a frissítésen kívül). Esetleg van valami flag, ami ezt az újonnan behozott feature-t kikapcsolja? -
w333
félisten
válasz BigBlackDog #19404 üzenetére
Csak egy tipp próbáld letiltani a "DirectWrite" a flags -ben (Engedélyezés) !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kispx
addikt
Sziasztok,
A Chrome által szinkronizált könyvjelzőket valahol ellehet érni webes felületen?[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
hejhó!
chrome fogta magát, és egyszer csak elállítgatta nekem a betűméreteket (sok szenvedés volt beállítani úgy, hogy minden jó legyen), és az istennek se tudom visszacsinálni olyanra, mint előtte volt.
van valami rendszer-visszaállítás, vagy hasonló, ami megmenthet engem sok kíntól, mire visszaszenvedem manuálisan olyanra, mint volt mondjuk 1-2 napja?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #19415 üzenetére
Amit sikerült még kiderítenem, hogy a frissítés után két Intel videókártyás gépnél nincs ilyen probléma, csak egy GTX560-al. Illetve más böngészőkben sem jött elő a görgetés közbeni hullámosodás. Olyan, mintha nem lenne normális Vsync finom görgetés mellett (ennek ellenére az erőltetett vsync nem segített). Esetleg van valakinek ötlete?
-
bobalazs
nagyúr
Van egy kis bibi chrome és youtube force flash-el. Konkrétan annyi hogy kékhalált okoz.
Magic Actions for YouTube™ kiegészítővel ha a Force Player Type New opciót Flash - HTML5 közül Flash-re állítom, kékhalál. -
bobalazs
nagyúr
válasz spammer #19421 üzenetére
De azzal jó, de nem akarok két extension-t használni mikor egyel meg lehetne oldani. Használom továbbra is html5-t, nem zavar. Csak jó lett volna. Na meg gondoltam megosztom, ha más is így használja az extensiont, tudja is mire számíthat.
Más:
De azt elmondhatnád, ha tudod, hogy tudom megváltoztatni a default torrent protocol handlert Utorrent-ről qbittorrentre. Vuze-t próbáltam, meg tixati-t de tixati elbaszta a beállításokat, a magnet linkekre semmit nem reagál chrome, csak manuális másolással tudom használni qbittorrentet.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz bobalazs #19422 üzenetére
Nem volt ilyen problémám, meg nem linuxon vagyok, de indulásnak talán ez segít: [link]
Tehát a lényeg: a böngészőt bezárod, utána a Local State fájlt kell megkeresned (Chrome profil mappában), megnyitod egy text-editorral, majd megkeresed az illetékes részt:
"protocol_handler": {
"excluded_schemes": {Ott a magnet értéke false legyen (true helyett). Ha nincs egyáltalán magnet sor, akkor a sémának megfelelően írd be egy új sorba, hogy: "magnet": false,
Utána elvileg reagálnia kell a magnet linkekre és a default torrent klienst kellene indítania. Azt meg már a rendszerben kell belőnöd, hogy a default kliens a qbittorent legyen.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bobalazs
nagyúr
válasz spammer #19423 üzenetére
Amit leírtál nem működött.
For future reference: szöveges text fájl, szöveg bemásol, .reg formátumba elment. hozzáadni a registryhez, majd manuálisan átirni a HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open\command] részen lévő sort az új torrent kliens elérési útjába.Így már jó lett.
REGEDIT4
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet]
@="URL:magnet Protocol"
"URL Protocol"=""
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open]
[HKEY_CLASSES_ROOT\Magnet\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\uTorrent\\uTorrent.exe\" \"%1\""[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
A címsor méretét valahogy kisebbre lehet venni?
-
student
őstag
mitől lehet az hogy véletlenszerü youtube videok nem indulnak el?
kb minden 3. csak végigmegy a szürke vonal és nem indul csak pörög a karika
ez mostanában jött elő
explorerbe nincs ilyen probléma[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
....mindig van egy első alakalom, eddig nem is értettem, hogy hogy lehet több éves kérdésre válaszolni.
Lehet, hogy csak én hülyülök meg, de régebben mintha a topikra kattintás után az utolsó hsz.-hez vitt volna a RIOS, mostanában meg folyton görgetnem, lapoznom kell.Más.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehetne kikapcsolni a címsorba való gépelés kiegészítését?
Olykor agyvérzés kerülget, mert kényelmesen kitölti a címsort a historyból így egy csomószor máshová lyukadok ki.[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
sgergi
veterán
Sziasztok!
Egy ideje a betűtípussal van gondom. A Google oldalain minden szöveg dőlt, a PH!-n a menük jók, de a cikkek összefoglalói dőltek (lásd kép), míg vannak oldalak, ahol minden rendben van. Kérdésem az lenne, hogy miért dőlt a betűtípus pár helyen (Google esetében nagyon zavaró), és hogyan lehet ezt megoldani. IE és Opera esetén nincs gond.
Köszi.
-
laszlohu
addikt
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Ezzel mit lehet tenni? Napok óta ezt csinálja...
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Google Chrome ban, hogyan lehet lementeni úgy valamit, hogy rákattintok a weboldalon és lementés helyett inkább nyissa meg ?
Például van egy jpg kép, vagy egy pdf és rákattintok a weboldalon, akkor a felugró ablak ne a lementési helyet kérdezze és ne lementeni akarja, hanem egy felugró ablak kérdezzen rá, hogy mivel szeretném megnyitni és lementés helyett rögtön nyissa meg interneten keresztül.
Mozilla Firefoxban ez nekem így működik.
köszi
-
törölt tag
Tesztelni való: Pudli vagy terrier? Ellenőrizd a böngésződet!
Többeknek a Chrome is elhasalt, de van akinek nem, magam részéről is megnéztem a három böngészőt, a Firefox ment csak át rajta.
Nálatok mi a helyzet, Chrome-nál? Tippre a 64-bites és a 32-bites között lehet különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest