-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelo.adam
csendes tag
Menyire kezdjek aggódni a Gearbestes euexp dpd -s rendelésemért? 23 -án adták elvleg fel, és a mia napig nem található a csomagszám amit kaptam , csak azért kérdezem mert lassan elvileg már megkellene érkezni , de semmi infóm nincs róla .
-
johniee
senior tag
válasz zelo.adam #35451 üzenetére
Ha a magyar nem megy, akkor külföldi DPD oldalán kell nézni - német/angol
Egyébként még nekem is csak annyi van júli 17 óta, hogy a DPD-nek elküldték hogy jönni fog ez a csomagom.
Én az osztrákot figyelgetem, mert Ausztriába rendeltem
Elvileg a bécsi központból fogom megkapni."Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
tamas.nick
aktív tag
válasz zelo.adam #35457 üzenetére
22-én rendeltem (EUEXPDPDP), a DPD oldalain, 17track-en nincs infó, viszont a 1tracking.net-en az szerepel, hogy 28-án a reptérre érkezett (Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport.)
-
veterán
Thermometer and Hygrometer from Xiaomi youpin!
Kupon: GB080501
Ár: 9.89$
[link]Yeelight MJDP02YL 10W RGB E27 220!
Eu raktárból!
Ár: 13.99$
[link]360 S7 Laser Navigation Robot Vacuum Cleaner!
Ingyenes áfamentes szállítás: NL PDM, eu priority line dpd
Kupon: GB-360S7
Ár: 399.99$
[link]JJRC S1 Waterproof Turnover Reset Water Cooling RC Boat!
Ár: 34.99$
[link]NITECORE TUP Portable 1000lm EDC Pocket Flashlight!
Ár: 39.99$
[link]Xiaomi Mijia Honeywell Fire Alarm Detector
Ár: 26.99$ pontokkal csökkenthető!
[link][ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Azie
őstag
xiaomi szúnyogfogóról van tapasztalat? az éjjel hivatlan vendégeim akadtak
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
veterán
Majd érkezik, nem kell aggódni. Amíg nem követhető a dpd oldalán, addig felesleges vele foglalkozni.
-
félisten
-
szabi__memo
nagyúr
válasz PowerBuldog #35464 üzenetére
Illene nem kiadni bárkinek
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Rendelnék Amazfit GTR-t, de csak ezek a szálítási lehetőségek vannak:
Registered Air Mail
Priority Line
Expedited Shipping.Melyiket kellene választani a vámmntes szállításhoz? Szívesen kifizetném a 10dolcsit az Expedited shippinghez ha valóban 3-8 napon belül érkezik, amennyiben vámmentes.
Köszönöm a segítséget!
-
andres253
csendes tag
válasz gyvince #35461 üzenetére
Remélem nekem is frissülni fog, de jelenleg még mindig ott áll, mint korábban. Dpd nyomkövetésnél: még mindig csak a megrendelési adatok továbbítva a dpd felé. Kissé aggasztó, hogy tudom, hogy többen megkapták (9-én lesz 30 nap), de reménykedem, hogy a héten csak megmozdul.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz PowerBuldog #35470 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz PowerBuldog #35470 üzenetére
Engem is ez érdekelt volna mert én is ilyen órát szeretnék de gb-n még sosem vásároltam.
Termék HK raktáron van.
Ha a Priority Line választása után nincs további lehetőség mint pl. EU Express, EU Priority Line akkor is áfamentesen kapom max. a vámot kell fizettem?
Priority Line - 10-25 business days / free shipping választásakor kapok nyomkövetést vagy bármi biztosítást?
Expedited Shipping - 3-8 business days / 2856Ft Ez mennyiben másabb a Priority Line-tól? -
-
tamas.nick
aktív tag
DPD-s nyomkövetés semmit nem ért.
Pár perce hívott a futár, hogy otthon vagyok e, mert hozza a csomagot (Mi 9T), a DPD magyar és külföldi oldala szerint a csomag még mindig a megrendelésnél tart, a 1Tracking pedig azt mutatja, hogy megérkezett a reptérre... -
veterán
Ma ismét jó időt futott a DPD, 24-én adták fel, ma érkezett.
-
gyvince
senior tag
válasz tamas.nick #35479 üzenetére
röhej azért én is 21 napja várok egy mi9 t de eddig semmi....
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Laca007
csendes tag
válasz gyvince #35481 üzenetére
Én július 7-én rendeltem a gearbestről Mi9-et, DPD priority line, azóta is az a legfrissebb infó július 14-ről, hogy "Port of Destination BUD, Parcel arrived at the airport." Felvettem a kapcsolatot a support centrummal, utánanéznek, szerintük se normális... Korábban nem volt gondom a gearbesttel, igaz ilyen drágán se rendeltem semmit, és hát ilyenkor jobban számolja a napokat az ember.
-
djbahool
senior tag
Látom, hogy többen is veszitek az Amazfit GTR-t.
Viszont egyik Youtubeos videoban úgy írják/mutatják, hogy csak kínai nyelv van benne.
Ez mennyire reális? -
bl4ze
veterán
-
sambenez
addikt
Az LVS az belga posta, de csak belgiumig követhető, igazából sokra nem mentek vele.
Kérdezzetek rá GB-nél, egyáltalán feladták-e. Nézzétek meg trackcheckerben, ott a be_esh-t kell kiválasztani, az látja belgiumig.
Az is lehet még mindig nincs feladva.
Mellesleg miért x-elted ki a végét?Nekem eddig 2 csomagom nem jött meg soha, mind a kettő LVS volt.
-
ztibor
senior tag
Újabb mélypontra ért nálam a Gearbest, rendeltem 2x2 db okos konnektort a 70%-os akción belül, ma mindkettőt refundolták.
fél éve nem rendeltem innen, de azt hiszem ezzel végképp felkerült a megbízhatatlan oldalak közé. -
Ruszki
senior tag
Van olyan rendelésem , amit a Magyar Posta lát csomagszám alapján de a DPD meg nem!
Kezdjek izgulni vagy még felesleges!?Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
veterán
FIMI X8 SE 5KM FPV 3-axis Gimbal 4K GPS RC Drone!
Kupon: 24HFIMIX8N
Ár: 419.99$
[link]Xiaomi Redmi 7A 5.45 inch 4G Smartphone Global Version!
Ár: 89.99$ ,pontokkal 63$-ig csökkenthető!
[link]2db terméktől 50% kedvezmény!
[link]Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro 45KM Mileage EU Version Ship From EU Warehouse!
EU raktárból!
Ár: 539.99$
[link]Alfawise AR182BLDC 18kPa Powerful Cordless Stick Vacuum Cleaner!
EU raktárból
Kupon: YNLQ4133AA
Ár: 109.99$
[link]Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
KamuMazsola
őstag
Akik mostanában rendeltek telefont DPD-vel, jól veszem le, hogy kb 3 hét alatt megérkezik?
Üdv.: KamuMazsola
-
tamas.nick
aktív tag
válasz KamuMazsola #35497 üzenetére
Esetemben igen, gyorsabb is volt. 07.22-én rendeltem, 08.07-én megkaptam.
-
gyvince
senior tag
Én 18. Rendeltem és nem kaptam még meg...
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
Laca007
csendes tag
Jah, nekem ez már az 5. hét 😂, de szerintem nem a DPD tehet róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest