- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolx
tag
Van közöttetek valaki aki megkapott már olyan EU Express csomagot ami 2017.12.25-én érkezett meg Prágai elosztóba?
25.12.2017
20:33:53
Parcel arrival at Prague , Czech -
vandor01
őstag
ahhh ezt a futar nyulta le.... de vki megtanithatna a nyomnélkuli fedhetetlen DPD lopás muvészetére! biztosra kell menni olyan cucc legyen amit féláron gyorsan cash-re konvertálhato! tablet telefon etc... vissza kell vinni a cuccot a kozpontba leadni hogy nem talalta a cimet ezzel a sofor fedezve van! aztan mikor a cuccot teszk veszik rugdossak arrebb a raktarban mint nemkivanatos ruhesd minkadarabot akkor egy ovatlan pillanatba meg lehet lovasitani!
vegen senki nem tudja hol van ki volt még az elébb itt volt de arrebb raktam etc etcCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
A Gearbestről lett rendelve egy tablet.
Az sms-ben kapott csomagazonositót beütöttem a DPD keresőjébe.És még mindig az van kiirva, hogy 2017.nov.21.-én a megrendelő adatai elküldve a dpd-nek
Most mit csináljak?Meg fog ez még érkezni?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
őstag
-
Henker2
addikt
Ugyanaz. 2017.nov.21.-én elküdve a dpd felé
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Real_Necro
veterán
EU-6 G-W-6-ra váltott. Jelent ez valamit?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fila
senior tag
Mi band 2- re van kuponkód?
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
anonymus89
addikt
Srácok 3 db november 23-i, 1 november 25-i és 1 db 26-i rendelésem még mindig nem jött meg. Mindeközben már több 24-i és 27-i megérkezett.
Érdemes már írni nekik?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz anonymus89 #26021 üzenetére
60 napnál érdemes írni.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Real_Necro
veterán
November 25-öst még én is várok...még 2 hét aztán írok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
XenHai
senior tag
Ez bosszant engem is . A 11.21 rendelésem még sehol sincs.
-
Micsek
csendes tag
Sziasztok!
ILIFE A4S porszívóra van valami kupon kód? -
bertokl
tag
válasz Micsek #26028 üzenetére
Nem ismerem a különbségeket, V7S van most email only 150-ért.
-
SeF007
csendes tag
Kedves Mindenki!
Abban kérném a tapasztaltabbak segítségét, tanácsát, hogy január első hónapjaiban rendeltem kétszer, egy nap eltéréssel ezt-azt. A második napon rendelt motyó hamarabb lett "shipped out" cimkével ellátva, mint az előző napi. Az első 4 nappal később váltott át "shipped out"-ra. A csomagazonosítókat megkaptam, látszik is rendesen mindkettő.
Tegnap előtt kaptam még egy üzenetet, hogy az első rendelésem, hurrá, kiküldésre került és kaptam hozzá egy újabb számot, ami szintén már aktív (pre-advised). Akkor ez azt jelenti, hogy a korábbi rendelésemet kétszer sikerült feladniuk? Vagy csak valami kimaradhatott az elsőből és azt pótolták? A mellékelt tételes lista teljes mind a kettőnél és azonos. (magyarán van 3 csomagom valahol)
Ilyenkor mi a teendőm, ha netán tényleg kétszer jön meg ugyanaz a rendelés? Jelzés feléjük, hogy homok ment a gépezetbe és valami ellenszolgáltatás (persze nem teljes) vagy így jártak, örülés és lapítás? Visszaküldeni drágább lenne, mint a motyó...
Ez előtt kétszer rendeltem a GB-től, amolyan próba gyanánt, mindkettő 14 napon belül itt volt. Az egyik EU Express-es, a másik sima PostNL, de értéke 57 dollár volt és nem tette rá a mancsát a hatóság. Összességében eddig nekem pozitív a tapasztalatom a GB-vel. Mondjuk annyi árnyoldala van, hogy a legelső rendelésnél kimaradt egy tétel, ami miatt írtam is, majd annak az árát, igaz 3 hónapra rá, de teljes egészében visszakaptam a bankkártyára. (nem kellett erősebben odaszólni (PayPal), csak leírtam mennyire kellemetlen és kértem a visszatérítést).
Előre is köszönöm a tapasztaltabbak válaszát!
SeF
-
ace22
tag
válasz Real_Necro #26023 üzenetére
November 2X körül nekem is hiányzik egy rendelésem, előtte-utána rendeltek megérkeztek...
Ez az utolsó infó: "Dec 9, 2017 04:52 Customs clearance HUNGARY"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah egy kis fejlemény.
Meglett a csomagom, nem a GB baszta el.
DPD nem válaszolt az e-mailre, de ma hozták a csomagot.
Tracking alapján meg mindig azt írja, hogy Siófokon lett atveve, szóval gőzöm nincs mi történt és hogyan, de itt van, az a lényeg. -
törölt tag
Csatlakozom én is a klubhoz.
Nov 21 EU Express rendelés dec 26.-án továbjutott Prágából, azóta semmi. -
vandor01
őstag
válasz #04441088 #26038 üzenetére
fuloncsiptek a sofort?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz anonymus89 #26042 üzenetére
24-én rendeltem egy bicskát GBről, 5-én már nálam volt. November 22-én rendelt órám meg sehol. De ilyen ez a popszakma, deadline után nyílik a ticket.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Druss
aktív tag
Silent77 ránéznél erre? G-W-6 Warehouse és csak Registered Air Mail van. Ez most EU raktár? A másik Warehouse G-W-4 ott már van Priority Line. Mit takarnak ezek? Barátomnak kellene, de bizonytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
walex
csendes tag
Van remény még arra, hogy az e-mailek szerint november 24-én küldött rendeléseim megjönnek?
A karácsony előtt rendelt cuccok már itt vannak, de novemberiek sehol. -
-
Druss
aktív tag
válasz pn4hvq #26048 üzenetére
Köszi a választ, de megvárom Silent77 válaszát is.
Akkor akármelyikből rendelhetem? G-W-6 van kupon. Registered Air Mail mit takar? Bocs az értetlenkedésért, de nem akarom megszívni.[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest