- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca007
csendes tag
Nekem is visszatérítették paypalon keresztül az mi9 árát (elveszett a csomag). Korrektek voltak, mert az igaz, hogy az előzetes kompenzációt leszámolták, viszont azzal együttvéve a biztosítást is visszafizették. Továbbá az is rendes volt tőlük, hogy nem várták meg a deadlinet, hanem szóltak, hogy mi a szitu.
Egy szó mint száz, bár ez a rendelésem meghiúsult, a Gearbestre egy rossz szavam nem lehet, fair módon jártak el, ill. nem hiszem, hogy ők tehetnének róla, hogy így alakult.
További jó vásárlást mindenkinek!
+ Egy off: semelyik fórumon nem kapok választ arra a kérdésemre, hogy 100 €ig melyik Bluetooth füles lehet a legjobb zenére. Ha van valakinek tuti tippje, kérem írja meg privátba. Köszi és még egyszer bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Megrendeltem a telót, de forintra állítva 3000 Ft-tal olcsóbb volt.
We are only Stardust...
-
pecccccccca
őstag
válasz Laca007 #35702 üzenetére
Én is pont ma kaptam meg az email-t a visszatérítésről.
Viszont szerintem én nem kaptam vissza semmi biztosítás árat, mert 95k-t fizettem a telóért és 91 ezret utaltak vissza. Ha levonom a 6 dollár "fájdalom díjat" akkor sem jövök ki 91-re. Szóval nem értem.Humorban nincs helye tréfának!
-
Beni2360
félisten
válasz pecccccccca #35705 üzenetére
Sokat romlott a Ft és ilyenko vételi áron könyvelnek és az kevesebb mint az eladási Deviza.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
andres253
csendes tag
Én is visszakaptam a teljes összeget, korrektek voltak. (persze még csak a paypal-on látszik, általában mennyi idő még jóváírják?)
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Aug 8-10 között aki rendelt priority line (dpd-vel), van már valami infótok a csomagról?
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Laca007
csendes tag
Nekem egy összegű 15usd fájdalomdíjat adtak, így jöhetett ki a különbség.
-
norbert400
tag
Sziasztok.
Sajnos béna voltam és kimaradt egy házszám a címből. utca, emelet, ajtó ott van de a házszám az nincs..
Ilyenkor mit tehetek? Kivel kellene felvennem a kapcsolatot? A magyar posta fogja kiszállitani 2-3 hét múlva valószinűleg. Ha nekik írok ebben tudnak majd segiteni? -
őstag
válasz norbert400 #35712 üzenetére
Ugyebár az a kérdés, hogy hány házból áll az az utca és hány "Kovács János" lakik ott!
Telefonszámod rajta van a címzésen?[ Szerkesztve ]
-
norbert400
tag
hát van egy pár sajnos.
Telefonszám is rajta van. Csak attól félek, hogy a posta nem fog élni vele aztán megy vissza a feladóhoz.
-
sambenez
addikt
válasz norbert400 #35714 üzenetére
Nyomkövetés van? Ha igen figyeled és gyorsan beszaladsz a postára.
-
sambenez
addikt
válasz norbert400 #35716 üzenetére
Nekem utána még van egy bejegyzés amikor a postáshoz kerül. Ha akkor beszaladsz jó eséllyel nem megy vissza. Vagy amikor a logisztikai központ bejegyzés megjelenik akkor szólsz a postán, hogy jön ez a csomag és nincs házszám. Remélhetőleg normális emberek dolgoznak ott és megoldják.
-
norbert400
tag
azt nem tudom, hogy melyik postára fogják vinni mivel budapesti vagyok és az irányítószámunk alatt is legalább két posta van.
írtam nekik egy mailt. hátha segitenek.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz norbert400 #35718 üzenetére
Hát arra a postára ahonnan a kézbesítőd kijár dolgozni.
Ha felhívod valamelyiket megmondják hova tartozik a lakcímed.
Amikor azt látod, hogy a központi elosztóból továbbítva a helyi postára már reggol ott is van. Éjjel szálítják ki. Nekem is ma könyvelték 7.35H helyi postán és 11 h-kor már hozta a postás.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként honnan lehet azt tudni, hogy egyes termékek mennyire eredetiek?
pl honnan lehet tudni, hogy ez a telefon amit rendeltem 80k-ért, nem egy noname gyárban összerakott bovli?Vagyp éldául akart nekem msot egy levono karórát ajánlani 30k-ért honnan tudjam hogy az tényleg lenovo-e?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
kovjoe
aktív tag
válasz KamuMazsola #35708 üzenetére
Szia! Nekem még csak annyi, hogy 13-án a Dpd megkapta az adatokat. Azt tudjok, hogy Mo-n ki kézbesít: Dpd vagy Magyar Posta?
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Ruszki
senior tag
A tegnap nap folyamán meg jött a 3. csomag is!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
veterán
LED Display Wooden Alarm Clock!
Ár: 6.99$
[link]Utorch V8 CREE XPL Portable LED Flashlight!
Kupon: GBEXBSP114
Ár: 7.99$
[link]JIMMY JW31 Powerful Handheld Rechargeable Flush Gun !
Kupon: SZV4CSZ40M
Ár: 139.99$
[link]Bilikay HBQ - Q67 TWS Binaural Wireless Bluetooth Mini Earbuds!
Kupon: GB0706PULL
Ár: 20.99$
[link]Akciók: [link]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bl4ze
veterán
Sweden surface mail-lal jön valamim ami ilyen fura trackinget kapott GB-n :
Q3649847190XX
A track a DirektLink-re mutat, de ott semmi.
Milyen szállítás ez, és mennyi idő kb amire ez megérkezik? Pár dolláros cucc....:. bl4ze .:.
-
juhasz406
tag
Üdv!
Rendeltem a gearbest-ről dombornyomott bankkártya számokat adtam meg. De nem vonta le az összeget. a rendelt termékek megérkeztek kb 4 hétre rá. De még mindég nem vonta le. A gearbest oldalon a rendeléseimnél van olyan, hogy átvétel megerősítés arra még nem nyomtam rá.
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
veterán
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 138. §. és 162 §., valamint az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény előírásai alapján kiszámolt alábbi értékhatárokig áfamentes a küldemény:
2019. szeptember: 41,1 USD-ig, 60,56 AUD-ig, 54,69 CAD-ig, 40,28 CHF-ig, 33,84 £-ig és 290,41 CNY-ig.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
viktorhu
veterán
válasz Silent77 #35688 üzenetére
Sokan kísérleteznek optikai szenzorral ("belevilágítani" az erekbe, és a szívverésekből kalkulálni vérnyomást). Telefonon kell általában kalibrálni a valós vérnyomáshoz az appot. Mivel hivatalosan nem elfogadott még a módszer, inkább kínai okosóragyártók használják, de a Samsung is kísérletezik vele. Aztán hogy melyik kínai okosórában van legalább tényleg benne a kísérleti technológia, és melyikben full kamu, azt nehéz kitalálni
-
veterán
Alfawise N816 AI Humanoid Detection 1080P WiFi IP Camera!
Ár: 31.99$
[link]Alfawise LS02 1080P Dual Camera WiFi Car DVR Dash Cam!
Kupon: GB-LS02
Ár: 99.99$
[link]Lenovo E1 1.33-inch TFT Screen Sports Smartwatch Global Version!
Ár: 39.99$
[link]CURREN 8329 Fashion Men Waterproof Watch Six-pin Multi-function Large Dial!
Pontokkal csökkentve, és postával 14.74$!
Ár: 18.76$
[link]Órák 39.99$-től 4$ kedvezmény
[link]CURREN 8329 Fashion Men Waterproof Watch Six-pin Multi-function Large Dial!
Pontokkal csökkentve, és postával 15.86$! 2db, 26.36$
Ár: 20.23$
[link]7018B 7 Inch Bluetooth V2.0 Car MP5 Player!
Pontokkal 29.93$-ig lehet csökkenteni!
Ár: 42.75$
[link]Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-FreaK-
veterán
-
zacci
aktív tag
Banggood és megeri a penzet!
Rendeltem 2x 3db-os USB-c kabelt fekete es piros szinben.
Persze nem kuldtek a cuccot. Irtam nekik, erre jott valasz, hogy sajnos az egyik 3-as (piros) packbol jelenleg nincs rakin, de akkor szetszedik a megrendelest es kuldik ami van es a maradekot kesobb.
A feketebol most is van rakin a 3db-os szett."We are sorry to tell you the item 1427124 in this order is out of stock now. But it will be restocked soon.
How about we ship other available items first? And we will ship this item once it is in stock."
Erre azt mondtam ok, menjen!
Ma kaptam levelet, hogy szetbontottak a megrendelest kaptam 2 order numbert es amikor raneztem latom, hogy teljesen mas termeket probalnak ramsozni !
Az eredeti megrendelest eltuntettek es kicsereltek masikra! Ez tobb mint csalas !A csatolt kepen az egyik kabelt mar atmokoltak 1db-ra a masiknal meg nem sikerult atirniuk, de a link mar az 1darabos kiszerelesre mutat!
Az elozoleg kuldott levelben a 1427124-es item linken meg a 3db-os tetel szerepelt 3x napos beerkezesi idovel, de most megneztem ujra es a linket is modositottak szinten 1db-os tetelre, ami persze van is rakin.
Azonnal irtam nekik, hogy adjak vissza a penzem es mar nyitottam is a pp disputot felminositessel egyutt.
Rohadt brazil kinaiak![ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Az normális, hogy eddig csak ennyi történt a rendelt termékkel kapcsolatban? Vagy hol kellene nyomon követnem a cuccot?
Tracking message
2019-08-22 15:48:00
DPD data centre, Order information has been transmitted to DPD.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
pecccccccca
őstag
válasz Jinxb1rd #35745 üzenetére
Ez annyi, hogy átadták a szállítási információkat a DPD-nek.
Ezután kerül majd a reptérre a szállítmányozáshoz. Valamikor.
Nekem 6 napba tellett.
Aztán legközelebb akkor kapsz róla infót amikor beérkezik az országba, valamilyen úton módon.
Na nálam ez nem történt meg. 7 hét után közölték, hogy a csomag elveszett... 😆[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
zsolti72837
addikt
-
pecccccccca
őstag
válasz zsolti72837 #35748 üzenetére
A július 14-i rendelések szerintem 100%-a elveszett. Én is akkor rendeltem a 9T-t meg innen a topikból is többen rendeltek akkor. Senkinek nem jött meg semmi.
Illetve 8-án rendeltem, de 14-én érkezett elvileg a reptérre.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
norbert400
tag
Én gearbestről rendeltem 9t-t de sajna nem igazán akar mozdulni:
2019-08-20 16:49:21 Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2019-08-20 14:54:44 Shipping Label Printed.
2019-08-20 14:54:21 Confirmed & Prepared For Packing.
2019-08-20 12:14:09 Order Created.Másnak 1 és 5 nap között már megy is a hongkongi központba de nálam már 7napja semmi. Remélem utána felpörögnek az események.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest