- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
A gearbesten kapható cuccok mennyire gagyik összehasonlítva más hasonló oldallal?
Ebayhez képest talán itt kevesebb "szemét" van, de van olyan oldal ahol az általános termékminőség egy kicsit jobb? (nyilván drágább is...) -
nagyúr
válasz superecneB #8001 üzenetére
azt tudom melyiket kell kerülni:
http://www.buyincoins.com/
innen csak szemetet kaptam"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
és mit tudok tenni, ha még mindig az eladó válaszára vár a ticketem? hány napig mehet ez így? mik a következő lépéseim, ha nem történik semmi és van egy hibás termékem?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
badabum
tag
Az utóbbi pár hónapban egyre több problémám van a gearbestel,jelenleg 4 ticketem is bent van. Ezek a következők: nem a megrendelt színű, nem a megrendelt, méretű termékek, usb 2.0 nak hazudott usb 1.0 termékek, karcok a terméken, gyári hibás Micro USB aljzat. Nem reklamáltam de volt már másolás közben lefagyó 8 GB pendrive, android pc amelybe vasdarab volt, hogy nehezebbek tűnjön,bár ez jól működött csak a meghazudott 4K helyett csak a 720p filmeket vitte.
-
törölt tag
Raspberry Pi 3-at rendelt valaki?
Vajon eredeti lehet? -
cris78
őstag
multiméter 8,99USD
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
törölt tag
A Pendrive 8gb-ot megint 0,49-ért viszi ha kosárba rakjátok.
-
cidalain
veterán
ez nagyon gagyinak tűnik.
ez a multiméter szerintem klasszisokkal jobb>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
maestro87
őstag
Samsung 32GB nem lenne jobb 7$-ért? Pontokkal 4.9-re talán levihető (nem próbáltam), sincerity-től ugyanez 9 dollár. GearBest szerint eredeti.
-
PiEm-14B
csendes tag
Xiamoi Smart Gateway-re nem tud valaki egy jó kupont vagy akciót?
Pár napig volt a nem updated verzió 19.99, kicsit szemezgettem vele, mert csak jobb lett volna az újabb, de már megint a régi áron megy. -
törölt tag
Most hozta a gls a led égőket, egész jó a fényük.
Még rendelek belőle. -
bul07
nagyúr
válasz maestro87 #8018 üzenetére
És tényleg ezt meg is rendeltem
Hú kezd gond lenni elfogy a pontom már csak 59pontom van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #8022 üzenetére
Ide is most jött kipróbáltam hát, inkább mondanám halovány fényűnek, gyenge
Egy 11W-os halogén agyonveri fényben( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz #34642176 #8030 üzenetére
A fehér fényű van nekem, de ekkor megyek letesztelem mindkettőt mert csak az egyiket próbáltam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cris78
őstag
válasz Beca1990 #8034 üzenetére
Nekem ezt mutatja a memória kártyára
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
dave0
csendes tag
[link]
0.10$, pontokkal 0.08$ -
dave0
csendes tag
Nálam mobilon és gépen is $6,99, szóval a hiba az ön készülékében található.
-
Michele
tag
üdv srácok
Mennyi a maximum idő rendeléstől feladásig ?
Juni 24.-én rendeltem a drónt és még nem adták fel -
Michele
tag
válasz maestro87 #8018 üzenetére
Az a memória Samsung 32GB egy jó darab
Nekem van itthon tőlük ugyan ez , csak nem piros hanem sárga a színe .
Rengeteg videót vettem rá fel , tökéletes .[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
válasz Michele #8040 üzenetére
Én Június 16. rendeltem tabletet EU raktárból, tracking szerint 20.-a óta Londonban van egy futárcég raktárában.
A vicc, hogy ugyanakkor rendeltem hozzá tokot Kínából, és kb. jövő hét elején már nálam lesz.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
bul07
nagyúr
Kimegyek ebédelni és el is fogy, ájjjjjjj
-
cidalain
veterán
válasz Killerlaca #8046 üzenetére
jó esetben is alig ér ide 1 hét alatt EU-ból. 5-8, meg 7-9 napra szokták vállalni, ami szerintem munkanapot jelent. EU rakiból az áfafizetés kikerülése miatt érdemes rendelni.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
alevan
őstag
3D nyomtatókat lehet-e legálisan ide rendelni? Mert pl. "hoverboard"okat elvileg nem és kolega szerint 3D nyomtatókat és gravírozókat sem.
(#8048) cidalain Az a szomorú, hogy ez az utolsó tracking információ.
2016-06-20 15:30 United Kingdom - Received - Hayes Sorting Centre
Legalább egy departure vagy valami lenne. Sajnos az e-mailemre is azt válaszolták, hogy nemsokára küldik Európába. Viszont amikor legutóbb rendeltem telefont öcsémnek, 9 nap alatt itt volt. Mondjuk akkor belgapost és nem hungarypost hozta, és flat-rate, nem expedited shipping.
Ugyanígy a kollégám projektora, amit 4 nappal később rendelt.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest