- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz Real_Necro #13997 üzenetére
Ez nagyobb, hosszabb mint a régebbi usb lamp? Mondani is akartam nem sok értelme ha nincs rajta kapcsoló notihoz de van.
Egy gondom van vele ha noti usb használva asztali lámpának biztos hogy nem kifelé világít hanem befelé áll.
Már ha érti valaki. Hogy ki lehet e csavarni a nyakát.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Kapagep
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lassan két hónapja nem jön meg cucc, és a TN is a kamu www.sky56.cn oldalon mutat valamit.CZGH : Oct 30, 2016 07:38:57 AM PST Download Invoice
Tracking Number: RR594208487CZ By Update: Oct 30, 2016 07:38:57 AM PS2016-10-30 14:55:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-10-31 09:24:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-11-01 16:24:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-11-04 10:55:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-11-07 09:23:00 Information sent to CzechA ticketeimre nem tudnak válaszolni csak copy paste hülyeséget.
Ilyenkor paypalnál már intézkedhetek?Umityilini
-
senior tag
válasz Knobber #14004 üzenetére
Én nem vártam ki a határidőt, nekem dec 6án újraküldték a csomagomat NL postával, ez azóta már az országba van a cseh az már elkönyvelve hogy odaveszett, 11.05. célországba elküldve...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Kapagep
csendes tag
válasz Black Phone #14005 üzenetére
Paypallal intézkedtél? Mert a Gb le se szarja szerintem hogy miket írok.
Umityilini
-
senior tag
válasz Kapagep #14006 üzenetére
dehogy, sajnos azzal sem foglalkoznak...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Kapagep
csendes tag
-
senior tag
-
Knobber
aktív tag
válasz Black Phone #14009 üzenetére
Egy hétnyi folyamatos levelezés után már lépnek
Youtube: Knobber
-
senior tag
-
DoItYourself
addikt
Nekem sincs szerencsém, szeptemberi elveszett csomagom újraküldték, sajnos ismét a cseheken keresztül. A nyomkövetésen azt látom, hogy december 6.-án elküldtél Mo.-ra.
RR594414838CZ
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2016.12.05
13:22 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.12.06
07:20 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadEladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
anarchoid
csendes tag
Az en csomagom is kulonos utat jar be
12. en adtak fel royal air mail kereteben allitolag
16. -en valahogy a heatrow -ra kerult (royal air mail tracking)
17. -en atadasra kerult a GLS hungarynak (szerintuk ez magyarorszagon volt mar)
majd ma
21. -en GLS kozolte hogy atvettek a csomagot angliabanez a tempo es mentalitas vajon normalis ?
[ Szerkesztve ]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-
-
attiati
veterán
Ha nem adok sem trackinget, sem biztosítást a csomaghoz, akkor mi történik, ha elveszik a csomag?
Megtéríti GB?(10 usd-hez nem éri meg adni semmit)
-
Criminal017
őstag
Egy kilencedikén rendelt PostNL hiv. TN-es cucc váltott beérkezettre. Posta talán összeszedi magát...
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz attiati #14016 üzenetére
En semmihez nem adok, ha nem kapod meg a csomagot, akkor ugyis vagy ujrakuldik vagy visszakapod a penzt, a tn nem a vevonek hanem az eladonak fontos, amivel tudja igazolni a csomag celbaertet. Nekunk csak arra van, hogy legyen min rinyalni , h meg mindog nem jott meg, pedig mar egy hete orszagba erkezett
-
bloggiold
tag
DAYSKY N141 Notebook Intel Cherry Trail X5 Z8350 Quad Core, Intel HD Graphics 400 + 4GB DDR3 RAM ideális 14.1 inch kijelzővel, pont megfelelne a célnak. A xiaomitoday-n is egész jókat írnak róla. Valaki hallott már a cégről? Ígéretesnek tűnik, lehet berendelek egyet.
A postánál tényleg kaotikus állapotok uralkodnak, de a DHL sem jobb. Nagy nehezen jöttek csak meg a megrendelt csomagok mindkét cég jóvoltából.
Szóval aki tud hasznosat mondani a DANSKY ugyében ne tartsa vissza.[ Szerkesztve ]
https://fontecone.blog.hu/
-
vandor01
őstag
válasz bloggiold #14019 üzenetére
te tudod!? de kinai fosert 240ejrot! inkabb vmi hasznalt uzleti
2-3th genes i3/i5 procival.... szerintem 1000x jobb!
pl ezeknel szokott lenni de most le vannak rabolva [link]de ha annyira kinyai kell itt van pl ez kicivel occobb : [link]
azt is szamold bele! 90% hogy ezeket megfogjak szoval
150ejro felett VAM+AFA + vamugyintezes
150ejro alatt +AFA + vamugyintezes[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
cris78
őstag
EU raktáras vacak kerestetik.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Beca1990
senior tag
érdemes még idén rendelni két ünnep közt hogy januárban hamar megérkezzen?
-
-
Knobber
aktív tag
Ahogy látom sokaknak azért frissülget az EU raktáros GLS - Royal Mailes rendelése. Nekem viszont nem. Ez a csomag elveszett?
Youtube: Knobber
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz Knobber #14035 üzenetére
BJ trackes nagyon lassú,ez a mezei kínai posta. Ma futott be egy 11.16-án feladott csomag.
NL posta nagyon jól teljesít,max 3 hét és itt van.Régi szép idők amikor még brucargo airmail 10 nap alatt itt volt
Szóval nem a magyar posta lassú,hanem megvannak a prioritási sorrendek,ki kinek fizet többet
szerk : Új üzi akart lenni mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
wow
dec13-án rendeltem GB-től egy csomagot
dec22-én már a csehek továbbították magyarországba
nyáron egy hónapot ücsörögtek rajta -
senior tag
Ha rendesen, TN-el vásároltam valamit és holland postával kértem, akkor személyesen ott kell lennem, amikor a postás hozza majd, vagy csak bedobja a postaládába? Utóbbinak jobban örülnék...
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
Real_Necro
veterán
Amennyiben eros a postas es talalekony, ossze fogja hajtogatni akkorara, hogy bele ferjen a postaladaba.
Ha bator vagy siet, akkor bedobja az udvarba vagy ra rakja a tobb postalada tetejere.
Ha sok ideje van es szeretne egy kis jattot is, akkor meg a 10. emeletre is fel fut vele, ha rossz a lift, akkor is.Legrosszabb esetben hagy egy cetlit es par meteres sort vegig varakozva atveszed majd a postan, ami gondolom 1-2km seta, de legalabb akkor nyitva van, amikor te biztosan nem ersz ra.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
senior tag
válasz Real_Necro #14039 üzenetére
A második opció nem játszik, mert nincs udvar, ahová be tudná dobni Emelet szintén nincs. Remélem belefér a ládába, mert egyéb esetben érdekes helyzetnek nézek elébe. Köszi az infót
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
veterán
válasz Hopkins_001 #14036 üzenetére
Nem, tényleg nem lassú a magyar posta.
Irónia off.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bul07
nagyúr
Megjött ez a fejlámpa, hát nagyon gagyi
Nagyon műanyag és nem a jó fajtából, fénye se az elvárható(és piszok kékes fénye van)Nem volt nagy elvárásom de alulteljesítette
Nem ajánlom megvételre[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
blash
tag
válasz DoItYourself #14043 üzenetére
Mehetne ez egész szcientológiás felekezet is...
És hogy statisztikához is hozzászóljak: november 21-ei rendelésem egyik felét december 13-én hozta a dpd, a másik felét meg másnap, 14-én. A kamerat csak december 3-én adtak fel, míg a lámpákat össze-vissza, de azokkal sem kapkodtak. Priority line szállítással rendeltem, ami akkor még volt.
-
bul07
nagyúr
válasz DJGABI #14046 üzenetére
Tényleg nagyon gagyi, és főleg a zoom-os része, nagyon gyenge műanyag azon része
Talán ez lesz a következő pontozva $2.19, ebbe legalább belemegy a 18650-es cella
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest